Zdravim,
jmenuji se Dominik je mě 20 let a bydlím nedaleko Tábora.Ke kaprařině jsem se dostal cca před necelým rokem .K chytání samotnému jsem ještě neměl moc příležitostí.. avšak jsem z rybářské rodiny a sám jsem od mala chytal. Zatím se pořádně připravuji na tání ledu a dovybavuji svoji výstroj. Tyto stránky už mám přečtené pomalu skrz na skrz. =) Hlavně se mi líbil článek o chytání kaprů na Lužnici vzhledem k tomu , že je to moje domovská řeka. =)
Dom19
Jste tu noví? Zaregistrujte se a můžete sem napsat nějaké informace o sobě. Založte prosím vždy nové téma (kliknout na tlačítko Nové téma) s vaší přezdívkou (nickem), kterou používáte tady na fóru.
Pravidla fóra
Toto fórum slouží pouze k představení jednotlivých členů kaprařského fóra. Založte prosím vždy nové téma (kliknout na tlačítko Nové téma) s vaší přezdívkou (nickem), kterou používáte tady na fóru. Tato diskuze je moderována a nevhodné příspěvky (vulgární výrazy, urážky apod...) budou odstraněny! Váš příspěvek nesmí být v rozporu s pravidly kaprařského fóra. Děkujeme za dodržování těchto pravidel.
Toto fórum slouží pouze k představení jednotlivých členů kaprařského fóra. Založte prosím vždy nové téma (kliknout na tlačítko Nové téma) s vaší přezdívkou (nickem), kterou používáte tady na fóru. Tato diskuze je moderována a nevhodné příspěvky (vulgární výrazy, urážky apod...) budou odstraněny! Váš příspěvek nesmí být v rozporu s pravidly kaprařského fóra. Děkujeme za dodržování těchto pravidel.
Komerční sdělení
- Reklama
Re: Dom19
Příspěvek od Dom19 » 21 led 2013, 12:26
Já myslel třeba jestli by šlo , že bych se přidal k tobě k nějaký výpravě? Nebo jen tak na jeden den zachytat .Abych se něco přiučil a hlavně kamarádů kaprářů a rybářů celkově neni nikdy dost
=) Jinak ano, ty dva články o Lužnici jsou tvoje =).
A děkuji za vřelé přijetí a přivítání =).

A děkuji za vřelé přijetí a přivítání =).
Příspěvek od Fit » 21 led 2013, 13:33
Dom19: No já jsem členem MRS a kupuji si na Lužnici vždycky hostovačku. Pravděpodobně tam pojedu první týden v červnu a jedu sem do chaty: http://www.rybarskadovolena.cz/chata-u- ... -korensko/ , kterou máme zamluvenou. Tak asi jedině, že by jsi se tam za námi přijel v tom týdnu podívat. Asi tam budeme tři rybáři a moc místa už tam nebude. Seznámím se určitě rád, to je jasné
.

Příspěvek od Fit » 21 led 2013, 13:54
No, chatky tam jsou. Ovšem ne všichni pronajímají a asi to tam bude dost zamluvený. Na žádnou jinou chatu tam kontakt nemám. Dříve jsem tam jezdil ještě taky do Kolodějí nad Lužnicí, ale majitel už před lety zemřel a nepronajímá se to tam. To místo, kam jedeme je parádní. Majitel chaty je porybný a je to fajn člověk.
Přejít na
- Kaprařské vybavení a technika lovu
- ↳ Pruty a navijáky
- ↳ Montáže a návazce
- ↳ Kaprařská bižuterie
- ↳ Ostatní vybavení
- ↳ Technika lovu
- Nástrahy a návnady
- ↳ Boilies a pelety
- ↳ Partikly
- ↳ Ostatní nástrahy a návnady
- Revíry