Aké miesto je vaším životným snom navštíviť???
Veškeré informace a poznatky o kaprařských revírech jinde ve světě. Soukromé i svazové vody.
Pravidla fóra
Diskutujte zde prosím pouze na témata ohledně světových kaprařských revírů. Tato diskuze je moderována a nevhodné příspěvky (vulgární výrazy, urážky apod...) budou odstraněny! Váš příspěvek nesmí být v rozporu s pravidly kaprařského fóra. Děkujeme za dodržování těchto pravidel.
Diskutujte zde prosím pouze na témata ohledně světových kaprařských revírů. Tato diskuze je moderována a nevhodné příspěvky (vulgární výrazy, urážky apod...) budou odstraněny! Váš příspěvek nesmí být v rozporu s pravidly kaprařského fóra. Děkujeme za dodržování těchto pravidel.
Re: Aké miesto je vaším životným snom navštíviť???
Příspěvek od Mike » 13 črc 2011, 15:45
Ohledně Holandska velmi přínosné informace...To se hodí vědět, za sebe děkuji 

Catch and Release forever...
Komerční sdělení
- Reklama
Re: Aké miesto je vaším životným snom navštíviť???
Příspěvek od Fit » 15 črc 2011, 23:17
Jak jsem poslední dobou viděl ty videa z řeky Svatého Vavřince, tak musím říct, že tam bych si teda chtěl jednou taky zachytat
, to podle mě musí být paráda
. Viz. http://www.lovkapra.com/kaprarina-na-re ... nce-video/ a odkazy na další videa z této řeky jsou hned pod tímto videem, případně v kategorii Kaprařská videa. Je toho tam hodně a všechno je to paráda, to by se mi fakt líbilo
.

Přejít na
- Kaprařské vybavení a technika lovu
- ↳ Pruty a navijáky
- ↳ Montáže a návazce
- ↳ Kaprařská bižuterie
- ↳ Ostatní vybavení
- ↳ Technika lovu
- Nástrahy a návnady
- ↳ Boilies a pelety
- ↳ Partikly
- ↳ Ostatní nástrahy a návnady