Korda Wide Gape B
Vše o drobném vybavení jako jsou háčky, šňůry, vlasce, hadičky, olova apod...
Pravidla fóra
Diskutujte zde prosím pouze na témata ohledně drobného vybavení určeného pro lov kaprů. Tato diskuze je moderována a nevhodné příspěvky (vulgární výrazy, urážky apod...) budou odstraněny! Váš příspěvek nesmí být v rozporu s pravidly kaprařského fóra. Děkujeme za dodržování těchto pravidel.
Diskutujte zde prosím pouze na témata ohledně drobného vybavení určeného pro lov kaprů. Tato diskuze je moderována a nevhodné příspěvky (vulgární výrazy, urážky apod...) budou odstraněny! Váš příspěvek nesmí být v rozporu s pravidly kaprařského fóra. Děkujeme za dodržování těchto pravidel.
Komerční sdělení
- Reklama
- Black pepe
- TOP člen
- MartinLK
- TOP člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: Korda Wide Gape B
Příspěvek od MartinLK » 09 kvě 2010, 17:23
Začal som ch použivať minulu sezonu,ale iba prá krát a ako som celkovo háčiky od kordy nemal rád tak som im postupom času prišiel na chuť!!! je to kvalitný hák lahký a ostrý!!! a čo je faktuž začínam skoro všade používať háčiky bez protihrotov,postupne vyradujem tie z protihrotmi!!!mnoho ludi si myslí že na háčiky z protihrotom maju vačšiu šancu vytiahnuť a nevyrezať kapra ja si myslím pravý opak!!!!!!!!!!!!
Příspěvek od Fit » 09 kvě 2010, 20:53
Taky jsem s tímto háčkem ještě nepřišel do kontaktu. Vím jen, že je hodně populární a chytá na něj hodně lidí. Osobně se mi líbí i tento tvar háčků. Co se týká protihrotů, tak myslím, že zase takové velké škody ten protihrot neudělá. Hlavní je pak hlavně to, jak se člověk k rybě chová na břehu před jejím puštěnímBlack pepe píše:bohužial žiadne![]()
![]()

- MartinLK
- TOP člen
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od MartinLK » 10 kvě 2010, 20:46
CT Sazan píše:Já tomu taky nevěřil ale fakt to funguje , i když rybě povolíš vlasec...
presne tak ako hovorím

Příspěvek od CT Sazan » 13 kvě 2010, 16:51
Je to divný ale je to tak. Nedokážu si to vysvětlit. a má to jeětě jednu výhodu, když si to omylem zapíchneš do mundůru tak to de dobře ven 

- MartinLK
- TOP člen
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od MartinLK » 13 kvě 2010, 19:58
Tak to máš pravduCT Sazan píše:Je to divný ale je to tak. Nedokážu si to vysvětlit. a má to jeětě jednu výhodu, když si to omylem zapíchneš do mundůru tak to de dobře ven

Příspěvek od Add » 15 kvě 2010, 00:15
Už jsem psal v jiné sekci....
Luba píše:Používám Wide Gape ve velikosti 4 už několik let a jsem spokojen. Když jsem na ně začínal chytat jako na vlastně první poteflonované háčky u nás, používal jsem je s protihrotem (ostatně ani jiné nebyly k mání), ale tak už asi 2 roky preferuji řadu B (bez protihrotu). A divte se, z béček mi zatím nespadla ryba, což připisuji zpočátku obavě, takže jsem hlídal aby byl vlasec vždy v tahu, ale časem jsem zjistil že to není vůbec nutné a klidně prut odložím zpět do stojanu když přijde dabljízda a béčko drží. Patrně jde o jev vpichu kdy se ranka zbytečně nezvětší průnikem zpětného hrotu a vlastně se kolem kuželového vpichu tkáň stáhne a háček sedí v obloučku. Při zdolávání taky protihrot nerajtuje v místě vpichu a už dávno jsem nezažil nějaké velké krvácení nebo moncl který se občas rybě udělá po háku s protihrotem. Přitom vytažení háčku z tlamky je naprostá pohoda. Takže jedině bez!
- Radim10
- Člen
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od Radim10 » 05 lis 2015, 16:35
Ahoj,
uvažuji, že si na příští sezonu pořídím Wide Gape, ale tu novější verzi Kaptor. Dříve jsem chytal na Kaptory Kurv Shank, ale z těch mi ryby dost padaly. Nicméně ostrost byla perfektní, takže Wide Gape by mohly stát za vyzkoušení
uvažuji, že si na příští sezonu pořídím Wide Gape, ale tu novější verzi Kaptor. Dříve jsem chytal na Kaptory Kurv Shank, ale z těch mi ryby dost padaly. Nicméně ostrost byla perfektní, takže Wide Gape by mohly stát za vyzkoušení

Čas strávený na rybách se do života nezapočítává...
Navštivte stránky našeho Carp Teamu 2010: http://carpteam2010.webnode.cz/
Navštivte stránky našeho Carp Teamu 2010: http://carpteam2010.webnode.cz/
-
- Aktivní člen
Příspěvek od KILLERSTALKER » 30 lis 2015, 09:59
Tyhle mám ve velké oblibě a používám je rád
Přejít na
- Kaprařské vybavení a technika lovu
- ↳ Pruty a navijáky
- ↳ Montáže a návazce
- ↳ Kaprařská bižuterie