Úvod Kaprařský trh Prut Mikado Territory C.T. 3,25lb/12″ – 2díl

Prut Mikado Territory C.T. 3,25lb/12″ – 2díl

710
0

MIKADO TERRITORY – to nejlepší pro profesionály a náročné! Jedná se o druhý nejlepší model pro kapraře od značky MIKADO, který v sobě spojuje zajímavý, novátorský a elegantní design se skvělou funkčností a vynikající odolností při náhozech.

Blank je vyroben z vysocemodulovaného uhlíkového vlákna (30 tun) s opletem ze špičkových karbonových 1K vláken. Díky tomu je prut rychlý a pod zatížením přechází do progresivní akce bez nějakých náhlých či viditelných přechodů.

Prut Mikado Territory C.T. 3,25lb/12" - 2díl
Prut Mikado Territory C.T. 3,25lb/12″ – 2díl

Daleké hody i skvělá zdolávačka? Ano. I přes zatížení 3,25lb, které dovoluje ty nejsilnější náhozy, je zdolávání stále velmi příjemné. Prut dokáže díky svým vlastnostem a materiálům, ze kterých je vyroben, tlumit výpady až s neskutečnou jistotou. Značkové sedlo navijáku Fuji DPS se skvěle drží v ruce a krásně do něj sednou i velké navijáky typu Big Pit. Velmi kvalitní SIC očka typu T (první 50 mm) umožňují daleké a přesné hody.

Galerie:

Absolutní preciznost v detailech je velmi důležitá při tvorbě kvalitního kaprového prutu a u tohoto kousku si můžete být naprosto jistí, že za své peníze získáváte to nejlepší v dané kategorii. Prut MIKADO Territory C.T. je špičkou mezi kaprovými pruty. Jestli vám záleží na zpracování a na použitých materiálech a neřešíte VIP značky, tenhle prut vám bude sloužit absolutně skvěle po dlouhá léta.

Parametry:
Délka: 360cm
Vrhací zátěž: 3.25lb
Hmotnost prutu: 356g
Transportní délka: 185cm
Materiál: Hight TC Carbon (30T)
Očka: SIC model T

Cena od: 4.043,- Kč

Koupit v e-shopu

Komerční sdělení

Chcete-li, můžete přidat komentář: