Úvod Kaprařský trh Kaprařský trh 5/2014

Kaprařský trh 5/2014

1 761
0

Květen už je nějakou dobu zde, a tak nesmí chybět ani naše tradiční zprávy z kaprařského trhu pro tento měsíc. Tentokrát začneme třeba u firmy Dragon Baits, která nám poslala své dva tipy pro jarní období.

Boilies Black Pearl 2,5 kg

dragonbaitsDalší z velmi originálních boilies z naší dílny. Již několik let je známo, že česnek je velkým lákadlem pro lov kaprů a ryb všeobecně. Proto jsme ho ve velkém množství použili i do našeho boilies! Základ tvoří mix několika tříděných rybích mouček spolu s moučkou z hovězího masa, která s čerstvým česnekem vytváří opravdový magnet na velké kapry.

Celoročně použitelné boilies, které vás zřídkakdy nechá bez úlovku. Vyzkoušejte sami sílu našeho česnekového ďábla.

1

Cena za 2,5 kg: 872,- Kč

Zobrazit produkt v e-shopu


Crystal dip Whiskey and Cream 50 gr

dragonbaitsNa tento výrobek jsme v DragonBaits právem hrdí. Na první pohled se jeví jako obyčejný práškový dip. V suchém stavu ano, ale to co vytvoří pod vodou je jedinečné. Na všem, co v Crystal dipu obalíte, vám vznikne obrovská vrstva atraktivního slizu, který ve vodě pracuje neustále. Neodpadne po nějaké době jako je tomu u ostatních práškáčů. Tento šlem musíte sundat až vy sami!

Již při prvních testech náš tým shledal obrovské úspěchy s použitím Crystal dipu.

Je k dostání ve třech příchutích, a to proto, že v něm jsou obsažené sypké atraktory jako v našich boilies. Vyzkoušejte sami tento zvláštní výrobek a uvidíte.

crystal-dip

Cena: 159,- Kč

Zobrazit produkt v e-shopu


Colmic All Round – balení 300m – vlasec na kapry

braunstar-logoNový Japonský vlasec od firmy Colmic vyvinutý speciálně pro nejmodernější kapraře. Díky své nízké průtažnosti, vysoké pevnosti udávané v mokrém uzlu a velmi příznivé ceně, nemá tento vlasec ve své třídě prakticky žádnou konkurenci.

Vlasec se nekroutí, velmi dobře se potápí, snese bez problémů rybolov v nejtěžších podmínkách, lze jej bez problému používat jak při vyvážení, tak na odhoz. Díky svému hnědému zabarvení se při chytání bez použití šokové šňůry jistě dočkáte daleko více záběrů i od těch nejopatrnějších velkých ryb.

Balení obsahuje 300 m v celku. Barva: světle hnědá

Druhy: 0.25mm/300m/7.90kg, 0.30mm/300m/11.30kg, 0.35mm/300m/14.70kg

vlasec

Cena od: 199,- Kč

Zobrazit produkt v e-shopu


Stojan na 3 pruty StarBaits CHAOS XT

braunstar-logoToto je ROD POD a TRI POD, který vám dokáže pevně udržet vaše udice bez ohledu na počasí. Vysoká stabilita a variabilita ho předurčuje na použití při lovu na velkých jezerech a řekách. Má dvojitý systém pro vytvoření jednotlivých poloh. Klasická verze má 4 nohy. Druhá verze je s použitím stativu (TRI POD). V této verzi je možné tento stojan použít skutečně v jakékoliv situaci. Přechod z jedné verze do druhé je otázkou několika sekund. Všechny nohy jsou teleskopické. Zadní noha je dvojitá pro zabezpečení maximální stability. Verze stativu umožňuje otočení stojanu o 360° bez jakéhokoliv pohybu noh. V místech pro nastavení potáhnuté EVA materiálem. Velmi rychlá montáž i demontáž. Dodává se v kvalitní přenosné tašce za materiálu 420D.

Délka: 88 až 142cm
Výška: 44 až 72cm
Délka při složení: 88cm
Hmotnost: 4,7kg
Šířka přední hrazdy: 50cm
Šířka zadní hrazdy: 46cm
Počet noh: 4

stojan

Cena: 4.599,- Kč

Zobrazit produkt v e-shopu


Kinetic obaly

kamofishU Kamofish.cz jsou k dostání obaly Kinetic za velice zajímavé ceny. Na obrázku níže můžete vidět například pouzdro na 3 pruty Camo, a to se zárukou 3 roky! Prohlédněte si naši nabídku!

Zobrazit celou kategorii s obaly Kinetic

kinetic


Slevy 20 – 50 % u Kamofish.cz

kamofishU Kamofish.cz jsou nyní také velké slevy na výprodejové položky. Mezi ně patří například populární dipy top edition!

Zobrazit celou kategorii se slevami 20 – 50%

top-edition


NGT Prut Dynamic Carp Camouflage 2,75lb

NGT logoVelmi praktický obal na vidličky od NGT. Zajistí bezpečnost vašich vidliček i rohatinek, ale hlavně bezpečnost ostatních věcí proti protrhnutí. Ostré hroty vidliček mohou ublížit nejen vašim věcem, zajistěte je proto pěkným a robustním obalem, který jen tak neprotrhnete.

Velkou výhodou obalu je jeho nepropustnost a omyvatelnost. Můžete do něj klidně vložit vidličky od bláta bez obav ze znečištění všeho okolo. Doma obal jednoduše umyjete ve vodě.

Pojme až 12 vidliček s rohatinkami nebo kombinaci vidliček a hrazd. Rozměry: 55 x 17 cm.

Cena: 299,- Kč

Zobrazit produkt v e-shopu


Raptor Stealth

mivardi-logoLuxusní naviják v atraktivním maskovacím designu s inovativním systémem dvojité přední brzdy (Twin Action Front Drag), který umožňuje jemnou regulaci pro potřeby nastavení únikové brzdy i velmi rychlé povolení / utažení jedním pohybem. Systém W.R.S. chrání brzdový systém proti vniknutí vody. Šnekový převod zajišťuje přesné ukládání vlasce a usnadňuje chod navijáku při velkém zatížení. Optimální velikost a nízká hmotnost navijáku spolu s velkým průměrem cívky představují ideální kombinaci pro použití s rychlými a lehkými kaprovými pruty vyšších tříd. V balení je obsažena náhradní kovová cívka. Recenze navijáku k přečtení zde: Naviják Mivardi Raptor Stealth.

raptor

Cena: 2.366,- Kč

Zobrazit produkt v e-shopu


Zarážky Magicorn Stoppers

mivardi-logoVlasové zarážky ve tvaru kukuřičných zrnek dostupné ve třech výrazných barvách a v luminisčencní verzi.

Zarážky Magicorn Stoppers

Cena od: 43,- Kč

Zobrazit produkt v e-shopu


A to je z květnového kaprařského trhu vše. Další vydání zveřejníme zase na začátku příštího měsíce. Děkujeme vám, že nakupujete u firem, které u nás inzerují. Podporujete tím i naší redakci! Ať se vám daří u vody!

Komerční sdělení

Chcete-li, můžete přidat komentář: