Úvod Kaprařský trh Kaprařský trh 8/2014

Kaprařský trh 8/2014

2 437
5

Na kaprařském trhu je k dostání pořád něco nového, podívejte se na srpnový přehled produktů, který jsme pro vás jako každý měsíc připravili. Tentokrát se můžete podívat hned na několik videí s představením jednotlivých novinek a zajímavého zboží pro kapraře.

Člun ZICO SAFARI 1, 195×123 cm, nafukovací podlaha

ZicoČlun SAFARI 1 je spolehlivým plavidlem pro rekreaci a rybolov na klidných vodách. Disponuje 3 bezpečnostními komorami a nafukovací podlahou. Je vybaven úchyty na držák motoru a provazem. Součástí dodávky jsou dvě vesla, ruční pumpa, lepící sada a transportní vak. Držák motoru lze dokoupit samostatně.

ZICO SAFARI 1
Člun ZICO SAFARI 1

Hlavní rozměry: 195 x 123 cm
Maximální počet osob: 1 dospělá + 1 dítě
Maximální zatížení: 180 kg
Maximální nafukovací tlak: 0,068 bar
Hmotnost: 5 kg
Transportní rozměry: 53 x 20 x 31 cm

Podrobná RECENZE k přečtení na www.zico-fishing.cz

Cena: 2.325,- Kč

Zobrazit produkt v e-shopu


G50 Carp 3,90 m 3,75 lb

mivardi-logoLuxusní kaprový prut pro specialisty a náročné rybáře. Během velmi krátké doby si získal skvělou pověst nejen na českém trhu. Snese nekompromisní srovnání s nejvyššími modely prutů na trhu. Unikátní blank, potažený v obou dílech cross wowen carbonem, má potenciál pro extrémně dlouhé a přesné hody. Jen zřídka dokážete využít jeho obrovské silové a dynamické rezervy. Plně však respektuje nejnovější trendy výroby kaprařských prutů, které kromě dlouhých náhozů vyžadují i dobrou práci blanku při zdolávání. Prut je osazený FUJI sedlem navijáku, sadou oček SIC Ultralight Oversized s 50 mm spodním a 16 mm špičkovým očkem. Precizní zpracování je u této třídy naprostou samozřejmostí. Odhozový speciál vyvinutý pro extrémně daleké náhozy. Prut má pouze 5 oček, pro snížení tření vlasce.

Cena: 6.641,- Kč

Zobrazit produkt v e-shopu


NGT Taška Giant Green Carryall

NGT logoVelká sestra naší nejprodávanější rybářské tašky Green Insulated Carryall. Ve stejné olivově zelené barvě. Je vybavena dvěmi prostornými bočními kapsami a jednou velkou přední vhodnou na krabici s bižuterií nebo na velkou spoustu různých drobností. Velmi robustní zipy a švy jsou zárukou dlouhé životnosti. Taška je také vybavena gumovými nožičkami na spodní straně.

NGT Taška Giant Green Carryall

Přední kapsa je dobře polstrovaná a nedojde tak k prasknutí krabice s bižuterií či poškození elektroniky, kterou do ní umístíte. Hlavní kapsa je dostatečně velká, aby pojala opravdu hodně vašeho vybavení. Samozřejmostí je kvalitní a pevný polstrovaným popruh. Dno tašky je vyztuženo tvrdou deskou, která ještě více zabrání provlhnutí zespod.

Jako materiál byl použit voděodolný polyester 600D s PVC nástřikem. Taška je tak naprosto voděodolná. Na spodku tašky jsou gumové nožičky pro ještě větší odolnost proti špíně a vlhkosti.

Podívejte se na tuto tašku v produktovém videu:

Cena: 890,- Kč

Zobrazit produkt v e-shopu


Melasa z cukrové řepy 2l

krmiva-kratonohyProdukt vznikající při výrobě cukru z cukrové řepy. Sirupovitá kapalina tmavě hnědé až černé barvy s velmi výraznou, charakteristickou, sladkou vůní po karamelizovaném cukru. Vhodné pro přelití boilies, pelet či method mixů. Vyrobeno v České republice. Baleno v plastovém kanystru po 2l.

melasa

Cena: 99,- Kč

Zobrazit produkt v e-shopu


Háček SAVIAR vel. 4 / 10ks

kamofishDokonale velmi ostrý hrot s maximálním výkonem a trvanlivostí. Silný, solidní drát umožňuje zdolání i velkých exemplářů kapra a amura. Má specifický tvar, který zajišťuje správný úhel při záseku ryby. Ideální pro zarostlý terén s četnými vázky. Je vhodný pro téměř všechny typy návazců. V balení je 10 kusů háčků.

hacek-saviar

Cena: 98,- Kč

Zobrazit produkt v e-shopu


Háček Specialist Longbow vel. 4 / 10 ks

kamofishUnikátní a velmi odolný háček s designem velmi protáhlého oblouku s malým zahnutím. Navrženo na opatrné kapr. Vhodné pro plovoucí i klasické montáže.

specialist-longbow

Cena: 98,- Kč

Zobrazit produkt v e-shopu


Sety rohlíkáčů a práškových dipů

Od rybářských potřeb U Čvachty v Rychvaldu jsme obdrželi do redakce k vyzkoušení zajímavé sety, které jsou určeny jak se říká “na běžnou chytačku”.

V následujícím videu se můžete podívat na krátké představení těchto praktických setů, které s sebou můžete pohodlně nosit na ryby.

cvachta

Cena setu: od 270,- Kč

Zobrazit produkt v e-shopu


Liver Contact boilie [4,5 kg] + booster ZDARMA

carp-secretKvalitní boilies bez chemických konzervantů + booster ZDARMA.

83

Cena od: 599,- Kč

Zobrazit produkt v e-shopu


Delphin ZERO

delphinNajnovší kúsok z dielne slovenskej značky Delphin, ktorý od základu zmení vaše vnímanie krátkodobého pobytu pri vode. Za extrémne priaznivú cenu Delphin ponúka stabilný, kvalitne vypracovaný prístrešok, ktorý len tak niečo nerozhodí! Viacero kotviacich prvkov zvyšuje odolnosť voči nepriaznivým podmienkam. Práve odolnosť sa zíde počas nečakaných letných búrok kedy vám Delphin ZERO poskytne suchý úkryt z ktorého vďaka čelnej stene vyhotovenej z transparentného materiálu môžete naďalej sledovať situáciu pri vode bez toho aby ste prišli do kontaktu s čo i len jednou kvapkou dažďa, nakoľko aj švy sú podlepené. Celý dizajn je podriadený funkčnosti a vďaka nespočetne dlhým testovaniam pri slovenských a českých vodách je vyladený do posledného detailu. Jednoduchá, ľahko a rýchlo postaviteľná konštrukcia bez problémov skryje dve kreslá štandardnej veľkosti a tak môžu dvaja rybári ukrytý pred dažďom, vetrom či neúnosne pražiacim slnkom komfortne čakať na záber.

Delphin ZERO
Delphin ZERO

Ani zdriemnuť si nie je problém, štandardná rybárska posteľ sa do Zera vôjde tak isto bez problémov. Predĺžený šilt nad vchodom, krytý nepremokavý zips, či zreteľné označenia tyčiek konštrukcie pre jednoduchšiu stavbu- sú možno len maličkosti, no vďaka nim bude pre vás krátkodobý pobyt pri vode dokonalým oddychom. Načo so sebou ťahať na ryby rozmerné dáždniky, bivaky nepraktické pre krátkodobé pobyty či nepohodlné prístrešky, keď Delphin ZERO je to čo skutočne potrebujete! Zabalený v malej praktickej taške, odskúšaný stovkami hodín testov a pripravený pre použitie okamžite. Slovenský Delphin ZERO – nová trieda pobytu pri vode!

Rozmery Delphin ZERO v cm (najvyššia x najširšia x najlhlbšia časť ): 155 x 210 x 120 (+šilt 65cm)
Rozmer Delphin ZERO zbaleného v prenosnej taške v cm: 70 x 12 x 12

Cena: 1.785,- Kč

Zobrazit produkt v e-shopu


A to je ze srpnového kaprařského trhu vše. Další vydání zveřejníme zase na začátku příštího měsíce. Děkujeme vám, že nakupujete u firem, které u nás inzerují. Podporujete tím i naší redakci! Ať se vám daří u vody! 🙂

Komerční sdělení

5 KOMENTÁŘŮ

  1. Pěkné video s tím prutem a náhozem. U těch 167m bych chtěl být. Mám docela zkušenosti s nejakými pruty a nahazováním ale tahle dálka se mi zdá přitažená za vlasy. Jinak přeji hezký den.

  2. Jirka: Dá se to hodit úplně v pohodě. Nedávno byly např. na Dešné závody, kde se soutěžilo i v hodu do dálky, a to se standardním 3 lbs prutem v hodnotě cca 1.800 Kč, 90g olovo + klasická montáž s kuličkou. Bylo to měřeno rozhodčím měřičkou (a po došponování vlasce k olovu)a nejdelší hod byl 137m.

    Pokud je navíc prut stavěn na dlouhé náhozy, tak se dá hodit ještě i daleko více, samozřejmě to ale dost závisí na technice a umu rybáře. Hodit na velkou vzdálenost není zase tak těžké, když se to trénuje, horší je to už s přesností.

  3. Souhlasím s tebou 137m je vzdálenost která se dá při dobrých podmínkách a trochu solidním nářadím a technice hodit.Já mám se samotným olovem 110g hozeno 162m ale s montáží a boilím se mi to zdá nepravděpodobné.137-167 je 30m rozdíl a to už je dost velká vzdálenost ne? Jinak pěkný den a at ti koušou. Jo ještě dodatek píšeš po došponování vlasce k olovu to na tom videu evidentně není vidět. Nejde o to kolik vlasce vyletí z navijáku ale kam dopadlo olovo.

  4. Jo, souhlasím s Tebou. Já se po pravdě na to video ani na celé nedíval. To co jsem psal, tak se vztahovalo k tomu hodu 137m a prutu 3 lbs, tam prvně vyšponovali vlasec až k olovu a pak teprve použili měřičku.

    Někde jsem tuším četl, že jen s olovem hodili i přes 200m (ale tady už s prutem určeným na dlouhé hody, aby nedošlo k omylu).

    Např. Tomáš Blažek hodil loni na jedné akci i s montáží 167m viz.: http://www.worldcarp.cz/vase-reportaze/489-svetovy-rekord-v-hodu-kaprarskym-prutem-prekonan.html

    Každopádně mě osobně je to celkem jedno, házím stejně max kolem těch 100m a dál už vyvážím, pokud jsem na nějaké velké vodě, což zase tak často nejsem. A nejraději stejně chytám u břehu pod nohama :).

  5. Ok já jenom že jezdím na vody kde je potřeba daleko nahazovat tak nějakou představu mám. Jinak je to jenom můj názor nikomu ho nevnucuji a s nikím soutežit nebubu. Dík za tvoji reakci.

Chcete-li, můžete přidat komentář: