Český rekord kapra – 32 kg! (video)

Úvod Diskuze Ostatní fóra Uživatelská videa Český rekord kapra – 32 kg! (video)

• Toto téma obsahuje celkem 13 odpovědí. Do diskuze (7 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Fosgen a poslední změna proběhla před 11 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 14 příspěvků - 1. až 14. (celkem z 14)
  • Autor
    Zápisy
    Fit
    Správce

Zřejmě padl nový český rekord v kaprovi.

Další info zde: http://www.lkbaits.cz/casopis/krist.html

PS: Na Facebooku lidé píšou, že tenhle kapr nemůže mít takovou váhu. Co si o tom myslíte? 😉

PrYJizrKDSk“>http://www.youtube.com/watch?v=PrYJizrKDSk

Fosgen
      Účastník

myslím, že lidé na facebooku mají pravdu 🙂) každopádně ryba ze soukromky nemůže být považována za rekord … to by byl původním rekordem Maty z Hejlova a ne ryba z Rozkoše (která tu váhu mimochodem taky neměla 😮))) )

Fit
        Správce

No ono to není podle všeho svazovka ani soukromý revír klasickýho typu, ale to je jedno. Jinak tady dávám video, které dal k nám do skupiny na Facebook dasty carp. Pro porovnání – je to taky 32 kg kapr.

http://www.youtube.com/watch?v=8OIQcM_HUQ4“>http://www.youtube.com/watch?v=http://www.youtube.com/watch?v=8OIQcM_HUQ4

zadar
          Účastník

Buď má ten chlap velikou sílu a nebo ta ryba nemá 32 kg, nechápu proč s takovou velikou rybou dělá takové předpažení.

V.S.
            Účastník

Ja by som to tipol na rybu okolo 20kg mozno nieco cez takto tazko povedat ale 32 to podla mna nieje.

supinna
              Účastník

32 liber ano, 32kg určitě ne 😕 Jen správně nastavit váhu 😆

Supina-P
                Účastník

Má možná přez 20kg,ale 32 ani náhodou 😆 😆 ,na fotkách s tou předpažkou vypadá mohutně,ale na videu ani náhodou

Fit
                  Správce

Tady je rozhovor přímo s Tomášem Kristem, kde píše a objasňuje, proč jsou takové fotky atd.

Článek zde: Rozhovor s Tomášem Kristem – kapr 32 kg!

Mick
                    Účastník

Podle fotek těžko soudit každopádně bych to taky na 32 netipoval ani náhodou to ten tvůj co máš v avataru by musel mít 34kg 😆
                      Osobně se s rybama moc nefotím snažím se aby nebyli moc dlouho na břehu, pokud je slušnější odháčkovat, rychle přes váhu a hned do vody. Když to vidím jak s tím kolikrát lidi nadělají mezitím jim ten chudák ještě několikrát spadne ma podložku nebo na zem tak je mi těch ryb líto.
                      Tohle je třeba pro srovnání pěknej šupík teď z Dešný žádný zvětšování hřbet je opřenej o hrudník a váha bez podložky 12,4kg

[hsimg]https://lh6.googleusercontent.com/-NXzHn4DL3rM/UdGcW_jznlI/AAAAAAAAFok/50hYhKjNGqM/w1436-h1077-no/20130629_115351.jpg[/hsimg]

Fit
                      Správce

Mick: Jasné, souhlas s Tebou a dělám to jako Ty. Tady ten můj v avataru má 16 kg a samozřejmě záleží, jak se to nafotí a jestli dáš ruce dopředu s rybou, jaký máš postoj těla atd.

Ono vážně těžko cokoliv hodnotit podle fotek. Už jsem viděl velké kapry a na fotce nic moc. Osobně nechytám pro rekordy, ale když se podaří nějaká větší ryba, tak mám samozřejmě radost. Taky záleží na revíru atd.

Jinak když jsem viděl tu fotku poprvé, tak se mi to taky moc nezdálo, ale nechtěl jsem nic komentovat… Když se dívám na tu fotku teď detailněji a na popis v tomto článku, tak bych se spíše přikláněl k tomu, že je to pravda. Spíš si myslím, že by to tenhle rybář neměl zapotřebí, aby někde kecal.

No každopádně mi je to tak nějak jedno 🙂 , jak se říká, chleba kvůli tomu dražší ani levnější nebude 😆 . A všem přeji samé pěkné úlovky 😉 .

Fosgen
                        Účastník

Fit – když přišli Maxáci s tim lysoněm, tak jsem argumentoval uplně stejně. Proč by to měli za potřebí?? A jak to dopadlo? Jenže oni se aspoň snažily to ve Photoshopu udělat tak, aby ta ryba na tu váhu fakt vypadala. Fotky jako takové se dají opravdu hodně ovlivnit, přesně jak jsi psal. Co se už ovlivňuje hůř je video a proto video je pro mě jasným důkazem o velikosti ryby. S tím soukromákem nemáš zcela pravdu, svazový revír to není a tudíš je to prostě soukromák. Je jedno jaké tam panuje hospodaření a jestli je to kaprodrom, nebo jen pro kámoše. Voda má soukromého vlastníka = sukromáč. Hejlov je taky klubovka 🙂.

V čem máš pravdu je, že nemá cenu se v tom asi už víc babrat. Kdo má rozum stejně pravdu na tom videu sám vidí. 😉

Fit
                          Správce

Fosgen: Jo, to s Maxákama bylo něco, pamatuji si na to dobře. Taky jsem tomu tehdy věřil 🙂 .

Ano, samozřejmě to soukromá voda je a máš pravdu. Já to předtím spíš myslel tak, že se nejedná o komerční vodu typu, že si tam může kdokoliv zaplatit povolenku a jít si zachytat. Soukromá voda to ale je nepochybně.

A to s tím videem… Teď jsem se na video podíval znovu a kdybych viděl jenom to video, tak bych tomu taky horko těžko věřil. No, asi k tomu zaujmu neutrální postoj, stejně nemám šanci to nijak ověřit…

Podle mě je škoda, že se k tomu nevyjádří těch “osm očitých svědků”, kteří jsou zmíněni v článku.

Mick
                            Účastník

Dyť je to jedno jestli má 23 nebo 32 kapr je to hezkej zdravej a vo tom to je, ne honit nějaký statistiky a rekordy.
                              Navíc ruku na srdce na tom soukromáku 100% nevyrostl. 😉

Fosgen
                              Účastník

Mick – ano to je pravda, ale pokud to chtějí prezentovat formou nového českého rekordu pak je to “věc veřejná” …  😉 😉

Aktuálně je na stránce zobrazeno 14 příspěvků - 1. až 14. (celkem z 14)
                              • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.