Odpověď na: Dyje 3A1 " VČELÍN" – 461 021

Úvod Diskuze Revíry České a slovenské revíry Dyje 3A1 " VČELÍN" – 461 021 Odpověď na: Dyje 3A1 " VČELÍN" – 461 021

SpeedyXxX
Účastník

Podávám další informaci z této svazové vody. Jak je již vidět z nadpisu, tak se jedná o svazový revír Dyje 3A1 – číslo revíru 461 021.

Moje návštěvy se uskutečnili v rozmezí dvou týdnů. k Vodě jsem docházel „ambulantně“, jelikož se jedná o revír, který mám blízko bydliště. Jak zde píšu, tak revír se nachází v blízkosti mého bydliště, a proto jsem nemusel trávit mnoho hodin a případně dní u vody. Mé návštěvy na tomto revíru byly pokaždé na jiném místě. V tomto revíru při chytání na feeder, stačí použít trochu krmení a chytat. Při chytání na feeder jsem použil krmení od MIVARDY V1 ( 3kg balení) a na háček jsem použil kukuřici. Prostě takovou klasiku a záběry byly. Jednalo se o cejny a malé kapříky.

A některé mé návštěvy byly v duchy “ LOV KAPRA “ Tady na webu jsem získal od jednoho našeho kolegy recept na boilie a tak jsem jej zkusil udělat a malinko poupravit. Při vyhotovení prvních boili se mi to dle mého názoru povedlo. ( viz. obr 1-3)

Ale nebudu zatajovat, nedůležitější bylo to, co se stalo po příchodu k vodě. Jelikož se jedná o revír, který je dostatečně zarybněný, tak jsem se rozhodnul nekrmin a nepoužívat PVA. Jedná se o revír, kde dnes a denně, chytá plno rybářů a každý si myslí, že když zakrmí, tak jen on bude mít šanci a proto jsem se rozhodnul nekrmit.

Udělal jsem prostou a asi laickou montáž ( viz. obr. 4)

Na tuto monzáž se dostavilo dostatečně záběrů a i ryby se dostavily. Bylo to super a myslím si, že pokud se použije i větší množství boilie !neznačkové“, tak se dá ulovit plno hezkých ryb.

Tímto bych chtěl poděkovat členovi “ ZADAR“ za pomoc při mojí tvorbě prvních boilie. Ještě jednou moc děkuji a všem přeji mnoho úlovků u vody.

Přílohy: