Pád -Taliansko
Veškeré informace a poznatky o kaprařských revírech jinde ve světě. Soukromé i svazové vody.
Pravidla fóra
Diskutujte zde prosím pouze na témata ohledně světových kaprařských revírů. Tato diskuze je moderována a nevhodné příspěvky (vulgární výrazy, urážky apod...) budou odstraněny! Váš příspěvek nesmí být v rozporu s pravidly kaprařského fóra. Děkujeme za dodržování těchto pravidel.
Diskutujte zde prosím pouze na témata ohledně světových kaprařských revírů. Tato diskuze je moderována a nevhodné příspěvky (vulgární výrazy, urážky apod...) budou odstraněny! Váš příspěvek nesmí být v rozporu s pravidly kaprařského fóra. Děkujeme za dodržování těchto pravidel.
- MartinLK
- TOP člen
- Kontaktovat uživatele:
Pád -Taliansko
Příspěvek od MartinLK » 11 dub 2010, 16:20
Bol tu niekto z vás chytať,kamarát sa vrátil akurát odtial,bol tam 11dní,a chystám sa tam aj ja ale neskor teraz mám povinnosti ako také, velmi a lákaju taketo reviry a ak viete niečo o tom kludnenapíšte svoje postrehy názory a podobne! 

Komerční sdělení
- Reklama
Re: Pád -Taliansko
Příspěvek od Fit » 11 dub 2010, 21:53
Já tam nebyl, taky by se mi to líbilo. Pokud hledáš nějaké info atd., tak si můžeš pročíst třeba tyto články zde na webu, viz. tag s názvem Pád.
Můžeš třeba kontaktovat autory článků, třeba by ti poradili a poskytli i nějaké konkrétnější info...
Můžeš třeba kontaktovat autory článků, třeba by ti poradili a poskytli i nějaké konkrétnější info...
- MartinLK
- TOP člen
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od MartinLK » 11 dub 2010, 22:10
Navštivil si nejaké zahranične revíry??? ja nie maximálne SVK a ČR a v Česku to len zraze Mikbaits Junior teamu ,ale tak teraz som tam už neni. Zo školy soom dostal možnosť navštíviť Francúzsko na mesiac ,absolvoval som mesačnu stáž v pstruhovom hospodárstve a tam som chodil na ryby ale to nič z kaprami,len pstruhy čo som muškaril 

Příspěvek od Fit » 11 dub 2010, 22:17
Ne, zatím bohužel ne, ale tak myslím si, že v budoucnu určitě někdy jo. Není čas, protože hraju fotbal...
Ale možná se to časem změní a bude času více..., doufám 

- MartinLK
- TOP člen
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od MartinLK » 11 dub 2010, 22:25
Ja tiež študujem ešte strednú školu z odborom rybárstvo som na intraku bývam v POvažskej bystrici čo je necelých 200km od školy,frajerku mám tiež čo chodi som mnoou na ryby ale to málokedy ale msum povedať posledný roks ato zlepšilo
času nemám veľa ,chcem ísť dalej na vysoku školu ,tak si nemožem dovoliť chodit do zahraničia......ešte si musím počkať!

času nemám veľa ,chcem ísť dalej na vysoku školu ,tak si nemožem dovoliť chodit do zahraničia......ešte si musím počkať!

Příspěvek od Pepin » 15 pro 2010, 03:51
Zdavim lidičky.
Koukejte někdo napsat nějaké rady a postřehy z Padu.
Příští rok se tam chystám a na Mrku jsem bohužel nenašel nic kloudného.Nějak tam klesla uroveň spolupráce
Uvítám jakoukoli informaci.
Předem děkuji
Koukejte někdo napsat nějaké rady a postřehy z Padu.

Příští rok se tam chystám a na Mrku jsem bohužel nenašel nic kloudného.Nějak tam klesla uroveň spolupráce

Uvítám jakoukoli informaci.
Předem děkuji
Přejít na
- Kaprařské vybavení a technika lovu
- ↳ Pruty a navijáky
- ↳ Montáže a návazce
- ↳ Kaprařská bižuterie
- ↳ Ostatní vybavení
- ↳ Technika lovu
- Nástrahy a návnady
- ↳ Boilies a pelety
- ↳ Partikly