Zdravím Vás všechny. Pokud jste někdo z Břeclavi a nebo jezdíte na tento revír. Podělte se o svoje úlovky. Byl jsem na rybách dva dny. Ne v kuse, ale pouze jsem docházel. Mám to skoro u domu. Zkoušel jsem plno návnad,ale ukázalo se, že chytání na krmítko + kukuřice nebo foukačka je zaručená chatačka. Pokud jsem zkoušel chytat na boilie nebo pelety, tak záběr nebyl vůbec. Jeden den jsem zkoušel cca 4 hodiny a druhý den 2 hodiny na tytonávnady a záběr nic. Ale pokud jsem udělal montáž jako "domorodci" , tak se záběr dostavil.
Udělal jsem si malý kompromis. Dal jsem si montáž jako na boilie a pod háček jsem dal kukuřici ale ve vetším provedení a tu jsem měl naBOOSTRovanou!!! A záběry byly. Pěkné záběry od kapra. Prostě jízda, bez jakéhokoliv poskakování čihátka. Prostě hnedka letěl....
Rybáři okolo mě, měli záběry...klasika...poskakování čihátka a pak třeba zásek bez ryby...ale mě hnedka vyrazil a stratil jsem pouze jednu rybu a to díky přezíznutí návazce...
Chytil jsem celkem 9 kapříků a jeden stál za foto jinak to byli " miminka" cca 40cm...ale pěkně stavění... prostě násada...