Úvod Kaprařský trh Kaprařský trh 5/2015

Kaprařský trh 5/2015

1 690
0

Květen je už několik dní tady, a tak nesmí chybět ani náš tradiční přehled novinek z kaprařského trhu. V tomto vydání začneme třeba vážícím a přechovávacím sakem od firmy NGT:

NGT vážící a přechovávací Sak Capture Sling

NGT logoPo více než roku vývoje vám NGT představuje další unikátní produkt na trhu. Jedná se o kombinaci velkého a robustního vážícího saku s přechovávacím systémem. Tato profesionální pomůcka vám usnadní přechovávání nebo dopomůže k lepšímu a rychlejšímu zotavení ryby před focením, případně vážením na závodech. Pokud chcete nebo musíte dát rybě co největší prostor ve “vezírku”, tak lepší způsob nenajdete.

vážící sak NGT

– 8 nezávislých plováků, které zajistí naprostou stabilitu a za nepříznivých podmínek
– Dvojitý zip a pojistný klip, takže není žádná šance, by úlovek uplaval
– 2m pevné lano a kolík pro upevnění ke břehu
– 2 odnímatelné tyče, které systém udrží otevřený
– Luxusní síťka, která na jedné straně zajišťuje rychlý odvod vody a je zároveň velmi přátelská k vašemu úlovku
– 6 přenášecích popruhů po celé délce saku pro pokrytí všech situací
– Velké rozměry
– Pogumovaný obal je součástí výrobku

Rozměry: 120 x 26 x 50cm
Hmotnost: cca 1kg

Cena: 1.295,- Kč

Koupit v e-shopu


Obalovací pasty od Krmiva Kratonohy

Krmiva KratonohyObalovací pasta zvyšující atraktivitu nástrahy (boilie).

Použití: Těsto je poměrné tuhé, ale pružné. Z dózy odebereme požadované množství. V ruce propracujeme až do změknutí. Poté již lehce vytvoříme placičku, do které zabalíme boilie. Po „vychladnutí“ těsto opět ztuhne. Vydrží tak bezproblémově i razantnější náhozy. Ve vodě vydrží na kuličce desítky minut až hodiny dle proudu, teploty vody a aktivitě bílé ryby.

Obalovací pasta Krmiva Kratonohy

Výhody při použití obalovacího těsta:
– Prodlužuje rozpad obalené pelety či boilie
– Těsto okamžitě reaguje a uvolňuje atraktanty do okolí nástrahy
– Lze použít i na háček při lovu na plavanou

Obsah dózy 200ml. Hmotnost náplně (těsta) 250g +/- 5%. V prodeji celkem 6 příchutí.

Cena: 99,- Kč

Koupit v e-shopu


SuperFeed X Core Hookers 14mm / 18mm /200ml

kamofishX-core Hookers jsou speciálně vyvinutá atraktivní nástraha. Vnější vrstva obsahuje přírodní cukry, tuhé látky a příchutě, které po nastražení ve vodě začínají okamžitě pracovat a lákat ryby.

hookers

Cena: 180,- Kč

Koupit v e-shopu


SuperFeed Speed Booster 100ml

kamofishVhodný pro přímou aplikaci na nástrahu nebo PVA.

superfeed booster

Cena: 149,- Kč

Koupit v e-shopu


Peletový mix 20 kg

carp-secretTento mix jsme navrhli speciálně pro ty zákazníky, kteří potřebují velké množství krmení pro svůj lov a aby jim to nezrujnovalo peněženku. Je v něm obsaženo několik druhů pelet z naší produkce od 4mm po 23mm pelety s dírou, které můžete využít i jako nástrahu. Nenechte si ujít tento jedinečný mix pelet za bezkonkurenční cenu na trhu!

peletový mix 20 kg

Cena od: 800,- Kč

Koupit v e-shopu


Boilies Top Speedy Gonzales 1 kg

carp-secretToto boilies je vlajkovou lodí naší firmy. Jedná se čistě o silnou masovou směs složenou z tříděných rybích mouček, rybích extraktů a dalších surovin. Vše dokresluje ostrá vůně česneku, která je navázaná na originální složku čistě naší výroby. Právě tato složka dělá toto boilies tak originálním a velmi chytlavým. Speedy je celoroční boilies použitelné jak na bleskovou akci, tak i dlouhodobou výpravu!

gonzales

Cena: 199,- Kč

Koupit v e-shopu


Kaprársky podberák Delphin TERNA

delphinDelphin TERNA je ternom medzi kaprárskymi podberákmi. Tento výborný podberák sa skladá z dvojdielnej uhlíkovej rukoväte (2x90cm=180cm rukoväť), kaprárskej olivovo zelenej hlavy (100x100cm) s kovovou spojkou, odnímateľného plaváku (20cm) a transportného púzdra. Vďaka trnovej spojke, akú poznáte aj z kaprárskych prútov, je rozdelenie rúčky v prípade potreby v člne otázkou stotín, zároveň však pri nadmernom zaťažení toto spojenie drží ultra pevne a nehrozí samovoľné uvoľnenie! Luxusný dizajn je podčiarknutý celokarbónovou štruktúrou, pogumovanými rúčkami a kovovými detailami. Vďaka bezchybne vypracovanej sieťke udrží na uzde aj tie najväčšie trofejné kapre! Silný, odolný, no vďaka karbónu prekvapivo ľahký podberák je špičkovým dielom, ktoré nadchne každého zapáleného kaprára, vyžadujúceho profesionálne príslušenstvo. Možnosť dokúpenia náhradnej sieťky, či kovovej spojky.Nekompromisný plne vybavený podberák za nekompromisnú cenu! Celková dĺžka aj s hlavou- 2,7m!

delphin terna

Cena: 1.230,- Kč

Koupit v e-shopu


Vlasec FIN CARP ARMADA 300m/kamufláž

finPrvotriedny kaprársky vlasec určený pre extrémne situácie, ktorý dovolí dostať z vašej výstroje maximum. Tento mimoriadny vlasec nemá nič spoločné s vlascami, ktoré ste doteraz používali pre kaprový rybolov. Zmeny vo výrobnom procese zvýšili jeho odolnosť voči oderu, ktorá je až 12 násobne vyššia oproti konvenčným vlascom. Hlavným cieľom výroby ARMADY však bolo získanie tak vláčneho vlasca ako je len možné. A práve vláčnosť je hlavnou a bezpochyby najvyššou devízou ARMADY. Práve táto vlastnosť dovoľuje použiť aj najhrubšie priemery z ARMADY, pričom budete mať pocit, že v rukách držíte minimálne o 4 stupne tenší vlasec. Ľahké nahadzovanie a bezproblémová manipulácia s vlascom o priemere 0,40mm bola doteraz takmer nevídanou medzi kaprárskymi vlascami. ARMADA mení tento zaužívaný fakt a dovoľuje bezproblémové používanie aj takéhoto priemeru. Vlasec pri takomto priemere má mimoriadnu nosnosť a nízku prieťažnosť. ARMADA je však navyše vláčna, mäkká a takmer bezpamäťová. Pri jej používaní budete mať pocit, že pracujete s hodvábom.

Nosnosti prislúchajúce priemeru: 0,25mm/4,4kg 0,28mm/5,9kg 0,30mm/7,2kg 0,35mm/9,2kg 0,40mm/11,5kg

FIN Armada

Cena od: 189,- Kč

Koupit v e-shopu


A to je z květnového kaprařského trhu vše. Další vydání zveřejníme zase na začátku příštího měsíce. Děkujeme vám, že nakupujete u firem, které u nás inzerují. Podporujete tím i naší redakci! Ať se vám daří u vody a užívejte jara!

Komerční sdělení

Chcete-li, můžete přidat komentář: