Tak já mám sceptery a jsem s nimi spokojený až na pár malicherností, které v tuto chvíli ještě nejsou tak podstatné. A to je, že když povolím brzdu tak při jízdě nebo když šponuju swingery a pak povolím silon z cívky se mi o kousek brzda přitáhne. Ne takovým způsobem, který by ohrozil pruty ve stojanu, ale třeba se brzda pootočí cca o půl cm. A druhá věc je, alespoň si to myslím, pokud to tak není tak budu rád za nové informace, že ta rolnička by mohla být opravdu lepší. Mám stejný problém s kroucením vlasce jako peacemaker. Zaznamenal jsem to až ke konci sezóny. Dal jsem nové silony tak uvidíme jestli se zkroutí dříve nebo zase až po sezóně. Myslím, že by za těch mých loňských cca 30 kaprařských vycházek ty vlasce neměly být pokroucené. Jinak jsou to dobré navijáky za ty peníze. Mám na ně letos pár pěkných úlovků a neměl jsem s žádným problém. Největší jeseter 125 cm a odhadem tak 15 kg ale je to hrubý odhad váhu jsem neměl. Boj to byl ukrutný a naviják poslouchal. Takže toť moje postřehy. Ještě jim dám jednu sezónu a pak se uvidí 😉