CARP SHOW MORAVIA 2014

Úvod Diskuze Ostatní fóra Akce, závody a výstavy CARP SHOW MORAVIA 2014

• Toto téma obsahuje celkem 12 odpovědí. Do diskuze (4 diskutující) se naposledy zapojil uživatel Fosgen a poslední změna proběhla před 10 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 13 příspěvků - 1. až 13. (celkem z 13)
  • Autor
    Zápisy
    Fit
    Správce

Ahoj,
      tak co, chystá se někdo tady z fóra na tuto tradiční akci v Břeclavi? Já se tam letos jedu podívat taky, takže rád s kýmkoliv popovídám 😉. Budu tam celou sobotu.

[hsimg]http://www.lovkapra.com/wp-content/uploads/2014/01/timline2014.jpg[/hsimg]

Další informace o akci zde: http://www.kaprarskyspolek.cz/spolek/27-CARP-SHOW-MORAVIA-2014

basnak
      Účastník

Fit: Zdruvko, nevím kolik roků už tam jezdím snad to bude čtvrtý letos. Stala se z toho pěkná tradice vlakem s půllitrem a dobrou náladou. Piješ? 🙂 😉

Fit
        Správce

basnak: No tak fajn, to se tam uvidíme 😉. Já tam jedu poprvé. To víš, že si něco málo dám 🙂 , ale večer v sobotu budu řídit domů. Já tam budu už od pátku s Franzem Dulim a spol., tak se určitě v sobotu stav na pokec 😉 .

Fosgen
          Účastník

Fit – právě jsem na cestě, třeba se ještě dneska potkáme. Jinak se stavte zítra u nás na stánku Infinity a pokecáme … 🙂

Fit
            Správce

Fosgen: Jasný, já už tu jsem a zítra budu taky celý den. Mám tu i svůj koutek, takže se může kdokoliv přijít pozdravit 😉.

Fosgen
              Účastník

Fit: bylo to fajn a hrozně rád jsem tě poznal osobně …. 😉

Fit
                Správce

Jo jo, určitě docela vydařená akce, ani jsem tolik lidí nečekal. A taky jsem Tě rád osobně konečně poznal 😉. Stejně tak basnaka 😉 🙂 .

SpeedyXxX
                  Účastník

…chlapi tak nejhorší věc je ta, když máte takovou akci ve vlastním městě a nemůžete to navštívit…. Snad se Vám u nás v Břeclavi líbilo…

Fit
                    Správce

SpeedyXxX: Tak to je škoda, to jsme mohli pokecat 😉 . Akce celkem vydařená, jsem se až divil, kolik přišlo lidí.

Fosgen
                      Účastník

Jo akce dobrá, jen mě už pak odpoledne pěkně bolely nohy od stání na stánku 😉 😀 😆

basnak
                        Účastník

Letos je to pro mne škoda, že jsem to nezvládl. Tak jsem se těšil, že s vámi pokecám. Ale holt moravský pramen už hodně tekl ve vlaku a já na to nebyl připraven, v podobě brzdy a jídelního doplňku. Na lačno hned po ránu se to rozjelo a já tušil, že každý z účastníků zájezdu se bude chtít pochlubit svojí, nebo převzatou sklizní. Inu je pravda, že se můžu považovat za ostříleného, ale jelikož jsem sázel na podporu žaludku v době oběda (který v mojí situaci dopadl vedle u Jin Man Tan katastrofálně, někomu ujela ruka), byl jsem odsouzen po zbytek přednášek vnímat napolovic.
                          Tolik věcí jsem si plánoval koupit a nedovezl jsme si nic. Ani žádný katalog novinek 😆 Kromě darovaného časopisu Kapr a kapří svět 🙂 to byl jediný suvenýr.
                          Ale jsem rád, že jsem vás viděl na živo, než jenom přes net, teda u Fosgena si nejsem jist, protože jestli jsi byl oholen, tak jsem to mohl akorát tak tipovat 😆
                          Ale s Filipem jsem měl v plánu dýl pokecat a mrknout se na jeho koutek. Bohužel nestihl jsem to. To mě mrzí, tak snad někdy příště. 😉

Fit
                          Správce

basnak: Tak to Ti věřím 😀 . Tak aspoň, že jsme se na chvíli potkali 😉 . Fosgen nebyl oholený, tak jako já 🙂 , jestli si dobře pamatuju.

U Jin Man Tan jsem byl na obědě taky 🙂 , ale já si celkem pochutnal, vůbec jsem ten den ráno nic nejedl, a tak se po tom tam jenom zaprášilo.

Fosgen
                            Účastník

basnak: jak píše Fit, oholený jsem nebyl …  😉 😉

Aktuálně je na stránce zobrazeno 13 příspěvků - 1. až 13. (celkem z 13)
                            • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.