Okuma Power Liner 860 vs Mikado SPLENDID 990

Všechny témata, které se týkají prutů a navijáků určených pro lov kaprů.
Pravidla fóra
Diskutujte zde prosím pouze na témata ohledně prutů a navijáků určených pro lov kaprů. Tato diskuze je moderována a nevhodné příspěvky (vulgární výrazy, urážky apod...) budou odstraněny! Váš příspěvek nesmí být v rozporu s pravidly kaprařského fóra. Děkujeme za dodržování těchto pravidel.

Okuma Power Liner 860 vs Mikado SPLENDID 990

Příspěvekod Carper_Andrew » 27 črc 2010, 00:24

Má niekto tieto navijáky ? Aký názor na ne máte. Chcel by som si zabezpečiť nejaké dobré navijáky za rozumnú cenu a rozhodujem sa medzi Okuma Power Liner 860 a Mikadom SPLENDID 990 .. ktorý by bol lepši? :?: :? vopred ďakujem ... :)
Carper_Andrew

Komerční sdělení:

Reklama

Re: Okuma Power Liner 860 vs Mikado SPLENDID 990

Příspěvekod Fit » 27 črc 2010, 07:42

Ahoj, já nevlastním ani jeden z těchto typů. Ovšem na Okuma Power LIner 860 jsem zatím slyšel jenom samou chválu. Co jsme měl dříve navijáky Okuma, tak mi vydržely doteď. Mám s Okumou jenom dobré zkušenosti. Ty Mikada neznám vůbec. Osobně bych asi šel do tý Okumy, docela se mi líbí a věřil bych jim ;) . Nějaké info jsem našel i tady v diskuzi přes Google: http://www.mrk.cz/diskuse.php?id=175439

Jinak basnak tady před časem založil téma, ve kterém jsou všemožné baitrunnery od různých značek, tak se třeba můžeš podívat i tam, jestli tě nezaujme něco jiného, viz.: Baitrunnery - přehled.
Fitův blog - můj osobní zápisník
Fit
Administrátor

Obrázky: 35

Re: Okuma Power Liner 860 vs Mikado SPLENDID 990

Příspěvekod simor » 01 srp 2010, 16:58

Ahoj

Okuma Power LIner 860 jsem si opatřil a jsem spokojený.Nejprve jeden,páč druhej nemohl nikde sehnat tož jsem si jej sehnal cca za měsíc sám jinde.
Nevím jaké jsou ty Mikada,ale okuma mě přesvědčila,za 1600 ByOko dobrej kousek.
Nemohu než doporučit...

Petrův Zdar
simor

Obrázky: 1

Zpět na Pruty a navijáky