Úvod Kaprařský trh Kaprařský trh 1/2014

Kaprařský trh 1/2014

2 982
0

I v roce 2014 vám budeme přinášet pravidelné měsíční zprávy z kaprařského trhu. Lednové vydání vychází z pochopitelných důvodů (vánoční svátky + oslavy nového roku) tentokrát výjimečně o něco později. Většina firem se také teprve připravuje na oficiální uvedení hlavních novinek, na které se můžete těšit v příštích měsících.

A zde už tedy přehled pro leden:

Podložka pod kapry – sada

mivardi-logoPraktická sada pro kapraře s vynikajícím poměrem kvalita/cena. Obsahuje podložku na odháčkování se silným polstrováním a omyvatelným potahem, je doplněná o prostornou síťku z rychleschnoucího materiálu, šetrnou vůči rybám. Sadu doplňuje váha s vysunovacím metrem.

1

Cena: 608,- Kč

Zobrazit produkt v e-shopu


Carp Luggage set – Premium 145, 205 a 215

mivardi-logoLuxusní sada kaprařských obalů. Obsahuje polstrovaný obal na dvoudílné pruty s navijáky, vybavený řadou kapes na příslušenství a pohodlnými popruhy pro přenášení. Nový model 145 je určen pro transport třídílných kaprových prutů. Další součástí je kvalitní taška na příslušenství se zesíleným dnem, prostornými bočními a předními kapsami a silně polstrovaným popruhem pro pohodlné nošení. Sestavu doplňuje praktický zásobník na koncové montáže s kvalitními pěnovými výplněmi pro zachycení háčků. Celý komplet je vyroben z pevného a 100% nepromokavého materiálu B-Pol 600D. Použity jsou pouze vysokopevnostní zipy s dlouhou životností s pogumovanými táhly MIVARDI a velmi kvalitní přezky.

set-obaly

K dispozici jsou tři různé varianty délky obalu: 145, 205 a 215 cm.

Cena od: 1.606,- Kč

Zobrazit produkt v e-shopu


NGT Pouzdro na 2 pruty 12ft

NGT logoTento obal je jedním z nejvíce polstrovaných zavazadel na pruty z produkce NGT. Je taktéž naším nejprodávanějším obalem na pruty vůbec. Velmi odolný, robustní. Horní část na špičky prutů, ale i spodní na rukojeti je opatřena tvrdou skořepinou. V kombinaci s 1,5 cm silným polstrováním, které je po celé délce obalu, si můžete být jistí, že vaše pruty budou uvnitř jako v bavlnce.

Prostor pro navijáky snadno pojme dva opravdu velké navijáky, které budou odděleny tvrdou přepážkou. Celá část pro navijáky je opět opatřena tvrdou skořepinou. Uvnitř jsou pruty odděleny polstrovanou přepážkou na suchý zip. Velmi užitečný je taktéž robustní a dvojitý zátěžový zip, který je opravdovou zárukou dlouhé výdrže. Z boční strany obalu je navíc extra pouzdro na uchycení slunečníku nebo dalšího prutu.

pouzdro-pruty

Cena: 951,- Kč

Zobrazit produkt v e-shopu


Souprava URAL10000 + AMAZONIA

DOC FishingSouprava URAL10000 i souprava AMAZONIA jsou vyrobeny z vysoce funkční a kvalitní membrány nové generace, která se vyznačuje skvělými parametry. Soupravy jsou opatřeny lepenými švy, neoprenovým zakončením rukávů, soupava URAL10000 má navíc u kalhot neoprenovou výztuhou sedací části a kolen. Obě soupravy mají textilní výztuhy ramen, loktů a kolen, nedílnou součástí bundy je kapuce s regulací jejího obvodu. Kalhoty mají ledvinový lacl chránící ledviny, odnímatelné šle. Další výhodou je spousta kapes, kalhoty u soupravy URAL10000 jsou navíc opatřeny modním opaskem. Použitý vrchní materiál s kamuflážovým vzorem u soupravy AMAZONIA se vyznačuje velmi nízkou šustivostí, takže je tato souprava velmi oblíbená i u myslivců a milovníků pobytu v přírodě. Díky vlastnostem použitého materiálu, atraktivnímu střihu, celkovým provedením a především stále příjemné ceně, patří tyto soupravy k nejprodávanějším.

amazonia

Parametry membrány: 10000mm vodní sloupec, 7000g/m2/24hod. prodyšnost – odvod vodních par

Cena: 4.990,- Kč

Zobrazit produkt v e-shopu


Souprava THERMOSOFT

DOC FishingSouprava je vyrobena z microfleecu nové generace. Použitý materiál je velmi příjemný, lehký, s velmi vysokými thermoizolačními vlastnostmi, snadno se udržuje. Rolák i kalhoty mají výborný střih, rolák je opatřen krátkým zipem, dvěma kapsami a palcovými úchyty na rukávech, vhodné pro použití v kombinaci s rukavicemi. Kalhoty jsou opatřeny zpevňujícími výztuhami v sedací části a na kolenou, klasickým příklopcem, v pase na gumu pro pohodlné nošení a kapsami, nohavice jsou dole zúžené pro lepší komfort v holínkách. Tato souprava je použitelná k běžnému nošení a zároveň je vhodná jako spodní vrstva do nepříznivého počasí, doporučujeme jako první nebo druhou vrstvu do nepromokových souprav URAL10000, AMAZONIA, MISSOURI.

45

Barva: zelená

Cena: 1.380,- Kč

Zobrazit produkt v e-shopu


Mi-Pod

taskaNa český a slovenský trh dorazily nerezové stojany od Tasky té nejvyšší kvality. Nesou jméno Mi-Pod a přichází ve třech různých provedeních.

Mi-Pod I – je univerzální stojan pro 3 pruty s roztažitelným tělem až na 130 cm, což umožňuje perfektní stabilitu i variabilitu stojanu. Součástí stojanu jsou: 2x hrazda na 3 pruty, 4x výsuvné vidličky o základní délce 51 cm, 4x stage stand 90 cm základní tělo a pevný polstrovaný obal na stojan.

1

Cena: 11.999,- Kč

Zobrazit produkt v e-shopu

Mi-Pod II – je top stojan od firmy Taska, bezpečně pobere 4 pruty, vhodný zejména na velké pískovny a přehrady. Součástí stojanu jsou: 2x hrazda na 4 pruty, 4x výsuvné vidličky o základní délce 30cm, 4x stage stand, 90cm základní tělo a pevný polstrovaný obal.

2

Cena: 12.499,- Kč

Zobrazit produkt v e-shopu

Mi-Pod III – je určitě nejuniverzálnější z těchto 3 stojanů, lze jej uplatnit na všech typech vod, zaujmou především různé funkční a stylové vychytávky. Součástí stojanu jsou: 2x hrazda na 3 pruty, 4×12 (30cm) nerezové vidličky, 2 samostatné držáky hrazd, pevné 90 cm dlouhé tělo a perfektní futrál na stojan.

3

Cena: 9.999,- Kč

Zobrazit produkt v e-shopu


Sada hlásičů ROLER 2+1 + řetízkové swingery ZDARMA

delphinSada štíhlých elektronických signalizátorů a přijímače – DELPHIN ROLER slouží k akustické a optické signalizaci záběru. Signalizátory umožňují nastavení hlasitosti, výšky tónu, citlivosti a nočního podsvícení. Vyznačují se výbornou odolností vůči dešti a nepříznivým povětrnostním vlivům. Samozřejmostí je konektor pro připojení svítících swingerů. Díky nové elektronice dosah soupravy výrazně převyšuje vzdálenost 150 m.

Součástí soupravy jsou nové řetízkové swingery od značky DELPHIN! Swingery mají v kufříku své vlastní místo, při převozu jsou proto stejně chráněny jako signalizátory a přijímač.

Počet swingerů v soupravě je totožný s počtem signalizátorů (dle vaší volby v objednávce).

Vzhledem na novou elektroniku a výbornou odolnost vůči vodě je záruční doba celé sady prodloužena na 3 roky.

1432

Cena: 2.199,- Kč

Zobrazit produkt v e-shopu

Kompletní nabídka značek FIN a Delphin se nachází na stránkách oficiálního distributora:
www.moss-sk.com.


A to je z lednového kaprařského trhu vše. Další vydání zveřejníme zase na začátku měsíce února. Děkujeme vám, že nakupujete u firem, které u nás inzerují. Podporujete tím i naší redakci!

Komerční sdělení

Chcete-li, můžete přidat komentář: