Úvod PR články KaproMánie 1/2015 v prodeji od 6.1.!

KaproMánie 1/2015 v prodeji od 6.1.!

370
0

Vážení a milí čtenáři, konec roku se vždy snoubí se začátkem roku nového a nás to tak trochu motivuje podívat se na sebe, jaký jsme vedli život v roce minulém. Pokud toto je myšlenka, která nám hlavou proběhne, je to v pořádku a znamená to, že se vyvíjíme směrem kupředu. Budeme-li svádět svoje nedostatky a neúspěchy na druhé, je to krok zpět a tedy brzda vývoje. Vše se vyvíjí tak, jak se vyvíjet má, a je zbytečné hubovat. Spíše naopak se zamyslet nad situací a snažit se najít řešení a tedy postoupit kupředu. Tak je to ve všech aspektech života, nic není stálé, vše se neustále vyvíjí a tedy i my. Někdo rychleji, někdo pomaleji. Takové jsou zákony vesmíru a takový je i život zde na Zemi. Co platí Nahoře, platí i Dole.

S tím souvisí i přístup k naší zálibě v rybaření. S rybařením souvisí způsob chování k rybám, k přírodě. Jak se chováme k přírodě, tak se ona bude chovat k nám a vrátí nám buď naši lásku k ní, nebo naopak.

Zkusme si tedy slíbit do nového roku, že se budeme chovat ohleduplněji a s větší laskavostí k přírodě samotné, ale také k jejím živočichům. V našem případě k rybám, k vodě, kde ryby lovíme, k jejímu okolí, ať máme radost vždy, když k vodě přijdeme a nacházíme zde jen krásné a pozitivní prostředí. O toto krásné prostředí bychom se měli i hlasitě vyslovovat, neboť jistě si mnozí z nás všímáme, jak je příroda kolem nás ničena, a děje se to většinou buď z nezájmu k ní, nebo kvůli finančním ziskům. Bez zdravé přírody nelze žít, a to bychom měli mít na paměti stále více v této uspěchané době…

Přeji vám, ať rok 2015 prožijete v radosti a lásce a vzájemném porozumění, co to půjde nevíce… a Petrův Zdar!

Za redakci Kaprománie
Václav Ehrlich

Odkaz na elektronickou verzi: www.publero.com

Předplatné časopisu na: www.predplatne.cz

Seznam prodejních míst KaproMánie

Titulka lednové KaproMánie:

Lednová KaproMánie
Lednová KaproMánie

Přejeme vám příjemné čtení!

Komerční sdělení

Chcete-li, můžete přidat komentář: