Potkn85
Jste tu noví? Zaregistrujte se a můžete sem napsat nějaké informace o sobě. Založte prosím vždy nové téma (kliknout na tlačítko Nové téma) s vaší přezdívkou (nickem), kterou používáte tady na fóru.
Pravidla fóra
Toto fórum slouží pouze k představení jednotlivých členů kaprařského fóra. Založte prosím vždy nové téma (kliknout na tlačítko Nové téma) s vaší přezdívkou (nickem), kterou používáte tady na fóru. Tato diskuze je moderována a nevhodné příspěvky (vulgární výrazy, urážky apod...) budou odstraněny! Váš příspěvek nesmí být v rozporu s pravidly kaprařského fóra. Děkujeme za dodržování těchto pravidel.
Toto fórum slouží pouze k představení jednotlivých členů kaprařského fóra. Založte prosím vždy nové téma (kliknout na tlačítko Nové téma) s vaší přezdívkou (nickem), kterou používáte tady na fóru. Tato diskuze je moderována a nevhodné příspěvky (vulgární výrazy, urážky apod...) budou odstraněny! Váš příspěvek nesmí být v rozporu s pravidly kaprařského fóra. Děkujeme za dodržování těchto pravidel.
Potkn85
Příspěvek od Potkn85 » 17 srp 2013, 14:52
Zdravim fšechny rybaře: A treba mam tema Už delsi dobu se potýkém stim když jdu na stiky nachystamsi kaču.rybky a fše ostatní,dojdu kj vode v pořsdku nachystam se v pořadku.Nu a pak nedelam pomalu nic jineho než přehazuji zamotanou kaču
zkusil jsem už fše možné a pořsd jeden duk.Koupil jsem si i podvodni ale není mi to nejak pooku pochuti kača je kača .Mnel by li nekdo dobrou radu budu rad diky :::

Naposledy upravil(a) Fit dne 17 srp 2013, 18:33, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraven nadpis tématu - tato sekce slouží k představení členů fóra.
Důvod: Upraven nadpis tématu - tato sekce slouží k představení členů fóra.
Komerční sdělení
- Reklama
Re: Potkn85
Příspěvek od Fit » 17 srp 2013, 18:35
Ahoj,
vítej tady na kaprařském fóru a ať se Ti tu líbí
.
Jinak Tvůj dotaz jsem stěží přelouskal a pochopil
. Toto fórum je ale výhradně o lovu kaprů a tématech, které jsou spojené s kaprařinou. Takový dotaz si dej prosím někam na jiný web, který se týká lovu dravců
.
vítej tady na kaprařském fóru a ať se Ti tu líbí

Jinak Tvůj dotaz jsem stěží přelouskal a pochopil

Přejít na
- Kaprařské vybavení a technika lovu
- ↳ Pruty a navijáky
- ↳ Montáže a návazce
- ↳ Kaprařská bižuterie
- ↳ Ostatní vybavení
- ↳ Technika lovu
- Nástrahy a návnady
- ↳ Boilies a pelety