Úvod Kaprařský trh Kaprařský trh 11/2014

Kaprařský trh 11/2014

2 394
0

Máme tu svátek Všech svatých, a to znamená, že je tu měsíc listopad. A tak jako vždy na začátku nového měsíce, nesmí chybět ani přehled novinek a slev na kaprařském trhu, který pro vás pravidelně vydáváme. Tak se koukněte a třeba už vyberete i nějaký ten vánoční dárek :).

Podběrák Professional

mivardi-logoNejvyšší model podběráku, určený pro náročné kapraře. Nově vyvinutý rychlesklopný mechanismus umožňuje rychlé složení ramen s použitím jedné ruky. Ramena mohou být následně vytažena ze středového uložení. Rychleschnoucí síťka z nanovlákna neabsorbuje vodu, a proto je snadné ovládat tento podběrák pod vodou.

Podběráková tyč není součástí balení!

m-lnpro-1

Cena: 1.188,- Kč

Koupit v e-shopu


Bivak New Dynasty XL

mivardi-logoNový model bivaku z materiálu M-TEC 410 s vodním sloupcem 10000mm a konstrukcí z masivních 19mm trubek. Bivak New Dynasty XL získal ocenění Bivak roku 2013!

Jedná se o zvětšenou verzi bivaku New Dynasty, který získal řadu ocenění (např. Bivak roku 2012) a stal se nejprodávanějším bivakem v ČR. Bivak New Dynasty XL přichází s výrazně zvětšeným vnitřním prostorem především v přední a zadní části bivaku při zachování rozměru podlážky. Pod rozpěrnými tyčemi jsou nově průvlaky pro dokonalé vypnutí zvětšeného pláště bivaku a rychlý odvod vody z povrchu. Šířka bivaku je variabilně nastavitelná ve třech polohách po 15 cm. Uvnitř bivaku s max. výškou 170cm najdete 13 úchytů na osvětlení a další příslušenství. Nově jsou umístěny i pod zadním žebrem bivaku. Prodloužená stříška („kšilt“) umožňuje pootevření bivaku i za deště a při použití druhého pláště vytváří prostornou předsíň. Výrazně zvětšena jsou přední i zadní okna. Nad vchodem se nachází důležitá ventilační klapka pro odvod vlhkosti pod stropem bivaku. Suché zipy mají dvojitou šířku a spolehlivě uzavřou okna i v těch nejhorších klimatických podmínkách. Masivní zipy dveří jsou osazeny táhly Easy Grip s možností vložení chemického světla. Nechybí ani 4 úchyty opřených prutů na plášti bivaku.

Bivak New Dynasty XL

Cena: 8.066,- Kč

Koupit v e-shopu


Háček Owner s očkem, cutting point /9ks/ 5106.06

ZicoKovaný háček s bajonetovým ostřím a očkem. Jedná se o masivní, zároveň odlehčený háček, který je dobré použít tam, kde klademe důraz na extrémní pevnost háčku (v blízkosti potopených překážek). Háček je vhodný pro plovoucí i potápivé nástrahy a rozhodně by neměl chybět ve výbavě kapraře – specialisty.

DSCN5379

Podrobná RECENZE k přečtení na www.zico-fishing.cz

Cena: 107,- Kč

Koupit v e-shopu


Krmné kuličkové pelety 20mm – Natrávená bílkovina

krmiva-kratonohyPelety se střední dobou rozpadu cca 2–6 hodin dle teploty, proudu vody a aktivitě bílé ryby. Obsahují cereálie, vedlejší výrobky rostlinného původu, maso a vedlejší masné výrobky, přírodně identické aroma a přírodní barviva.

Baleno v igelitovém pytli po 500 g (zip) a 3 kg. Díky svému tvaru je možné je dopravovat na krmné místo kobrou nebo vnadící tyčí.

TIP: V prodeji také další příchutě: Švestka-Vanilka a Ananas-Brusinka.

129-natravenab

Cena: 239,- Kč

Koupit v e-shopu


Pelety Impact Superfeed 8mm / 1Kg

kamofishSuper Feed Pelety jsou speciální pelety, kdy materiál, ze kterého jsou vyrobeny, se za vysokých tlaků lisuje do požadovaného tvaru a velikosti. Pelety tvoří vysoký obsah oleje a melasy, které jsou silnými atraktory, které přitahují ryby intenzivně a efektivně. Pelety jsou vyráběny výhradně z přírodních surovin.

pelety superfeed

Cena: 131,- Kč

Koupit v e-shopu


Rybářská bunda 613-O-B

kamofishBunda s tkaniny Bratex 8000mm H2O/8000g/m2/24h. Bunda má zesílené lokty, má kapsu na krabičku například s návnadami. Bunda má karabinu na připevnění například peínu, dále vodotěsné kapsy na zip, silikonové vnitřní manžety, pro zabránění vniknutí vody.

rybarska-bunda-613-o-b

Cena: 5.800,- Kč

Koupit v e-shopu


Zateplené kalhoty s laclem 713-O-B

kamofishMateriál: BRATEX (8000mm H2O/8000g/m2/24h). Podlepené švy. Silně zatepleno. Nepromokavé, prodyšné. Vodotěsné kapesní zapínání na zip. Pevný popruh, který umožňuje nastavit délku. Zesílení na kolenou a zadní části. Spodní část nohavice má zapínání s nastavitelným obvodem. Ideální ve spojení s bundou 613-O-B viz. výše – v tomto kompletu se nikdy nestane, že by vám byla zima!

zateplene-kalhoty-s-laclem-713-o-b

Cena: 3.490,- Kč

Koupit v e-shopu


NGT Chránič navijáku Reel Protector

NGT logoZnačka NGT opět vyslyšela volání svých zákazníků. Tak jako u spousty dalších novinek roku 2014, je i toto odpověď na mnohá přání rybářů. Perfektně vypolstrovaný chránič navijáku se zabudovanými neoprenovými páskami pro sepnutí u rukojetí. Nejedná se o měkký polstr, ale o tvrzenou variantu, kdy je naviják uvnitř dokonale chráněn proti poškození.

Jednoduchá, ale velmi účinná možnost ochrany vašich navijáků, které nemusíte demontovat z prutu. Pojme jakýkoliv, i ten největší kaprový naviják.

_vyr_1206chranic-navijaku

Podívejte se na tento chránič v produktovém videu:

Cena: 445,- Kč

Koupit v e-shopu


Delphin CHIMÉRA

delphinCHIMÉRA je absolútne výnimočnou novinkou slovenskej značky Delphin. Jedná sa o exkluzívny baitrunnerový navijak vyrobený z úplne nových komponentov, ktoré zabezpečujú jeho výnimočné vlastnosti. Jeho mechanizmus je osadený siedmimi ložiskami /6+1 spätné/. Ich umiestnenie bolo naprojektované na základe dlhoročných skúseností nášho servisného strediska tak, aby zabezpečovali bezproblémový a mimoriadne hladký chod. Všetky diely, z ktorých je tvorený do seba zapadajú s vysokou presnosťou a priestor pre omyly tu nemá miesto!

Karbonové podložky brzdy

Najväčšou výhodou oproti konkurencii sú KARBÓNOVÉ PODLOŽKY brzdy, ktoré v tejto cenovej kategórii pravdepodobne neponúka žiaden iný konkurenčný model na trhu. Bežne používané filcové podložky dokážu pri tejto veľkosti navijaka (60 cievka) vytvoriť silu brzdy okolo 9 kg. Karbónové podložky nám umožnili vytvoriť navijak s brzdou neuveriteľných 15 kg!!!

Delphin Chiméra

Okrem enormnej sily vďaka karbónovým podložkám brzda ”nelepí” ani v najextrémnejších podmienkach čo poskytuje o niekoľko tried vyšší komfort na aký ste boli doteraz zvyknutý! Výpočet kladov Chiméry zďaleka nekončí! Obrovskou prednosťou je taktiež rýchlonavíjanie vlasca, na jedno otočenie kľučky pripadá až 5,5 otočení rotoru. V balení nájdete aj druhú kovovú cievku, samozrejme tiež s karbónovými podložkami, ergonomickú celokovovú kľučku a ochranné textilné puzdro určené pre bezpečný transport! Excelentný dizajn, ktorý dokonale sadne ku každému prútu a ulahodí oku rybára je už len čerešničkou na torte! Približná hmotnosť produktu vo veľkosti 40 (vhodný aj na feeder) je 420 gramov, vo veľkosti 60 približne 470 gramov.

Kapacita cievky veľkosti 40, mm/m:
0.20/490, 0.22/400, 0.25/310, 0.28/250, 0.30/220

Kapacita cievky veľkosti 60, mm/m:
0.25/470, 0.28/380, 0.30/330, 0.32/290, 0.35/250

Podívejte se naviják Delphin Chiméra v produktovém videu:

Cena od: 1.235,- Kč

Koupit v e-shopu


Maxi bag [25 kg] chytací pelety 17 mm

carp-secretNejoblíbenější průměr v ekonomickém balení za super cenu! Na přání našich zákazníků jsme přidali do nabídky maxi balení chytacích pelet, a to v nejoblíbenějším průměru 17 mm a v nejžádanějších příchutích.

maxi-bag

Cena od: 1.299,- Kč

Koupit v e-shopu


A to je z listopadového kaprařského trhu vše. Další vydání zveřejníme zase na začátku příštího měsíce. Děkujeme vám, že nakupujete u firem, které u nás inzerují. Podporujete tím i naší redakci! Ať se vám daří u vody a využijte ještě pěkného počasí! 🙂

Komerční sdělení

Chcete-li, můžete přidat komentář: