Tak jsem začal se začátkem léta opět kaprařit a zase se mi absolutně nedaří

Jezdím teď na rybník cca 3ha, rovné dno, většinou bahnité. Snažím se klasickou "Metodou", tj. normální krmítko, asi 10-15cm dakronový návazec, rohlíkové boilies (jahoda, scopex) nebo kukuřice na háček (nastražovat na vlas se mi to teď nechtělo

), krmení jsem vyzkoušel Atomic carp i nějaký Method Mix(scopex+med tuším), ale kapři absolutně žádní a to ani po přidání řepky do krmení, když je lepší den, tak do toho akorát najedou cejni. Napadá mě, že bych měl začít vnadit více bodově i se "zaklipovaným" vlascem, ať vnadím fakt přesně, zkusit feederové krmítka (prý se pak krmení nerozpadne už u hladiny což u klasických někdy dělá) a samozřejmě lov na pelety. Nevíte, na co bych se měl zaměřit?

Moc díky
P.s.: Velký problém mám s chytáním na únikovou montáž a i s lovem na pelety, pravda je taková, že jsem na ně nikdy nic nechytl - není nějaká "klasická" chyba, kterou bych tam mohl dělat?

A jak řešíte "vnadění" peletami? To prostě nacpete nějakých 30ks (to mi někdo doporučoval jako vhodné množství) do PVA síťky a to je vše nebo krmíte i nějak "bokem"?
P.p.s.: Na revíru je spousta cejnů, plotic atd. může se stát, že kapry "vytlačí" z krmného místa? A pokud ano, dají se "odstranit" větším množstvím partiklu jako je řepka atd?