Odpověď na: Udice na řeku kolem 2.500,- Kč

Úvod Diskuze Vybavení a technika lovu Pruty a navijáky Udice na řeku kolem 2.500,- Kč Odpověď na: Udice na řeku kolem 2.500,- Kč

Fit
Správce

Makarón: A v čem nejsou ty 3m Etny od Delphinu dobré? Sám je mám ve verzi 2,75 lbs a celkem spokojenost, navíc ta cena je super. Ve Tvém případě bych ale spíš volil tu Etnu v 3lbs, na těžší olova a řeku to bude lepší. Jinak ty pruty zvládnou celkem dost. Těma mýma velký olova moc netahám, já si vystačím do 100g. Kapry na to mám 70-80cm úplně v pohodě a je to parádní zdolávačka.

Etna prut 3m

Co mám info, tak bude mít v tomto roce Delphin novinku, a to další krátký 3m prut ve 3lbs a navíc s korkovou rukojetí. Možná bys mohl ještě s nákupem počkat a pak se na to podívat, až to bude dostupné. Tady menší ukázka prutu:

Delphin Impala 3m

Případně se můžeš porozhlédnout i po jiných 3 m prutech, pro Tebe asi ideální něco ve 3 lbs nebo i 3,5 lbs. Moc pěkný pruty jsou třeba Nash scope 3m, ale tam je daleko vyšší cena a na těžký olova to taky nebude asi ideální prut. 3 m prutů je ale na trhu už dneska dost, tak asi nejlíp uděláš, když si na to někde sáhneš v obchodě a porovnáš… 😉