Úvod Oznámení Soutěž o ROD POD DELPHIN RPX-3!

Soutěž o ROD POD DELPHIN RPX-3!

2 152
0

moss-logoPortál LovKapra.com ve spolupráci s firmou MOSS.SK vyhlašuje soutěž o ROD POD DELPHIN RPX-3, a to včetně náhradních noh o délce 70 – 140 cm. Celková hodnota stojanu včetně náhradních nohou činí 3.000,- Kč. Přečtěte si prosím pozorně veškeré podmínky a pravidla soutěže!

ROD POD DELPHIN RPX-3
ROD POD DELPHIN RPX-3

Jedná se o model, který byl poskytnut k testu viz.: Videorecenze: ROD POD DELPHIN RPX-3.

Soutěž trvá do 21.12.2013 včetně!

Pravidla soutěže

1) Soutěže se mohou zúčastnit pouze registrovaní členové kaprařského fóra na LovKapra.com. Pokud ještě nejste registrováni, můžete se zaregistrovat zde. Registrace trvá jen chvíli a je zdarma + Vám přináší další výhody (jedinečné jméno a rozšířené funkce). Do soutěže budou započítáni i nově registrovaní uživatelé.

Stručně řečeno: Musíte být registrovaným uživatelem kaprařského fóra

2) Každý registrovaný člen se může zúčastnit soutěže pouze jednou! Nevytvářejte prosím duplicitní a fiktivní registrace, poznáme to a váš hlas nebude počítán.

3) Musíte správně odpovědět na níže zveřejněné soutěžní otázky (celkem 3 otázky). Ty je možné velmi jednoduše odeslat pomocí níže uvedeného formuláře. Nezapomeňte vyplnit veškeré povinné údaje ve formuláři.

Formulář pro odeslání odpovědí:

Soutěž ukončena k 21.12.2013 – výsledky ZDE

Ze soutěže jsou vyloučeni všichni pracovníci a majitelé MOSS.SK a LovKapra.com, a to včetně jejich rodinných příslušníků.

Soutěž probíhá v termínu od 11.12. do 21.12.2013 včetně (do půlnoci). Zpracování a losování vítěze bude v režii redakce webu LovKapra.com. Losovat se bude pouze z těch členů kaprařského fóra, kteří odpověděli správně na všechny otázky. Výsledky soutěže budou po zpracování zveřejněny na LovKapra.com.

Losování proběhne (stejně jako v minulých soutěžích) pomocí nezávislé služby Náhodně.cz.

Přejeme Vám hodně štěstí!

Tip: Chcete-li, můžete firmu MOSS.SK sledovat i na Facebooku. Stačí kliknout na tlačítko “To se mi líbí”:

Komerční sdělení

Chcete-li, můžete přidat komentář: