Úvod Kaprařská videa Video: Jaro 2015 by Slámiš

Video: Jaro 2015 by Slámiš

1 568
0

Letošní sezona je pro mě jako ze snu a začalo to již na jaře, kdy se mi podařilo ulovit několik krásných kaprů ze svazových vod ČR. Zde je malý report a video…

První větší kapr roku 2015
První větší kapr roku 2015

Sezónu jsem zahájil v březnu týdenní výpravou, během ní se mi povedlo ulovit jediného kapra, který měl kolem 60 cm. Poté jsem koncem dubna vyrazil s parťákem Ondrou Šulcem a poslední den jsem to hodil kaprovi doslova do cesty. Sotva jsem připnul swinger, dal se do pohybu, první větší ryba sezóny. V tu dobu měl Ondra na kontě již několik krásných kaprů a ani zde nezůstal bez úlovku.

Ohromná radost, překonaný osobák a krásná ryba! 93cm a 16,3kg
Ohromná radost, překonaný osobák a krásná ryba! 93 cm a 16,3 kg

Další výprava, opět na víkend, nyní prodloužený. Celou dobu se dařilo, záběry chodily pravidelně a já si užíval pobyt u vody na 100%. Poslední ráno, pár hodin před balením jsem dostal další záběr, souboj proběhl celkem rychle a mně až při pohledu do sítě podběráku došlo, jakou rybu tam mám… Nový osobák v podobě luxusního šupíka 93 cm a 16,3 kg. Bomba!

Druhé pokoření osobního maxima, luxusním mlíčákem s 98cm a 16,5kg.
Druhé pokoření osobního maxima, luxusním mlíčákem s 98 cm a 16,5 kg.
Přítelkyně zatím trénuje s menšími úlovky
Přítelkyně zatím trénuje s menšími úlovky

Svazová pískovna s přítelkyní a další pokoření osobního maxima. První výprava, kdy mě doplnila má přítelkyně, a jsem rád, že se mnou stále více sdílí ty chvíle dobrodružství v přírodě. Dokonce si udělala svůj lístek, aby tam prý nejezdila jen tak a učí se všemu, co k lovu kaprů patří. Při tomto víkendu se hranice posunula díky krásnému mlíčáku s 98 cm a 16,5 kg. Ryba, která mi nedala ani metr zadarmo…

Potřetí pokořeno, nyní telátkem s 97cm a 18,6kg. Totální euforie!
Potřetí pokořeno, nyní telátkem s 97 cm a 18,6 kg. Totální euforie!

Víkend, který změnil jediný záběr. Aneb když to nebere, stačí jeden záběr, aby se změnila celá výprava. Potřetí posunutí osobního maxima, nyní pupkatým šupíkem 97 cm a 18,6 kg.

Mamina připravená na tření. Krása...
Mamina připravená na tření. Krása…
Přítelkyně s dalším lysečkem
Přítelkyně s dalším lysečkem

Poslední víkend, než se ryby daly do tření, byl opět ve znamení vycházky s přítelkyní. Vzali jsme si před víkendem volno, ať si pěkně odpočineme. To se dařilo, ale akce byla také. Snažím se postupně co nejvíce momentů zaznamenávat i na video, abych si poté mohl vytvořit podobnou památku, jako vám zde nyní prezentuji. Více již v samotném videu. Přeji příjemnou podívanou!

Tip: Pomocí ikonky na videopřehrávači si můžete video přepnout do vyšší kvality (až 1080p fullHD).

Honza Slaminka

Komerční sdělení

Chcete-li, můžete přidat komentář: