Úvod Kaprařský trh Kaprařský trh 7/2014

Kaprařský trh 7/2014

2 072
0

Začaly letní prázdniny a spousta z nás vyráží na různé dovolené a na nakupovaní rybářského náčiní nemá ani pomyšlení. To ale neznamená, že se nedá v této době výhodně pořídit mnoho zajímavých a užitečných věcí pro náš koníček. Tak jako každým začátkem měsíce, i tentokrát jsme se zeptali našich inzerentů, co zajímavého nabízí. A zde je přehled vybraného zboží:

Obaly na kaprové pruty Premium

mivardi-logoNová série dvoukomorových obalů na trojdílné nebo dvojdílné kaprové pruty s kompletním polstrováním, vyrobená z pevného a nepromokavého materiál B-POL600D. Obal je vybaven přepravními uchy i polstrovaným ramenním popruhem, prostornými kapsami na deštník, vidličky a další příslušenství. Je osazen desénovými táhly zipů MIVARDI. Obal je vybaven speciální kapsou pro vložení výztužné tyče. (tyč není součást obalu)

V prodeji ve třech velikostech: 145, 205 a 215 cm.

obal-pruty

Cena od: 798,- Kč

Zobrazit produkt v e-shopu


Kaprařská taška New Dynasty XXL

mivardi-logoXXL verze přepravní tašky New Dynasty. Obrovská hlavní komora může být rozdělena dvěma přepážkami a pojme vše, co budete na své výpravě potřebovat. Několik vnitřních a pět velkých kapes po obvodu slouží k uložení příslušenství. Tuhé víko dobře poslouží jako stolek. Vyztužené dno i stěny, masivní zipy a pevné popruhy s kovovými sponami jsou zárukou nekompromisní kvality tohoto extrémního zavazadla.

Cena: 1.891,- Kč

Zobrazit produkt v e-shopu


Rapeseed oil (Řepkový olej) – 200ml

krmiva-kratonohyČistý řepkový olej lisovaný za studena. Vhodný pro přelití krmných řepkových pelet.

106-repkovyolej-8218

Cena: 25,- Kč

Zobrazit produkt v e-shopu


Fish oil (Rybí olej) – 200ml

krmiva-kratonohyVýrazné rybí aroma. Vhodný do teplé vody. Při nízkých teplotách tuhne. Vhodné pro přelití boilies a pelet.

107-fishoil

Cena: 45,- Kč

Zobrazit produkt v e-shopu


NGT Stolek s Kufrem Carp Bivvy Table System II

NGT logoVelmi kvalitně zpracovaný rybářský stolek vyrobený z nepromokavého materiálu v klasické rybářské barvě. Stolek lze od kufříku odejmout. Máte tak klasický stolek do bivaku + kufřík na všechno potřebné. Velmi robustní zpracování a kvalitní zipy. Už nikdy nebudete hledat potřebné vybavení všude po bivaku. Vše je přehledné a na jednom místě. Má vydatné polstrování jak uvnitř kufru, tak na poutku a popruhu přes rameno. Spousta možností jak vnitřek kufříku individuálně upravit a nastavit. Ideální na delší výpravy pro kapraře do bivaku.

Podívejte se tento stolek v produktovém videu:

Cena: 1.975,- Kč

Zobrazit produkt v e-shopu


Colors carp pellets

carp-secretPro tento rok jsme připravili novou řadu chytacích pelet s názvem “colors carp pellets”.Jejich největší atraktivitu vidíme v jejich vizuálním efektu, který řadí tyhle pelety o krok dopředu oproti konkurečním peletám. Pelety jsou složeny z našich osvědčených ingrediencí a zvýraznili jsme je použitím většího množství atrakčních látek (aminokyseliny, esence, sladidla, extrakty).

Hlavní myšlenka výroby těchto pelet vznikla z dlouhodobého užívání fluoro pop up boilies, které se nám vždy osvědčily. Proto jsme vytvořili colors pelety, které dokáží vydráždit zvědavost každého kapra. Doba rozpadu jsou od 15 minut (4 mm), 1-3 hod (12 mm), 2-5 hod (17 mm).

NÁŠ TIP: použijte naši colors peletu společně s našim pop-up boilie. Získáte tím neutrálně vyváženou nástrahu po dobu až 6 hodin. Poté vám vznikne pod pop-up boiliem atraktivní krmný mrak.

colors-pelety

Cena od: 55,- Kč

Zobrazit produkt v e-shopu


Chytací pelety

carp-secretNaše stálice, kterou s úspěchem vyrábíme již pátým rokem obsahuje rybí moučky, krevní deriváty, tekuté potravy, oleje, zvýrazňovače chuti, extrakty koření, esence, sladidla a velkoobjemové přísady. Veškeré suroviny používáme v potravinářské kvalitě a dosáhli jsme toho, že nemusíme používat umělých konzervantů. (Pozn. – naše chytací pelety obsahují mimo jiné 20% melasy a pro letošní rok jsme zvýšili dávkování sladidel a esencí.)

Doby rozpadu jsou od 15 minut (4 mm), 1-3 hod. (12 mm), 2-5 hod. (17 mm).

Již v roce 2013 jsme začali spolupracovat ve velkém s německou firmou LOHMAN, která je podle nás jedna z nejlepších výrobců v Evropě v oblasti tekutých potrav, esencí, extraktů, jak práškových, tak tekutých. Z toho důvodu jsme vám nyní schopni nabídnout obohacené produkty za nezvýšenou cenu.

chytaci-pelety-240-gr

Cena od: 49,- Kč

Zobrazit produkt v e-shopu


Bivak pro rybáře Carpsystem – Biwi Shelter II

braunstar-logoBivak od firmy Carpsystem za neskutečnou cenu!!!

Chcete kvalitní a dostupný bivak? Pokud ano, tento model vám zaručí perfektní zázemí a pohodlí u vody. Tento model vychází z přístřešku Shelter a po velké poptávce s uzavíratelným předkem je nyní na skladě i tento model. Přední část má větrací okna, lze odepnout celé nebo jen část, lze používat jak sheltera, a nebo další součástí je předek jen na léto ze sítí proti komárům.

shelter

Cena: 3.460,- Kč

Zobrazit produkt v e-shopu


Kaprový prut ProLogic C.O.M. 3,00m 2,75lbs 2-dílný

braunstar-logoLehký, krátký kaprový prut se štíhlým grafitovým blankem a parabolickou akcí, ideální pro rybolov na malých revírech s omezeným přístupem k vodě.

Prologic C.O.M. – lehké kaprové pruty pro rybololov na malých vodách:

Na mnoha menších řekách a rybnících je velmi slušný stav menších kaprů. Vyskytují se zde ovšem i pěkné parmy atd. Právě proto byly vyvinuty pruty Prologic C.O.M. Využijete je zde mnohem lépe než delší kaprové pruty.

com

Cena: 1.299,- Kč

Zobrazit produkt v e-shopu


Carpsystem Camo Carp Max – balení 600m

braunstar-logoNový skvělý japonský vlasec pro kapraře v naší nabídce.

Rybářský vlasec japonské výroby se špičkovými parametry vhodný především na kaprařinu. Baleno po 600m. Populární Camo vlasec s vynikajicí nosností je vyráběn technologií 4 vrstvého taženého polymeru s vrchní SILIKONOVOU vrstvou je mimořádně odolný proti otěru a vhodný jak na házení, tak i na vyvážku. Jeden z nejmodernějších vlasců současnosti za mimořadnou cenu je vhodný na kaprařinu, ale i jiné rybolovné techniky. Vyráběn zcela novou technologií. Konzistentní a pevný v uzlu. Nemá paměť. Vlasec se nekroutí a má vynikající odhozové vlastnosti. Camu pískově-černá barva.

vlasec

Cena od: 239,- Kč

Zobrazit produkt v e-shopu


Boilies Superfeed 18mm / 1kg

kamofishSuper feed je jiné boilies, které je vyrobeno ve stylo hand made. Poprvé se dostalo toto krmení přes profesionální testery ke všem rybářům chytající kaprovité ryby. Tajemstvím tohoto boilie je fakt, že se použily pro jeho výrobu přírodní složky nejvyšší kvality, které jsou namíchány ve správném poměru. Tento unikátní, pro ryby chuťový boilies, je plodem dlouholetých testů a zkoušek. V nabídce je spousta příchutí, jejich seznam naleznete v e-shopu přímo v popisu produktu.

1

Cena za 1 kg: 260,- Kč

Zobrazit produkt v e-shopu

TIP: Absolutní novinkou v naší nabídce jsou produkty Superfeed Sticky Dip 100 ml a Superfeed Sticky Booster 300 ml, díky kterým můžete výrazně zatraktivnit boilies řady Superfeed. Doporučujeme vyzkoušet!

Zalité boilies Superfeed od Tandem Baits
Zalité boilies Superfeed od Tandem Baits

ÚPLNĚ NOVÝ SCHOCKLEADER

finEXTRA SILNÁ = ULTRA TENKÁ návazcová šňůra

Slovenská značka FIN zařadila do své nabídky absolutní BOMBU! Přichází úplně nové složení osvědčené kaprařské návazcové šňůry FIN SHOCKLEADER, jedná se o kombinaci vláken PE a aramidového mikrovlákna. Oproti standardní verzi je dosažená podstatně vyšší nosnost při daleko menším průměru šňůry. Aramidové vlákno patří do kategorie tzv. high performance fibers (z aramidového vlákna se vyrábí např. neprůstřelné vesty). Jeho základní vlastností je totální odolnost vůči oděru. Je proto ideální šokovou šňůrou pro těžké vody s vysokým výskytem mušlí, trav a ostrých kamenů. Přírodní zelená barva dokonale splývá se dnem, což umožňuje přirozenou prezentaci koncové montáže. Oproti předcházejícímu modelu ji poznáte pomocí 2 kruhových nálepek v pravém horním rohu. FIN SHOCKLEADER v nabídce v 20 m návinech, v nosnosti 35lbs a 57lbs.

shock-leader

Cena: 165,- Kč

Zobrazit produkt v e-shopu


Rybárske kreslo DELPHIN CR-7

delphinAbsolútne pohodlie zhmotnené do podoby tohto impozantného kresla od slovenskej značky Delphin. Kreslo CR7- Long je absolútnou špičkou a dokáže uspokojiť aj tie najvyššie nároky rybára. Kreslo je vyhotovené z extra pevnej kovovej konštrukcie v elegantnej čiernej farbe. Na nej je osadený perfektne vypracovaný matrac s hrúbkou až do 5cm! Výška matracu na operadle hravo prekryje oblasť krku a hlavy aj u tých najvyšších rybárov a tak zabezpečí ochranu pred vetrom počas chladných dní v roku. Kreslu nechýbajú podrúčky ktoré len znásobia komfort ponúkaný naozaj rozmerným čalúnením. Medzi ďalšie tromfy CR-7 patrí jednoduché ovládanie sklápania operadla, kde klasické skrutkovacie mechanizmy nahradil pevný klip s pomocou ktorého je nastavenie sklonu otázkou pár sekúnd. Dosadacia plocha nôh bola stvorená na to prispôsobiť sa akémukoľvek nerovnému terénu. Toto kreslo vám umožní užiť si rybačku v nehostinnej krajine s pohodlím vlastnej obývačky.

křeslo Delphin

Rozmery sedacej časti: 630×570 mm
Výška operadla: 700 mm
Počet nôh: 4
Výškový rozsah nôh: 350-480 mm
Zaťažiteľnosť: 180 kg

Cena: 2.472,- Kč

Zobrazit produkt v e-shopu


A to je z červencového kaprařského trhu vše. Další vydání zveřejníme zase na začátku příštího měsíce. Děkujeme vám, že nakupujete u firem, které u nás inzerují. Podporujete tím i naší redakci! Ať se vám daří u vody! 🙂

Komerční sdělení

Chcete-li, můžete přidat komentář: