FLAJZAR…

• Toto téma obsahuje celkem 11 odpovědí. Do diskuze (5 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Fosgen a poslední změna proběhla před 12 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 12 příspěvků - 1. až 12. (celkem z 12)
  • Autor
    Zápisy
    Black pepe
    Účastník

Nemáte niekto skúsenosti s príposluchom od Flajzaru typ DBX??????
      Spotreba batérii,rušenie atd….

Frossty
      Účastník

[quote=”Pepe imt”]Nemáte niekto skúsenosti s príposluchom od Flajzaru typ DBX??????
        Spotreba batérii,rušenie atd….

hoj,

tenhle příposlech vlastním, spotřeba baterek…ve vysílači ti baterky vydrží snad na věky, nicméně přijímač je jiná věc. Přijímač vysílá každejch pár sekund impulz a hlídá si jestli není vysílanej signál z vysílače, tudíž se baterky v něm rychleji vybíjí. Pro příklad pokud jedu na tejden k vodě, tak zásadně pípaký ztlumím na minimum a “jedu” přes příposlech v talkovém případě mi baterky vydrží řádově právě ten týden (přijímač). V přijímači doporučuji použivat kvalitní alkalické AAA baterky (sony, sanyo), v žádném případě GP a podobné supermarketové mr*ky.

Co se týče rušení, tak se nemusíš bát, rozhodně se Ti to nebude párovat z dalšíma vysílačema. Udávaný dosah je 300m což je v pohodě…moje teréni testy mi ukazali že i na 500 m nebude problém (šel sem si k autu pro nějaky drobnosti).
        Vůbec nelituju jeho pořízení, už si po pravdě nedokážu představit že bych chytal bez příposlechu.

Black pepe
        Účastník

Už som si myslel že mi nikto neodpíše…Používal som príposluch od f. SEMA ale uplná katastrofa…dodnes banujem jeho kúpu!Na výpravách som sa skoro ani nevyspal pípalo si to kedy chcelo a ked som v noci dobehol k prútom zistil som že záber ani nebol a pritom ton na jazdu…Potom som zistil že kámoš čo chytal asi 200m vedla a používal rovnaký príposluch ma ruši.No katastrofa určite si to vieš predstaviť..Tak som si minulý rok kúpil sig.flajzar SXI a plánujem k nim ten príposluch DBX.Zo signalizátormi som max.spokojný tak dúfam že to bude spolu šlapať!!!

Frossty
          Účastník

[quote=”Pepe imt”]Už som si myslel že mi nikto neodpíše…Používal som príposluch od f. SEMA ale uplná katastrofa…dodnes banujem jeho kúpu!Na výpravách som sa skoro ani nevyspal pípalo si to kedy chcelo a ked som v noci dobehol k prútom zistil som že záber ani nebol a pritom ton na jazdu…Potom som zistil že kámoš čo chytal asi 200m vedla a používal rovnaký príposluch ma ruši.No katastrofa určite si to vieš predstaviť..Tak som si minulý rok kúpil sig.flajzar SXI a plánujem k nim ten príposluch DBX.Zo signalizátormi som max.spokojný tak dúfam že to bude spolu šlapať!!!

Určitě to není špatná investice. 😉

Black pepe
            Účastník

Nevieš náhodou či sa nedajú kupiť tie batérie aj nabíjatelné s nabíjačkou?Myslím že by to nebola zlá investícia..

Frossty
              Účastník

[quote=”Pepe imt”]Nevieš náhodou či sa nedajú kupiť tie batérie aj nabíjatelné s nabíjačkou?Myslím že by to nebola zlá investícia..

Dají, prodávám je 😉

ikmetko
                Účastník

aj ja mam ten priposluch od flajzaru. je to super dosah vo volnom terene okolo100m, ziadne rusenie. uplna spokojnost!!!!!!!!!!!!!!!!

Black pepe
                  Účastník

Ukazuje sa 100% spokojnosť!Kámoš má starší typ a vôbec sme nezaznamenali rušenie medzi sebou pri vode:Akurát banujem že som si pr.nekúpil na 4.prúty ináč v poho…
                    Nedávno mi odišiel sign.Fishtron SX1 od Flajzaru(po daždi sa dostala do vnútra vlhkosť) a garancia 100% vodotesnosť..u mňa naopak oproti príp. sklamanie!!!

Fit
                    Správce

Tak jsem dneska neodolal výhodné nabídce a pořídil jsem ten příposlech taky 😉 . Doufám, že budu spokojen. Ještě k tomu dva hlásiče Flajzar TBI-861 jako bonus. Tak jsem to vzal a budu to mít k těm svým Carpsounderům. Co se týká elektroniky, tak jsem vybaven 🙂 .

Fosgen
                      Účastník

Já měl ten straší tip ( DBP -09 ) nebo tak nějak se to jmenovalo, jako po dvou reklamacích už to makalo dobře, ale po sezoně mě tak štvaly ty kabely že to šlo z domu a kopil jsem sadu s bezdrátem. Často chytám s vidlema a pruty dávám od sebe a v ten moment tě tendle příposlech bude hrozně omezovat. Jinak nechci ti to hanit ať slouží ( a pokud jezdíš jedině se stojanem sloužit bude určitě dobře ) …  😉

Fit
                        Správce

Fosgen: Jo jo 😉 . Jde o to, že já si vystačím v naprosté většině případů bez příposlechu. Chodím spíš na krátkodobý chytání (malé vody), taky často používám vidličky a tam ten příposlech používat nebudu. Občas se ale třeba podívám na nějaký soukromák nebo využiju možnosti celonočního chytání a pak se ten příposlech může dost hodit. A v tomto případě bych použil stojan, přesně tak, jak říkáš. O tom, že je bezdrát nejlepší volba, o tom není pochyb. Třeba jednou taky pořídím, ale zatím to pro mě nemá smysl, vzhledem k tomu, jaké mám časové možnosti se dostat na ryby.

Fosgen
                          Účastník

Tak v tom případě jsi chybu určitě neudělal 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 12 příspěvků - 1. až 12. (celkem z 12)
                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.