Re: Úlovky a výpravy v roce 2011

Úvod Diskuze Ostatní fóra Zprávy od vody Úlovky a výpravy v roce 2011 Re: Úlovky a výpravy v roce 2011

Black pepe
Účastník

[quote=“dasty carp“][quote=“cttimata“][quote=“dasty carp“]Ahoj chlapy dlouho jsem se neukázal,málo času,,a začlo opět jaro a jsem byl u vody,,Hned se zadařilo,,s novými vyrobky,,jsem se spřátelil velmi rychle,,nová směs od Mika Spiceman-játra,česnek,,a hned krásná ryba v kondici 17,60kg,,svazová voda)))Mám radost jak malej kluk))))))))))))

Dasty a ty co si presedlal na novu znacku, ci ako?

Ahoj,,ano odešel jsem od SBS,,k Michalovi,,jediný důvod byl p.Gutman,,jinak bych nikam nešel,,ale bohužel to nešlo,,Tak od letoška a doufám že na furt u Mika,,Jinak jsme od SBS odešli tři lidi….Zde budu mít klid a pohodu,,a oto mi jde o nic víc)Tak proto jsem odešel,,ono toho je podstatně více ale to si nechám pro sebe..Dasty

Nazdar Dasty 😉 ja som to mal v SBS podobne a pár vecí ma sralo napr. reči ako :vyskúšaj toto je to novinka..alebo stále berieš rovnaké veci …ale ako hovoríš pár vecí čo prispelo tiež k môjmu odchodu min. rok si nechávam pre seba 💡 teraz som max. spokojný!! super ludia je sa od koho stále čo učit(zdokonalovat) a hlavne iný prístup,pohodička do ničoho ta nikto nenúti 😀
    S tým Gutmanom poviem ti…počul som že uňho dlho ludia nevidržia ale je to fakt asi magor ked si nevie kaprára tvojích kvalít udržat vo firme 😉