Úvod Kaprařský trh Zprávy z kaprařského trhu (říjen)

Zprávy z kaprařského trhu (říjen)

2 864
0

Máme tu měsíc říjen a s ním přichází i naše tradiční zprávy z kaprařského trhu. A nabídky jsou tentokrát vskutku zajímavé! Začneme třeba u firmy Flajzar:

Unikátní LED svítilny s přijímačem dálkového příposlechu

FlajzarPřipravili jsme pro vás novinku v podobě LED svítilen s funkcí automatického rozsvícení při záběru. Uvítají je zejména rybáři chytající v noci. V nabídce tak naleznete kempingovou LED lampu a malou LED svítilnu s magnetem a možností zavěšení. Svítilny obsahují inteligentní přijímací modul, vyvinutý a vyráběný firmou FLAJZAR, který vyhodnocuje bezdrátové vysílání signalizátorů záběru. Jakmile je záběr detekován, svítilna se rozsvítí. Svítilny lze samozřejmě používat i běžným způsobem, tj. k trvalému svícení – stačí krátce stisknout tlačítko. Svítilny lze spárovat (použít) se signalizátory řady FISHTRON (Q9-TX, SolarTX a Fishtron Micro), s mikro vysílači Q-TX2 a alarmovým čidlem Q-PIR2.

svítilna

Svítilny mají nízkou spotřebou a velký dosah až 100m. Navštivte náš eshop na www.flajzar.cz, kde naleznete podrobnější informace. Svítilny zakoupíte na eshopu výrobce www.flajzar.cz, za cenu 999,- Kč (malá LED svítilna) a 1190,- Kč (kempingová LED svítilna).

Cena od: 999,- Kč

Zobrazit produkt v e-shopu


EMA – pohlídá váš automobil

FlajzarEMA – Electronic Micro Alarm – je miniaturní zabezpečovací zařízení s vestavěným GSM modulem a akumulátorem. Instalace je snadná – zastrčí se pouze do běžného palubního napájecího konektoru, který je součástí každého automobilu. Není třeba žádné šroubování, propojování vodičů, žádná odborná montáž. Jen zasunete do konektoru, ze kterého se během jízdy dobíjí vnitřní Li-Ion akumulátor. Při opuštění vozidla majitel krátce prozvoní ze svého mobilního telefonu – provede aktivaci – a zařízení začne hlídat: detekuje otřesy (násilné vniknutí do vozu, rozbití skla…), náklon (např. zvednutí na heveru a demontáž kol), neoprávněné startování a další nežádoucí stavy.

EMA_na ruce

V případě krádeže umožňuje zjistit přibližnou polohu vozu. Veškeré ovládání se děje prostřednictvím libovolného typu mobilního telefonu. Další výhodou je velmi snadné přemístění z vozu do vozu.
A v neposlední řadě cena… Alarm EMA stojí jen 2.990,- Kč a pro svůj provoz vyžaduje libovolnou SIM kartu. Ideální pro rybáře, kteří jezdí na lov svým automobilem a mají jej zaparkovaný mnohdy z dohledu. A takový opuštěný automobil už nalákal nejednoho nenechavce…

Cena: 2.990,- Kč

Zobrazit produkt v e-shopu


FISHTRON e1 – signalizátor pro každého rybáře

FlajzarNejnovější signalizátor řady FISHTRON, nabízející revolučně jednoduché multifunkční ovládání – zkrátka žádné zbytečné funkce ani složité nastavování. Unikátní design spolu s elektronikou FLAJZAR s přesným magnetickým snímáním odvíjení vlasce, zaručují vysokou kvalitu zpracování, odolnost a vysokou výdrž baterie.

Atraktivní a dobře viditelná optická signalizace, složená z řady LED diod, spolehlivě zobrazuje záběr. Tu doplňuje přepracovaná akustická signalizace se širokým spektrem tónů. FISHTRON e1 je vyráběn ve všech oblíbených barvách LED, tj. modré, zelené, červené a žluté. Samozřejmostí je multifunkční konektor pro připojení swingeru nebo bezdrátového vysílače.

fishtron

S rozměry 99x48x31mm patří signalizátor FISHTRON e1 k nejmenším zařízením svého druhu na trhu. Tento signalizátor byl vyvinut a je vyráběn v České republice, ostatně jako všechny signalizátory firmy FLAJZAR a se zárukou 2 roky. Zakoupit ho můžete za skvělou cenu 990,- Kč.

Cena: 990,- Kč

Zobrazit produkt v e-shopu


Vánoční poukaz 200,- Kč ZDARMA

cvachtaAno, je to tak. Chcete potěšit rybáře pod stromečkem a nestresovat se z toho, že mu Ježíšek přinese něco, co nechce? Máme řešení. Nechte obdarovat dvakrát. Od vás 1000,- a od nás k tomu 200,-. Jasně stručně napsáno, zaplatíte 1000,- a u nás na prodejně si pak v klidu muže vaše zlatíčko vybrat zboží v hodnotě 1200,-. Platnost poukazu je do konce roku 2014.

poukaz

Jak to teda funguje?
Objednáte klasicky přes e-shop, buď převodem nebo dobírkou. Dorazí Vám dárkový poukaz s dokladem o úhradě. Během sezony se pak dostavíte na prodejnu a můžete si vybrat libovolné zboží v hodnotě 1200,-. Ať žijou Vánoce :).

Cena: 1.000,- Kč

Zobrazit produkt v e-shopu


Gril ZEUS

cvachtaTohle prostě musíte mít. Je to fantastický gril, který zároveň slouží jako vařič. Grilovací plochu tvoří teflonová plotna, kterou lze otočit a využit jako pánvičku. Náš šefkuchař Viktor je z tohohle aparátu v sedmém nebi… :). Vše lehce připojíte na PB láhev 2kg, výkon – 2kW, spotřeba – 145 g/h.

gril

Cena: 860,- Kč

Zobrazit produkt v e-shopu


MF 213C set novinka

cvachtaSestava zcela nových signalizátorů MF 213C. Dostupné sety 4+1, 3+1, 2+1.

set-hlasice

Vlastnosti:
– světelná signalizace záběru
– zvuková signalizace záběru
– snadná instalace
– výměnné přední kryty: červený, modrý, zelený, hnědý, šedý, cěrný (standardně prodáváno s černým)
– možnost výběr barvy ledky: modrá, červená, zelená, žlutá, růžová
– možnost nastavit různé tóny
– paměť záběru 20s
– funkce proti krádeži
– noční světlo
– 6 variant mají regulátory hlasitosti, tónu, sensitivity
– vstup pro swinger
– vstup pro transmitter
– signalizace, když dochází baterie
– baterie R9 (1x9V)
– obal v ceně

Cena: 2.270,- Kč

Zobrazit produkt v e-shopu


Chytací pelety 16mm s dírkou 500g

susarna-kratonohyPelety s dlouhou dobou rozpadu cca 6–8 hodin dle teploty, proudu vody a aktivitě bílé ryby. Obsahují cereálie, vedlejší výrobky rostlinného původu, maso a vedlejší masné výrobky, přírodně identické aroma a přírodní barviva.

Baleno v praktických uzavíratelných sáčcích po 500g. Chytací pelety jsou s dírkou a v těchto příchutích: jahoda, scopex, česnek-sýr, halibut, oliheň, makrela-játra.

34-chytacipelety

Cena: 65,- Kč

Zobrazit produkt v e-shopu


Krmné (vnadící) pelety 16mm

susarna-kratonohyPelety se střední dobou rozpadu cca 2–6 hodin dle teploty, proudu vody a aktivitě bílé ryby. Obsahují cereálie, vedlejší výrobky rostlinného původu, maso a vedlejší masné výrobky, přírodně identické aroma a přírodní barviva.

Krmné pelety 16mm 5kg kbelík (jahoda, scopex, česnek-sýr, halibut, oliheň, makrela-játra)
Krmné pelety 16mm 10kg (jahoda, scopex, česnek-sýr, halibut, oliheň, makrela-játra)
Krmné řepkové pelety 16mm 10kg

Baleno v praktickém obdélníkovém kbelíku s uzavíratelným průhledným víkem a ergonomickým madlem.

40-kbelik

Cena od: 426,- Kč / 5 kg balení

Zobrazit produkt v e-shopu


Pelety Rapid – NENÍ PELETA JAKO PELETA!

mivardi-logoPelety si vyrábíme sami, a proto máme kontrolu nad jejich složením a použitím pečlivě vybraných surovin – na rozdíl od řady produktů z velkokapacitních výroben, kde se použije vše, co už nejde jinak zpracovat a výsledek je mnohdy diskutabilní. Do pelet Rapid se používají výběrové moučky, tekuté potravy, aminokyseliny, kvalitní oleje a špičková aromata. Tyto pelety jsou během unikátního výrobního procesu lisovány pod obrovským tlakem za studena a neztrácejí proto na atraktivitě. Používají se především na kratší lov, ale například „rozjetí“ lovného místa na dlouhé výpravě si můžeme jen těžko bez použití pelet představit. Mnohdy předčí co do počtu záběrů i hodně atraktivní boilie. Výborné jsou při použití na závodech jako návnada, ale i k nastražení pod háček. Velikost 4 mm je vhodná především do PVA sáčků nebo tam, kde potřebujeme provést kobercové vnadění.

Pelety Rapid Classic Halibut neobsahují odpad z průmyslového zpracování ryb. Pelety mají zvýšenou nutriční hodnotu a díky tomu přirozeně vyšší účinnost! Pelety Classic Halibut se díky tepelnému předzpracování při výrobě dobře rozpouští i ve studené vodě. Neobsahují rozdrcené pelety v sáčcích. Vlastní výroba v ČR!

rapid-pelety

Nabízené varianty:
Rapid pellets – Classic Halibut (16mm | 10kg) 16mm
Rapid pellets – Classic Red Halibut (16mm | 10kg) 16mm
Rapid pellets – Classic Halibut (20mm | 10kg) 20mm
Rapid pellets – Classic Red Halibut (20mm | 10kg) 20mm
Rapid pellets – Classic Halibut Maxi (32mm | 10kg) 32mm
Rapid pellets – Classic Halibut (16mm | 20kg) 16mm
Rapid pellets – Classic Red Halibut (16mm | 20kg) 16mm
Rapid pellets – Classic Halibut (20mm | 20kg) 20mm
Rapid pellets – Classic Red Halibut (20mm | 20kg) 20mm
Rapid pellets – Classic Halibut Maxi (32mm | 20kg) 32mm

Cena od: 74,50 Kč / kg

Cena: 751 Kč / 10 kg (16mm)

Zobrazit produkt v e-shopu


Prut NGT Classic Carp

NGT logoTyto extra tenké pruty byly testovány hlavně při lovu na zavážku. Ostatně libráž 2,75lb a velice malý průměr je předurčují právě ke zdolávání ze člunu. U sedla pouhých 13mm silný blank mi již při prvním prohlížení dával tušit opravdovou zdolávací lahůdku. Na první výpravě s pruty Classic Carp jsem byl se svým kamarádem na pískovně, kde je možnost zavážet a hlavně možnost ulovit pěkného kapra i nad 20kg, který by prut jistě otestoval na maximum. Za dobu naší výpravy jsme ulovili spoustu pěkných kaprů a můj nový prut zdolal několik krásných kusů nad 10kg a jednoho 16,4kg šupináče, jehož zdolávání je velmi pěkně zachyceno mým kamarádem.

Pruty po celou dobu naší týdenní výpravy pracovaly naprosto skvěle. Zdolávat kapra ze člunu s tímto nástrojem je opravdový zážitek. Dokonale pobere i ty nejsilnější výpady kapra zdolávaného na 5m hloubce. A to i při minimálním povolení navijáku. Místy jsem měl pocit, že mi špička prutu vyjede za zády a kapr vyskočí do člunu.

Při klasickém odhozu vás prut neohromí dlouhými náhozy, ale rozhodně vás velmi potěší svou citlivostí a schopností tlumit ty nejsilnější výpady.

ngt-prutDSC_1119

Technické specifikace:
Materiál: High TC Carbon
Libráž: 2,75lb
Délka: 360cm (12ft)
Počet dílů: 2
Přepravní délka: 180cm
Barva: Lakovaná černá

Cena: 1.298,- Kč

Zobrazit produkt v e-shopu


FIN Direct Carp MAIN LINE / zelená

finKaprárska rýchlo potápavá šnúra je určená ako hlavná šnúra pre rybársky navijak. Pletená je zo 4 mikrovlákien, ktoré sú tvorené zmesou PE a PES mikrovlákna. Hustota pletenia mikrovlákien zabezpečuje okrem okrúhleho prierezu aj zvýšenú odolnosť voči oderu. Termo úprava povrchu šnúry výrazne znižuje trenie medzi očkami a hlučnosť pri navíjaní šnúry. Vzhľadom k zloženiu mikrovlákien je šnúra rýchlo potápavá. Oproti plávajúcim šnúram a vlascom má výhodu použitia za veterných poveternostných podmienkach. Rýchlo sa potápajúca šnúra nevytvára falošné zábery a pohyb koncovej zostavy.

main-line

Nosnosti prislúchajúce priemeru: 0,16mm/14,99lbs, 0,20mm/22,93lbs
www.moss-sk.com

Doporučená MO cena: 375,- Kč

Zobrazit produkt v e-shopu


FIN Fixation carp BIG GAME / fluo orange

finPod značkou FIN získavate prvotriedny produkt, vyrobený z materiálu CPA 6.6. FIXATION CARP BIG GAME je vlascom s mimoriadnou odolnosťou voči dynamickému namáhaniu. Výborne znáša náhle výpady rýb. Krátkodobo dokáže zvýšiť svoju nosnosť takmer o 70%. FIXATION CARP BIG GAME má nízku pamäť a nezanecháva na vode slučky. Vlasec neobsahuje žiadne povrchové oderu vzdorné vrstvy, ktorých aplikácia a proces nanášania výrazne znižujú nosnosť vlasca.

fix-carp

Rozťažnosť: 19-26% v závislosti od priemeru vlasca.
Nosnosti prislúchajúce priemeru: 0,25mm/9,3lbs 0,3mm/13,2lbs 0,35mm/17,0lbs
Pri kúpe vlasca prípravok na zvýšenie nosnosti v uzle FIN KNOT LOY v hodnote 62 Kč zadarmo!
www.moss-sk.com

Doporučená MO cena: 163,- Kč

Zobrazit produkt v e-shopu


Souprava AMAZONIA

DOC FishingSouprava je vyrobena z vysoce funkční, kvalitní membrány, která se vyznačuje skvělými parametry. Souprava je opatřena lepenými švy, zakončením rukávů s regulací obvodu, textilní výztuhou ramen, loktů a kolen, nedílnou součástí je kapuce s regulací obvodu. Výhodou je ledvinový lacl chránící ledviny, odnímatelné šle, spousta kapes, stahovatelný obvod pasu u bundy. Díky vlastnostem použitého materiálu, atraktivnímu střihu, celkovému provedení a především příjemné ceně, patří tato souprava k nejprodávanějším. Vrchní materiál je velmi příjemný s minimální šustivostí, což ocení i ti, kteří hledají oblečení pro pobyt v přírodě.

amazonia-bundaamazonia-kalhotyamazonia-souprava

Parametry membrány: 10000mm vodní sloupec, 7000g/m2/24hod. prodyšnost – odvod vodních par
Barva: kamufláž
Velikosti: M, L, XL, 2XL, 3XL

Cena za soupravu: 4.990,- Kč

Zobrazit produkt v e-shopu


Bunda ONTARIO

DOC FishingBunda je vyrobena z vysoce kvalitního, velmi teplého fleecu nové generace, vyznačující se velkou gramáží. Vynikající thermoizolační vlastnosti tohoto materiálu vám zajistí potřebný komfort. Bunda je na ramenou opatřena látkovou výztuhou, stahovadlem dolního obvodu bundy a několika kapsami. Atraktivnost střihu a designu podtrhuje velmi příjemný materiál.

Bunda Ontario DOC

Barva: zeleno-kamufláž
Velikost: M, L, XL, 2XL, 3XL

Cena: 1.590,- Kč

Zobrazit produkt v e-shopu


Diamantový brousek háčků

taskaOstrý háček je jedním z nejdůležitějších aspektů lovu. Často se ale háček po ulovení jedné nebo více ryb nebo při lovu na kamenitém dně ztupí a my ho obvykle musíme vyhodit a použít nový. Spotřeba háčků pak může být skutečně vysoká. Tomu se ale dá zamezit v případě použití kvalitního brousku na háčky. Diamantové brousky háčků Taska jsou vyráběny s důrazem na vysokou kvalitu materiálů a zpracování a s jejich pomocí vrátíte každému háčku jeho původní ostrost nebo jí ještě zlepšíte. Diamantový brousek je to nejlepší, čím můžete háček nabrousit. Zkuste to a uvidíte, jak ostrý může háček být, pokud máte kvalitní brousek!

brousky

Cena od: 249,- Kč

Zobrazit produkt v e-shopu


Power bore slitinová vidlička zavrtávací

taskaSuperkvalitní zavrtávací vidlička za skvělou cenu! Perfektně vyřešený odolný zavrtávací hrot, kvalitní materiál a velmi pevný jistící mechanismus dělají z vidliček firmy Taska to nejlepší na trhu, navíc za fantastickou cenu! Různé délky od 36 do 97 cm a různé varianty provedení.

vidlicky-taska

Cena od: 275,- Kč

Zobrazit produkt v e-shopu


Naviják Black Moor – AKCE 1+1 ZDARMA!

inrybareni.czNejnovější naviják od firmy Robinson, určený pro lov metodou “na položenou”. Korpus navijáku je vyráběn z grafitu. Uvnitř navijáku byly všechny díly důkladně uloženy a díky tomu se minimalizovala možnost poruchy. Naviják je vybaven kuličkovými ložisky, které jsou odolné proti účinkům mořské soli. Své dokonalé vlastnosti ukázal při lovu velkých sumců nebo kaprů a na moři při lovu tresek na těžké pilkery z velké hloubky. Hliníková objemná cívka.

navijak

Cena: 1.899,- Kč

Zobrazit produkt v e-shopu


A to je z říjnového kaprařského trhu vše! Děkujeme vám, že nakupujete v obchodech, které s námi spolupracují – podporujete tím i naší redakci! Přejeme vám hezký podzim a co nejvíce času stráveného někde u vody!

Komerční sdělení

Chcete-li, můžete přidat komentář: