Úvod Kaprařský trh Kaprařský trh 1/2015

Kaprařský trh 1/2015

4 274
0

Většina rybářských velkoskladů už má za sebou inventuru, a tak konečně můžeme zveřejnit náš tradiční přehled firemních novinek, akcí a slev. Kaprařský trh budeme vydávat opět každý měsíc, tak jako tomu bylo v minulých letech. Zde je tedy přehled pro leden:

Panther SHX

mivardi-logoHorká novinka na sezónu 2015. Nekompromisní naviják na extrémně dlouhé náhozy, určený pro náročné kapraře. Super pomalá oscilace zajišťuje husté a naprosto přesné ukládání vlasce na cívku a jeho následné rychlé odvíjení při náhozu. Titanem potažená rolnička zajišťuje ukládání vlasce bez kroucení. Při použití hluboké cívky velikosti 10000 nebo samostatně dodávané cívky velikosti 12000 se Panther SHX změní ve spolehlivý a robustní vyvážkový stroj. Stahování těžkých olov je pro něj snadným úkolem. Naviják je osazen 12ti zapouzdřenými nerezovými ložisky, masivním jednocestným ložiskem a zesílenou nerezovou centrální hřídelí. Robustní kovová klika frézovaná na CNC stroji je doplněna o anatomicky tvarovanou knobku pro perfektní úchop. Kovová cívka je odlehčená a doplněná efektním vrtáním celého límce. Náhradní kovová cívka je součástí balení. Rychle nastavitelná přední brzda s uhlíkovými vložkami (F.A.C.D. systém) spolu s utěsněním cívky (W.R.S. systém) zajišťují přesnou regulaci a spolehlivé fungování brzdy za všech okolností..

Panther SHX

Cena: 2.841,- Kč

Koupit v e-shopu


Panther FS

mivardi-logoTento model představuje novou úroveň kvality mezi navijáky Mivardi s volnoběžným systémem. Nová konstrukce společně s použitím kvalitních materiálů vytvářejí perfektní stroj, na který se můžete spolehnout v každé situaci. Je vybaven vysokou cívkou s velkým průměrem a odhozovou hranou, optimalizovanou pro perfektní odvíjení vlasce při náhozu. Systém voděodolné cívky (W.R.S. ) chrání vnitřní uložení brzdy v cívce proti vlhkosti. Hlavní hřídel je vyrobena z pevnostní nerezové oceli. Šnekový převod s pomalou oscilací zajišťuje precizní ukládání vlasce na cívku. O kvalitní chod i navíjení se stará 12 dvojitě zapouzdřených ložisek, titanem potažená rolnička protikroucení vlasce a frézovaná kovová klička a masivní knobkou pro pohodlný úchop. Součástí balení je náhradní kovová cívka se zvýšenou kapacitou.

1

Nezávislá recenze navijáku Panther FS

Cena: 2.841,- Kč

Koupit v e-shopu


Sada hlásičů M1500 Wireless 3+1

mivardi-logoNová generace hlásičů MIVARDI v moderním “slim” designu a praktickým napájením AAA bateriemi.

Inovovaná verze se zvýšenou odolností proti rušení a stabilním dosahem cca 150m. Vylepšená voděodolnost a „čistota zvuku“.

2

Nezávislá recenze signalizátorů M1500 Wireless

Podívejte se na tuto sadu v produktovém videu:

Cena: 2.461,- Kč

Koupit v e-shopu


NOVINKA: Plovoucí sladká kukuřice

BIG – plovoucí sladká kukuřice
kukurice-esp-maleMá 18 ks (opravdu 18 ks!) v balení. Obsahuje 6 klasických zrn, 6 velkých a 6 extra velkých ks + dva pásky speciálních ESP zarážek pro zajištění zrn na vlasci. Stejně jako u menších rozměrů kukuřic mají zrna různé vybrání pro umístění zarážek, buď na konci, nebo uprostřed zrna, tak aby bylo možné podélné či boční nastražení nástrah. Toto vybrání-drážky, je velmi důležité neboť ESP zarážky dokonale padnou při zatažení do tvaru kukuřice a nijak z ní nevyčnívají, což podstatně zvyšuje úspěšnost lovu s těmito kukuřičnými zrny. ESP kukuřice je ideální pro širokou škálu prezentací plovoucích nástrah včetně boilie, ořechu, a k vytvoření neodolatelných pop-up kombinací. Větší velikosti jsou také ideální pro ZIG-RIGS. Zářivé barvy umožňují vynikající vizuální přitažlivost, kterou můžeme zvýšit jejich kombinací. Díky těmto barevným kombinacím můžeme simulovat různé místní podmínky a stravovací návyky jednotlivých lokalit. Zářivé barevné nástrahy jsou zvláště účinné na jaře a v zimně, kdy jasný a vizuální kontakt velmi upoutává pozornost zvědavých ryb a tím i zvyšuje počet záběrů na tyto nástrahy. Nyní je k dispozici ve smíšených jasných fluoro barvách – růžové a bílé, oranžové a červené, zelené a žluté. Pro doplnění je i samozřejmě pouze žlutá. ESP kukuřice jsou k dispozici ve dvou různých velikostech, a to: plovoucí a big plovoucí.

Plovoucí sladká kukuřice
Má velký počet zrn v balení a to 16 ks (6 velkých, 6 středních, 2 malé a 2 mini kukuřice) + 2 proužky ESP zarážek pro kukuřici. Novinkou u těchto kukuřic jsou speciální drážky, do kterých dokonale zapadnou zarážky, které nám zabraňují stažení či spadnutí zrn. Tyto drážky jsou buď na konci, nebo v prostředku zrna a to proto, abychom mohli vytvářet různé kombinace, při jejich nastražování. Toto vybrání a zarážky sedí téměř v jedné rovině s povrchem kukuřice, které vypadá nejen velmi elegantně, ale také skutečně pomáhají při lovu ve vodách, kde se nacházejí zlodějské ryby a je jim zdaleka obtížnější ukrást naši návnadu.V balení jsou k dispozici také klasická zrna bez žlábků.

esp-kukurice

Cena od: 77,- Kč

Koupit v e-shopu


NGT Taška Deluxe Barrow Bag

NGT logoV roce 2014 značka NGT začala s výrobou velkých rybářských tašek. Tohle je vlajková loď, za kterou by se nemusely stydět ani nejznámější značky na světě.

Hlavní kapsa je dostatečně velká a prostorná, aby pojmula snad vše kromě kuchyňského dřezu. Dovnitř se pohodlně vejde spousta menších rybářských obalů, pouzder a krabiček. Dále pak spousta oblečení a v neposlední řadě i jídlo na několik dní. Vše navíc můžete odděli pomocí tvrdých desek, díky který budete mít na každou část výbavy oddělený prostor. Celá hlavní kapsa je uzavřená robustním a tuhým zipem.

3

Vnějších kapes je tolik, že nebudete vědět co do nich dát. 4 velké vnější polstrované s robustními zipy a 5 síťovaných taktéž na zip pojmou opět velké množství drobností.

Spodní část tašky je vyztužena gumou, která zajistí 100% voděodolnost a skvělou omyvatelnost.

Další vychytávkou tohoto luxusního zavazadla jsou boční madla, díky kterým můžete tašku nést pohodlně i ve dvou. Při nosnosti okolo 30kg se pomoc jistě hodí.

Samozřejmostí je nastavitelný a polstrovaný popruh na rameno.

Podívejte se na tuto tašku v produktovém videu:

Rozměry:
Vnější: 100(d) x 38(š) x 35(v) cm
Vnitřní kapsa: 88 x 26 x 32cm
Přední kapsa(levá): 25 x 7 x 28cm
Přední kapsa(pravá): 41 x 7 x 28cm
Boční kapsy: 23 x 8 x 30cm

Cena: 1.855,- Kč

Koupit v e-shopu


Delphin ETNA CARP 3.0 m

delphinTrojmetrová verzia rybárskeho bestselleru! Tento veľmi kvalitný, ultra štíhly prút je skvelým doplnkom osvedčenej rady prútov Delphin ETNA. Vínovo bordová farba je tentokrát doplnená striebornými doplnkami a grafikou, čo z Etny 3.0m robí prút nielen výborný po funkčnej stránke, ale aj vysoko estetický produkt.Najväčšími kladmi sú jednoznačne nízka transportná dĺžka, výnimočná štíhlosť, ale aj široké uplatnenie, nakoľko sa jedná o naozaj univerzálny kaprársky prút.

Etna 3 m

Produktové video:

Cena od: 1.235,- Kč

Koupit v e-shopu


Delphin TAIGA

delphinTAIGA je najnovším teleskopickým prútom od slovenskej značky Delphin. Vínovo-bordová farba je inšpirovaná úspešnou radou prútov ETNA. Výberovými vlastnosťami TAIGY je extrémna skladnosť (veľmi malá transportná dĺžka), výnimočne štíhly blank a vysokokvalitné spracovanie za skvelú cenu. Tento prút si zamilujú všetci rybári používajúci teleskopické prúty!

Transportná dĺžka u všetkých troch modelov nepresahuje 80cm a v najhrubšej časti majú len cca 2cm priemer blanku!

Delphin Taiga

Cena od: 1.070,- Kč

Koupit v e-shopu


Kšiltovky DELPHIN letní/zimní s LED

delphinŠiltovka s LED diódami od značky Delphin vo vyhotovení kamufláž. Šiltovka je univerzálnej veľkosti a pomocou suchého zipsu na zadnej časti je možné presne nastaviť požadovaný obvod tak, aby pohodlne sadla každému.Obrovskou výhodou je 5 LED diód umiestnených v prednej časti šiltu ktoré môžete využiť za zhoršenej viditeľnosti.LED diódy vydávajú dostatočne silný tok svetla a za určitých podmienok môžu nahrádzať LED čelové lampy. Zapínanie týchto LED diód je zabudované nenápadne zo spodnej strany šiltu a napájané sú 2ks plochých batérií umiestnenými v zadnej časti, ktoré sú priložené v balení!

Kšiltovky Delphin

Cena od: 162,- Kč

Koupit v e-shopu


Pelety Nutrimilk [1200 ml]

carp-secretAtrakční pelety výrazných barev s obsahem 43% mléčných proteinů a dobou rozpadu do 8 hodin. Jediné pelety na trhu s obsahem mléčných proteinů přes 40% !!! Doporučujeme jak na krátkodobý lov, tak i k dlouhodobému lovu díky vysoké nutriční hodnotě. Upozornění: pelety vždy uchovávejte v co nejsušším prostředí, z důvodu vysokého obsahu mléčných složek přijímají velmi rychle vlhkost a měknou.

1

Cena: 79,- Kč

Koupit v e-shopu


Maxi bag [20 kg] krmné pelety

carp-secretNa přání našich zákazníků jsme přidali do nabídky maxi balení krmných pelet a dovolíme si tvrdit, že jsme jediní na trhu, co si je vyrábí dle svých receptů a ne překupují od zemědělských výrobců.

Naše krmné pelety obsahují mimo jiné lysin a methionin, což jsou jedny z nejlákavějších aminokyselin pro kaprovité ryby.

maxi-bag-20-kg-krmne-pelety

Cena: 439,- Kč

Koupit v e-shopu


A to je z lednového kaprařského trhu vše. Další vydání zveřejníme zase na začátku příštího měsíce. Děkujeme vám, že nakupujete u firem, které u nás inzerují. Podporujete tím i naší redakci! A pokud už v novém roce vyrazíte k vodě na kapry, tak ať se vám daří! 🙂

Komerční sdělení

Chcete-li, můžete přidat komentář: