Centurion 2000

Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 1. až 10. (celkem z 10)
  • Autor
    Zápisy
    Black pepe
    Účastník

Cranked hook ma zaujal tak som založil podobnú temu ale o inom type háku od CARP R”US a to CENTURION 2000.
      Ak máte skúsenosti píšte
      http://www.youtube.com/watch?v=h88_n75NMuI&feature=related

tak na to som nikdy nechytal 😛 ale zatial nemám dovod ale možno si ho niekedy zoberem na skušku jak teraz cranked hook 😉 :geek:

Vše, co je o tomto háčku řečno, na tom uvedeném videu, je pravda. Není to reklamní trik. Potrvrzuji z vlastní zkušenosti, ne jedna paní povídala.

basnak
      Účastník

Je škoda že se svámi nemůžu podělit o zkušenosti, protože chytám na jiné značky. Jinak tenhle typ háčku se mi líbí, akorát při jeho používání je vždy nutné vlas. rovnátko, neví někdo ?

basnak- Používám tyto háčky výhradně na vodách s přebujelou vegetací všeho druhu. Tento háček totiž sám sebe nabízí svou masivností právě k tomuto účelu. Tím je dáno i to, že se použije drobátko silnější návazec a účinnost při záseku se tím snižuje. Používám jejich umělohmotné červíky, tak i smrš. hadičku. Na těch nejmenších háčcích červíky zkracuji nůžkama. Zkouškou funkčnosti, celého takto připraveného návazce, v kombinací s tygřími ořechy, byla pro mě Háromfa. Uvádím pouze jeden revír za všechny, kde jsem to úspěšně použil. Na otevřené vody používám ovšem něco jiného. Většinou od Kordy, bez protihrotu. Pěkný den.

Black pepe
        Účastník

Tento typ mám vo svojom arzenály no musím prehlásit že ho zanedbávam 🙁 tento rok som ho mal naviazaný raz ale určite som s ním ešte neskončil a povenujem sa mu pori Foxovi trochu viac 🙂

CT Sazan
          Účastník

Používáte někdo tyto háčky ?? Já sem je teď poprvý vyzkoušel na týdení výpravě a byl sem nadšenej, všechny ryby perfektně zasekaný . . . Fakt super prostě . . . Háčky sem vylepšoval o mouthsnagger, používal sem šňůrku heavy of sufixu o délce 25 – 30 cm . . . Jaké jsou vaše zkušenosti s tímto háčkem?

Radim Houška
            Účastník

Zdravím,
              měl jsem ho sice na montáži jen párkrát, ale ryby, co na něj vzaly, většinou držely dobře po celou dobu zdolávání. Dávám raději přednost háčkům s více otevřeným obloučkem jako např. Fox SSBP 😉

Používáme všechny typy háčků od carp’r’us, no a zatím nikdy nikoho nezradily, jsou to výborné pevné háčky ideální do vod kde je více travin.

KILLERSTALKER
              Účastník

Osobně zkušenosti nemám, ale letos hodlam udělat nákup od kordy a carp`r`us, tak doufám, tento bude perfektní.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 1. až 10. (celkem z 10)
              • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.