Krmiva Kratonohy

Úvod Diskuze Nástrahy a návnady Boilies a pelety Krmiva Kratonohy

• Toto téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (3 diskutující) se naposledy zapojil uživatel Bauwič a poslední změna proběhla před 8 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (celkem z 6)
  • Autor
    Zápisy
    Bauwič
    Účastník

Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s peletama z Kratonoh? Potřebuji levné pelety na zakrmování. Děkuji za odpovědi a ať se daří.

Fit
      Správce

Ahoj, a které pelety přesně myslíš? Já jsem od nich viděl myslím ty klasické krmné řepkové a jsou na krmení v pohodě. Rychle se rozpadají, je to vhodné hlavně na rychlé krátkodobé chytání. Hodí se na krmení i při lovu na feeder.

Jak jsou na tom jejich jiné pelety, to nevím, ale mají dobře zpracované popisky na jejich webu.

Bauwič
        Účastník

Ahoj, já bych šel do těch kukuřičných abych nalákal amury na zapadlém rybníčku.Prokrmoval bych si jeden flek…

Fit
          Správce

Jo, tak tam to bude hodně podobné, ty se taky budou velmi rychle rozpadat. Na přilákání amurů to asi nebude špatná volba 😉 . Osobně bych krmil hlavně kukuřicí a těsně před lovem bych je ještě trochu rozdráždil těma peletama a během chytání přikrmoval 😉 . Tak ať se zadaří!

Zrovna vcera sem obenaval repkove a kukuricne a olihen uz drive sm obenaval a byl sem spokojeny teda az na tu dopravu 160kc 😡

Bauwič
            Účastník

Přesně takhle to mám naplánováno.Moc děkuji za rady.Zkusím je..Ještě by mě zajímalo, jak dlouho se na ně čeká, než to dojde??

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (celkem z 6)
            • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.