Úvod Kaprařský trh Kaprařský trh 9/2014

Kaprařský trh 9/2014

4 108
2

Září je tady, a tak nesmí chybět ani tradiční zprávy z kaprařského trhu. V nabídce firem je hned několik novinek! Tentokrát začneme třeba u slovenské značky Delphin, která se v poslední době pochlubila hned několika novinkami. Mezi ty žhavé patří hned následující dva produkty:

Sada signalizátorov DELPHIN GRAPHIT

delphinNajvyššia rada sady signalizátorov v ponuke slovenskej značky Delphin. Názov Graphit dostala sada práve kvôli výnimočne robustnému a odolnému dizajnu v ušľachtilej matnej čiernej farbe. Graphit je naozaj jedinečným produktom, počnúc od signalizátora, cez technicky veľmi vyspelý prijímač, až po svetelnú lampu so zabudovaným prijímačom či svetelný Snag Gear v karbónovom prevedení.

Delphin Graphit

Z každého uhla pohľadu sa jedná o dokonalú sadu s dosahom až 150 m. Signalizátor je 100% vode odolný, ponúka zvukovú a svetelnú signalizáciu, umožňuje nastavenie hlasitosti, citlivosti ako aj výšky tónu signalizácie záberu. Signalizátor je univerzálny – to znamená že požadovaná farba signalizácie sa dá vybrať zo 7 farieb! Disponuje vstupom pre Snag Gear, či svetelný signalizátor. Prijímač má podsvietený LCD displej s dotykovým panelom. Je možné na ňom nastaviť zvukovú, svetelnú, optickú signalizáciu, ale aj vibrovanie. Taktiež zobrazuje počet záberov na príslušnom signalizátore, smer záberu, ale aj stav batérií a signálu. Vždy máte teda kompletný prehľad o všetkých signalizátoroch. Svetelný prijímač ponúka svetelnú a zvukovú signalizáciu, ktorá reaguje na konkrétny signalizátor zo sady. Umožňuje nastavenie farby LED diódy tak, aby farba bola totožná so signalizátorom. Pri zábere sa Vám tak rozsvieti lampa v rovnakej farbe ako má aktivovaný signalizátor. Súčasťou lampy sú vstavané magnety pre jej upevnenie. Snag Gear ponúka karbónové vyhotovenie a pozičné LED diódy.

graphitkufr

Základná sada GRAPHIT 2+1 obsahuje 1x pevný kufrík na prenos, 2x signalizátor a 1x digitálny prijímač. Z našej ponuky je však vďaka doplnkovému príslušenstvu možné zostaviť aj exkluzívnu sadu série Graphit, ktorá môže pozostávať zo sady 4+1 (4xsignalizátor, 1x prijímač), lampy s prijímačom a 4x Snag gearu v karbónovom vyhotovení!

Cena od (bez Snag Gear a lampy): 2.747,- Kč

Zobrazit produkt v e-shopu


Delphin SNAG-GEAR GRAPHIT

delphinSnag gear od slovenskej značky Delphin je absolútne exkluzívnym produktom špičkovej kvality. Jeho výnimočnosť len podčiarkuje vyhotovenie z karbónových vlákien. Balenie obsahuje 5 farebných párov krytov pozičných LED diód, čím umožňuje farebne prispôsobiť Snag gear potrebám používateľa. Samozrejmosťou je napájanie konektorom.

snag-gear

Cena: 465,- Kč

Zobrazit produkt v e-shopu


NGT Naviják XS9000

NGT logoVelký, robustní a minimalistický naviják NGT vhodný i na těžké sestavy či na krmení se SPODovým prutem. Jedná se o velmi kvalitní naviják určený pro náročnější, ale stále začínající rybáře, kteří nechtějí do své výbavy investovat závratné sumy. Designově je poměrně jednoduchý, avšak praktický a hlavně odolný. Za cenu do 1000 Kč se jedná o jeden z nejkvalitnějších navijáků s bojovou brzdou.

navijak

– Jednosměrná brzda
– Tuhé plastové tělo
– Robustní šneková hřídel
– Robustní překlápěčka
– Kovová rolnička
– 1x Hluboká a 1x Nahazovací cívka v balení
– Lehce nastavitelný brzdový systém
– Převod 4.6:1
– Kapacita Cívky mm/m: 0,35/340, 0,40/280, 0,45/220

Cena: 995,- Kč

Zobrazit produkt v e-shopu


Člun ZICO Carp Rider 1, 248×127 cm, lamelová podlaha

ZicoČlun Carp Rider 1 je spolehlivým plavidlem pro rekreaci a rybolov na klidných vodách. Disponuje 2 bezpečnostními komorami a pevnou lamelovou podlahou. Je vybaven úchyty na držák motoru, držáky prutů a provazem. Součástí dodávky jsou dvě vesla, ruční pumpa, lepící sada a transportní vak. Držák motoru lze dokoupit samostatně.

cr1-divka

Hlavní rozměry: 248 x 127 cm
Maximální počet osob: 2 osoby + dítě
Maximální zatížení: 230 kg
Maximální nafukovací tlak: 0,068 bar
Hmotnost: 14 kg
Transportní rozměry: 68 x 28 x 34 cm

cr1

Podrobná RECENZE k přečtení na www.zico-fishing.cz

Cena: 4.700,- Kč

Zobrazit produkt v e-shopu


Člun ZICO Carp Rider 3, 320×127 cm, lamelová podlaha

ZicoČlun Carp Rider 3 je spolehlivým plavidlem pro rekreaci a rybolov na klidných vodách. Disponuje 2 bezpečnostními komorami a pevnou lamelovou podlahou. Je vybaven úchyty na držák motoru, držáky prutů a provazem. Součástí dodávky jsou dvě vesla, ruční pumpa, lepící sada a transportní vak. Držák motoru lze dokoupit samostatně.

Hlavní rozměry: 320 x 127 cm
Maximální počet osob: 2 osoby + 2 děti
Maximální zatížení: 300 kg
Maximální nafukovací tlak: 0,068 bar
Hmotnost: 20 kg
Transportní rozměry: 68 x 28 x 41 cm

cr3

Cena: 6.540,- Kč

Zobrazit produkt v e-shopu


Boilies Superfeed Pop-up 18mm / 250ml

kamofishSuperFeed Pop-up jsou plovoucí boilie, které se vyvinuly na základě mnohaletých zkušeností v oblasti navrhování kaprových návnad. Speciální výrobní proces a ultra-lehká směs, která byla vytvořena, nám umožnila dosáhnout vynikající vztlak.

boilies-superfeed-pop-up

Cena: 163,- Kč

Zobrazit produkt v e-shopu


Bivak Invander EX

kamofishKompaktní biwak s „agresivním“ krychlovým tvarem zvětšujícím vnitřní prostor. Pevná konstrukce ze třech rovnoběžných hliníkových tyčí. Super stabilní bivak, který je ideální pro jednoho rybáře na dlouhou výpravu.

bivak-invander-ex

– Lehká a pevná konstrukce z tenkostěnného hliníku, tříbodové uchycení zaručuje stabilitu bivaku
– Napínací gumy plní dvě funkce, redukují napnutí stěn ve větru, při silném dešti voda lépe stéká a nikde se neshromažďuje
– Rolovatelné dveře z moskytiérou a PVC oken
– Heavy Duty Zip – pevné zipy
– Pružná páska s klipem stabilizujícím bivak
– Odolná podlaha z žebrované tkaniny
– Pojme jedno lehátko Invader Ultra 8 noh a ještě zůstane dostatek místa na různé tašky apod.

Rozměry: délka: 220 cm, šířka: 305 cm, výška: 135 cm

Invader EX Overwrap
Přehoz zmenšuje kondenzaci vodních par uvnitř bivaku a za chladných dnů poskytuje dostatečnou izolaci.

Cena: 7.790,- Kč

Zobrazit produkt v e-shopu


Maxi bag [25 kg] chytací pelety 17 mm

carp-secretNejoblíbenější průměr v ekonomickém balení za super cenu! Na přání našich zákazníků jsme přidali do nabídky maxi balení chytacích pelet, a to v nejoblíbenějším průměru 17 mm a v nejžádanějších příchutích.

maxi-bag

Cena: 1.299,- Kč

Zobrazit produkt v e-shopu


A to je ze zářijového kaprařského trhu vše. Další vydání zveřejníme zase na začátku příštího měsíce. Děkujeme vám, že nakupujete u firem, které u nás inzerují. Podporujete tím i naší redakci! Ať se vám daří u vody! 🙂

Komerční sdělení

2 KOMENTÁŘŮ

  1. Dobrý den zaujali mě ty signalizátory DELPHIN GRAPHIT neměli by ste o nich více informací.
    Děkuji Cikán

  2. Pavel Cikán: Ahoj, veškeré info k produktu je na stránkách MOSS SK zde: http://eshop.moss.sk/?moss=produkt&oc=900022300

    Záleží, co by Tě zajímalo, klidně rád poradím, znám se i s testerem, který už na ně nějakou dobu chytá a sám jsem je měl v ruce několikrát taky. Funkce, které jsou uvedeny, fungují bez problémů.

Chcete-li, můžete přidat komentář: