Kaprí Tajemství

Úvod Diskuze Ostatní fóra Uživatelská videa Kaprí Tajemství

• Toto téma obsahuje celkem 20 odpovědí. Do diskuze (6 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Mike a poslední změna proběhla před 13 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1. až 20. (celkem z 21)
  • Autor
    Zápisy

čítali ste niketo túto knihu??ja som hu osobne ešte nečítal,preto by som chcel vedeť ,či sa to oplatí čítať 😎

Fit
    Správce

Knihu samozřejmě znám, ale taky jsem ještě nečetl, i když bych asi rád. Poslední, co jsem četl, tak to byla knížka KAPŘI – průvodce moderního kapraře od autora Andreas Janitzki. To byla velice pěkná kniha plná zajímavých věcí…

Jinak taky by mě zajímaly názory na tuto knihu od LK.

No veď aj mna len nikto sa tu toho nechytá ,málo ludi tu je 😀

Fit
      Správce

[quote=“MartinLK“]No veď aj mna len nikto sa tu toho nechytá ,málo ludi tu je 😀

No, fórum se teprve pořád rozjíždí no, věřím, že to časem bude lepšía bude tu i víc lidí. Čím více příspěvků a témat, tím lépe 😉 . Toto fórum jsem založil teprve před rokem, dříve tu fungovalo staré fórum, ale to nebyl tak dobré jako toto. Staré je zde, už jsem tam zakázal přidávání nových příspěvků: http://www.forum.lovkapra.com/

No ja keď som videl túto stránku tak tam bolo toto staré forum ešte 😛

CT Sazan
        Účastník

Knihu sem četl a hodně se mi líbila. Je tam dost zajímavého…

[quote=“CT Sazan“]Knihu sem četl a hodně se mi líbila. Je tam dost zajímavého…

Takže hovoriš že sa ju oplatí zaobstarať???

CT Sazan
          Účastník

Mě osobně pomohla dost..Ale pak mi nenadávej 🙂

[quote=“CT Sazan“]Mě osobně pomohla dost..Ale pak mi nenadávej 🙂

V pohodičke neni problém:Puž som si u poriadil 😀

basnak
            Účastník

Tož je tu tolik témat za den že nestačím pročítat všechno :mrgreen:
              Jinak k té knize. Podle mě jedna z nejlepších knižek, jaká se doposavaď objevila na českém trhu. Je tam tolik zajímavých a důležitých poznatků, které ti úplně přehodnotí myšlení v lovu kaprů – ne ve všem ale ve většině případů ano. Nosím ji skoro na každou svoji výpravu a mám ji už přečtenou tak 50x. Super knížka !!! 😎

[quote=“basnak“]Tož je tu tolik témat za den že nestačím pročítat všechno :mrgreen:
              Jinak k té knize. Podle mě jedna z nejlepších knižek, jaká se doposavaď objevila na českém trhu. Je tam tolik zajímavých a důležitých poznatků, které ti úplně přehodnotí myšlení v lovu kaprů – ne ve všem ale ve většině případů ano. Nosím ji skoro na každou svoji výpravu a mám ji už přečtenou tak 50x. Super knížka !!! 😎

Ja už ju mám doma ,tešim sa nato 😀
              No tak nie si rád,že ich tu e tak veľa,veď vravím ,že chcem pomôcť a rozbehnuť to 😀

Už ju mm doma,prešiel som pár strán ale už sa velmi tešim na čitanie vyzerá fakt super,kedže som študent rybárskej školy tak niečo teda čo sa týka exterieru a interieru ak to tak možem nazvat presne to učime ,asi mi to aj z hladiska školy pomože a možno to bude čo myslim že aj bude zaujímave pre nášho profesora rybnikárstva 😎 😎 😎

Fit
              Správce

[quote=“MartinLK“]Už ju mm doma,prešiel som pár strán ale už sa velmi tešim na čitanie vyzerá fakt super,kedže som študent rybárskej školy tak niečo teda čo sa týka exterieru a interieru ak to tak možem nazvat presne to učime ,asi mi to aj z hladiska školy pomože a možno to bude čo myslim že aj bude zaujímave pre nášho profesora rybnikárstva 😎 😎 😎

No vidíš 😉 . Musím jí teda fakt časem taky pořídit a přečíst, když to doporučuje i basnak…

Je fakt som bol prekvapený ako videl som u doteraz ale teraz som ju len tak naoko ale preskumal podrobnejšie, nie su tam len bláboly ako sme prišli nachytali a išli domov je tam daleko viac čo som v inej knihe nevidel ,možnov mojom zošite 😛

[quote=“CT Sazan“]Mě osobně pomohla dost..Ale pak mi nenadávej 🙂

Dneska ked som cestoval do Bratislavy do školy tak som si ju zobral zo sebou a mmám za sebou prvých30 strán,nie neskutočné super kniha!! 😉

basnak
                Účastník

🙂 Já se věděl že se bude líbit. 😉

[quote=“basnak“]🙂 Já se věděl že se bude líbit. 😉

Lubi sa moc ,fakt super asi najlepšia knižka 😉 😉

[quote=“MartinLK“]čítali ste niketo túto knihu??ja som hu osobne ešte nečítal,preto by som chcel vedeť ,či sa to oplatí čítať 😎

Ahoj, určitě se vyplatí, tuto knihu číst Já osobně jí nečetla, ale slyšela jsem na ní mnoho chvály 🙂

Mike
                  Účastník

Stejně jako u Basnaka, i u mě je má pevné místo ve „výzbroji“ na každou výpravu na kapry. Přečetl jsem ji takřka stokrát a stále nacházím nové a nové poznatky…Opravdu dokonalá kniha. Lukáš ví, o čem píše…🙂

basnak
                    Účastník

No dost by mě zajímalo, kdy vyjde druhý díl. Myslím si, že nám čtenářům toho hodně dluží 😀 Ale k vůli pracovní vytíženosti to nevidím růžově. 🙁 😉

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1. až 20. (celkem z 21)
                    • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.