Úvod Oznámení Soutěž o 2 pruty Delphin ETNA Cork Limited!

Soutěž o 2 pruty Delphin ETNA Cork Limited!

2 553
11

moss-logoPortál LovKapra.com ve spolupráci s firmou MOSS.SK vyhlašuje soutěž o 2 pruty Delphin ETNA Cork Limited 3,6 m / 3 lbs (dvoudíl a nebo trojdíl dle vlastního výběru).

Soutěž probíhá na Facebooku a podmínky jsou velice jednoduché a nenáročné, tak neváhejte a zapojte se! Doba trvání soutěže je od 26.8. do 6.9.2015 včetně (konec o půlnoci).

Podmínky soutěže

1) Musíte být nebo se nově stát fanouškem MOSS.SK stránky na Facebooku.
2) Napsat do komentáře pod originální soutěžní příspěvek, zda chcete vyhrát dvoudílnou nebo třídílnou variantu prutu. Upozornění: Budou započítávány pouze komentáře zveřejněné na Facebooku pod níže uvedeným příspěvkem.

Dobrovolně můžete soutěž také sdílet a dát vědět i vašim přátelům.

UPOZORNĚNÍ: Oba dva body je nutné splnit, jinak nebudete zařazeni do soutěže. Dejte si pozor, abyste svůj Facebook komentář napsali u originálního soutěžního příspěvku na FB stránce MOSS.SK (nikoliv u dále sdílených příspěvků nebo zde na webu).

Povinné úkoly tedy musíte provést přímo na Facebooku, níže vložený soutěžní příspěvek vás pouze přesměruje na FB stránku MOSS.SK, kde vše jednoduše provedete.


Soutěžní příspěvek najdete zde:

POZOR SÚŤAŽ! Rozhodli sme sa v spolupráci s portálom Lovkapra vyhlásiť súťaž o 2 kusy prútu Delphin ETNA Cork limited…

Posted by MOSS.SK on 26. srpen 2015


Jméno výherce bude vylosováno a zveřejněno po skončení soutěže v samostatném článku na LovKapra.com. Redakce portálu LovKapra.com a firma MOSS.SK vám přejí hodně štěstí! 🙂

Komerční sdělení

11 KOMENTÁŘŮ

  1. Dvoudílné…od příštího roku už můžu chytat na dva pruty a kaprařině se hodně věnuju takže by mě výhra velice potěšila??

  2. Michal Menšík: Přečtěte si prosím pravidla soutěže, zde váš komentář neplatí a nejste zařazen do soutěže.

  3. Rád se zapojím do soutěže a v případě výhry bych si přál dvoudílné pruty

  4. Zapojim sa a ja do sutaze ak by sa my nahodou podarilo vyhrat tak jedine trojdielne pruty.

  5. Vyborne udice.Mam trojmetrovetrojmetrove etny a .ax.spokojnost.Potesili by ma trojdielne☺

  6. Pánové, jen doufám, že jste si dobře přečetli pravidla a svůj soutěžní komentář jste napsali tam, kam je třeba. Určitě ne sem pod soutěžní článek, tady to nemá na nic vliv, ale vyjádřit své názory klidně můžete, to je jasné ;).

Chcete-li, můžete přidat komentář: