Úvod Rozhovory Rozhovor s Carp Teamem Bušovice

Rozhovor s Carp Teamem Bušovice

2 176
0

Tentokrát na mnou položené otázky odpovídali členové Carp Teamu Bušovovice. Pokud vás zajímá, co o sobě napsali a prozradili, přečtěte si tento článek.

1) Kdy a proč jste se rozhodli založit svůj Carp Team?

Založení našeho teamu se datuje k rokům 2003 – 2004. Otázka proč je velice jednoduchá – když ostatní mohli mít CARP TEAM, tak jsme si jej založili taky.

logo

2) Odkud jste a kolik členů má váš Team?

Podle našeho webu nás je celkem 6. Část je z – 2x Plzeň, 2x Bušovice u Rokycan, 1x Praha a 1x Kamenice, členství je dobrovolné, nepodléhá žádným zkouškám, testům či rituálům. Zápisné je dobrovolné, členské příspěvky nevedeme.

3) Jaký revír nejčastěji navštěvujete?

Vzhledem k uvedenému seznamu našich trvalých či přechodných rekreačních bydlišť to je převážně – Berounka, Hracholusky, Orlík. Podotýkám, že se jedná převážně o vody svazové, soukromé revíry moc nepreferujeme a ani nenavštěvujeme. Občas se jede na Rozkoš, Suchdol nad Lužnicí apod. Potom ještě návesný rybník v Bušovicích, kde jsou každý rok pořádány závody pro děti a POZOR od roku 2005 i pro dospělé. Zde je odkaz na závody z 2005 http://www.busovice.wz.cz/rybari/akce_zavody2005.html.

svazová voda

čekání na žáběr

4) Preferujete svazové nebo soukromé vody?

Jak jsem odpovídal výše, tak preferujeme převážně vody svazové. Už tak se platí dost, tak proč ještě platit na vodách soukromých. Nejhezčí to je u vody svazové, kam ještě nedopadla ruka či noha nějakého vandala.

řeka Berounka

oblíbené místo na řece Berounce

5) Jak se stavíte k metodě C&R (chyť a pusť)?

Nevadí nám, nic proti ní nemáme, samozřejmě bereme vše s rezervou a hlavně s „mírou“ tz. i ryby od vody. Malé i velké ryby necháváme svému živlu.

6) Máte nějakou veselou (publikovatelnou) historku od vody?

Těžko teď honem něco vychrlit, protože k vodě jezdíme mimo jiného i kvůli pohodě a klídku. Takže veselých historek je docela hodně. Snad si nějakou vyberete na našem webu.

7) Máte nějaké sponzory, nebo do všeho investujete ze svého?

Sponzory samozřejmě nemáme, vše sponzorujeme ze svých rodinných rozpočtů, za přispění a tiché tolerance našich drahých poloviček.

8. Máte nějakou svou vlastní internetovou stránku, pokud ano, co se na ní mohou návštěvníci dozvědět?

To byl jeden z důvodů, proč vlastně CARP TEAM BUŠOVICE vznikl. Založil jsem webové stránky a tak to vlastně začalo – www.busovice.wz.cz. Kam jezdíme, co chytneme – jestli vůbec něco ulovíme, co děláme apod. Na úvodní stránce jsou potom odkazy na předpověď počasí na měsíc a na týden. Jedná se o předpovědi, které snad jinde na netu nenajdete. Když jsem v práci, tak týdenní předpověď aktualizuji vždy v pondělí, středu a pátek. Měsíční předpověď potom aktualizuji každých 10 dnů. Dále je tam v sekci ODKAZY spousta zajímavých stránek.

9) Jaké má váš Carp Team plány do budoucna?

Plány do budoucna jsou obrovské, hlavně mít kam chodit chytat jak my říkáme ty Macouny, aby nám po povodních neubývalo pěkných míst u vody a aby nám někteří rybáři nekazili reputaci svým nevhodným chováním u vody a k přírodě.

10) Je něco, co byste chtěli vzkázat ostatním kaprařům prostřednictvím LovKapra.com?

Co dodat a vzkázat, hlavně buďme lidi, abychom i nadále měli kam a s kým jezdit za tou úžasnou pohodou a klídkem, veselými zážitky a pořádnými úlovky, vždyť přece není nad to, když se ti swinger nebo čihátko přišpendlí k prutu nebo se roztočí brzda u navijáku či začne vřeštět špatně seřízený pípák. Přes léto hezčí zvuk neznám. (V zimě to je potom klapot vleku, svištění lyží, a ráno urolbovaná – upravená sjezdovka.)

Děkuji za rozhovor.

Komerční sdělení

Chcete-li, můžete přidat komentář: