Úvod Oznámení Soutěž s Kaprpro.cz o produkty OCEAN FRESH

Soutěž s Kaprpro.cz o produkty OCEAN FRESH

890
1

kaprproVe spolupráci s firmou Kaprpro s.r.o. jsme pro vás připravili další soutěž. A o co se bude soutěžit tentokrát? Výhru obdrží 3 výherci a bude se jednat o následující tři produkty:

1. cena4x 0,5kg balení boilie Ocean Fresh Švestka – Rybí maso
2. cenaDárkový balíček firmy Kaprpro
3. cenaNeutrálně vyvážené boilies

Pravidla soutěže

1) Soutěže se mohou zúčastnit pouze registrovaní členové kaprařského fóra na LovKapra.com. Pokud ještě nejste registrováni, můžete se zaregistrovat zde. Registrace trvá jen chvíli a je zdarma + Vám přináší další výhody (jedinečné jméno a rozšířené funkce). Do soutěže budou započítáni i nově registrovaní uživatelé.

Stručně řečeno: Musíte být registrovaným uživatelem kaprařského fóra!

2) Každý registrovaný člen se může zúčastnit soutěže pouze jednou! Nevytvářejte prosím duplicitní a fiktivní registrace, poznáme to a váš hlas nebude počítán (vyhrazujeme si právo vyřadit případné podezřelé registrace).

3) Musíte správně odpovědět na níže zveřejněné soutěžní otázky (celkem 3 otázky). Ty je možné velmi jednoduše odeslat pomocí níže uvedeného formuláře. Nezapomeňte vyplnit veškeré povinné údaje ve formuláři.

Ze soutěže jsou vyloučeni všichni pracovníci a majitelé Kaprpro s.r.o. a portálu LovKapra.com, a to včetně jejich rodinných příslušníků.

Soutěž probíhá v termínu od 1.5. do 14.5.2014 včetně (do půlnoci). Zpracování a losování vítěze bude v režii redakce webu LovKapra.com. Losovat se bude pouze z těch členů kaprařského fóra, kteří odpověděli správně na všechny otázky. Výsledky soutěže budou po zpracování zveřejněny na LovKapra.com.

Soutěžní formulář pro odeslání odpovědí:

Chyba: Kontaktní formulář nebyl nalezen.

Přejeme Vám hodně štěstí!

Komerční sdělení

1 KOMENTÁŘ

  1. Hodně zajímavé ceny tohoto boilie, to by stálo za zkoušku. Hlavně švestka a krab vypada zajímavě.

Chcete-li, můžete přidat komentář: