BVV Rybaření 2011

Úvod Diskuze Ostatní fóra Akce, závody a výstavy BVV Rybaření 2011

• Toto téma obsahuje celkem 6 odpovědí. Do diskuze (4 diskutující) se naposledy zapojil uživatel Fit a poslední změna proběhla před 13 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (celkem z 7)
  • Autor
    Zápisy
    FISHI93
    Účastník

Rybařský veletrh v Brně

Více info – http://www.bvv.cz/rybareni

Fit
      Správce

Já se tam podívat pojedu, asi v sobotu to tak vypadá 😉 . Na nic konkrétního ale zálusk nemám, protože jsem toho už nakoupil nějak moc 🙂 . Takže to vidím spíše na nějaké ty drobnosti, co mě zaujmou a pak na čumendu kolem stánků 🙂 .

JJ taky vyrážím v sobotu a doufám že se tam Fite sejdem, ale to se ještě domluvíme:)

FISHI93
        Účastník

Ja bych to viděl že něco utratím podběrák,swingry,podložka a plovoucí boilie a možná jestli tam bude neco na vlačku

Fit
          Správce

Tak jsem tam dneska na 2 hodinky byl. No, je sobota, takže totálně narváno 🙂 . Nechtěl jsem nic konkrétního, ale nakonec táta koupil nový batoh na kaprařinu a koupili jsme si taky jeden přívlačovej proutek v akci asi za tisícovku + nějaké drobnosti. Budeme ho pužívat asi i na takovou tu občasnou šoulačku se splávkem, takovej univerzál, my moc té přívlači nedáme 😉 .

Jinak celkem dobrý no, asi mě nic nepřekvapilo ani nevyděsilo… Je to taková klasika, já tam jezdím jenom spíš kvůli tomu, abych se podíval, jinak nakupuju věci stejnak přes net 🙂 .

Těším se na zítra, půjdu asi zkusit potrápit kapříky na řeku odpoledne.

basnak
            Účastník

Fit: Takže jsem o nic nepřišel? 🙂 Jak říkáš pořád ta samá klasika, novinky atd. No aspoň si se podíval, já doma dřepím u Pc a sepisuji bakalářku. tak ať se ti zítra na rybách daří a pak dej vědět jak to šlo 😉

Fit
              Správce

Ahoj,
                s tou bakalářkou nezávidím, ale taky mě to čeká 😉 . Jo, já myslím, že si určitě o nic nepřišel. Pořád to samé, letos to bylo zase v klasickém pavilonu F, takže tam bylo více místa, ale přeplněno lidmi, protože byla sobota. Já jsem nechtěl kupovat nic konkrétního, takže jsem jen tak pokoukal, co je na stáncích a jeli jsme s tátou ještě do IKEA a domů.

Zítra dám vědět, jak se dařilo, doufám, že aspoň něco menšího zabere, už se těším 😉 .

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (celkem z 7)
              • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.