Led lenser H7

Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 1. až 10. (celkem z 10)
  • Autor
    Zápisy
    Black pepe
    Účastník

Nazdar chalani 😀
      Dostal sa mi do rúk zaujímavý produkt a to čelovka H7 od Led lenseru,,,Zatial som spopkojný 😀 😀 Podla kaprára Maxa NOLLERTA je to najkvalitnejšia čelovka na trhu…Chcel by som sa spýtat či niekto z vás nepočul na tento produkt niake recenzie alebo má s nou skúsenosti
      http://www.youtube.com/watch?v=KwRQZ8S4TVg

dasty carp
      Účastník

Ahoj,,osobně jí mám také a samá chvála až na tu krabičku na baterky v zadu jinak superrrr

Black pepe
        Účastník

Nazdar osobne mi táto odpoved stačí 🙂 dík Dasty!!! 😀

Supina-P
          Účastník

Black Pepe-mysli,že nešáhneš vedle,když si ji pořídíš. Osobně mám H5 od Led Lenser a nemůžu si stěžovat-ani na tu krabičku na baterky,jde jenom o zvyk…

kubánec
            Účastník

Parťák jí má a parádní světluška.Je nepříjemná i na nějakejch 250m 😆
              Už jsem psal Ježíškovi o H7R,tak se těším 😛

Black pepe
              Účastník

Serus borci!
                Tak H7 ani po roku používania ide na reklamáciu 🙁 🙁 žial nefunguje ako má a niekedy sa nedá zapnúť asi bude vadny kontakt alebo niečo,,,škoda asi budem nutený kúpiť do náhrady petzl aspom to porovnám 😉 😉 🙂

Fit
                Správce

Black pepe: Tak třeba máš jenom smůlu, ale zase ti to vynahradí ty dvacítky, co poslední dobou chytáš 🙂 . Ale s petzl asi taky neprohloupíš 😉 .

dasty carp
                  Účastník

Ono,H7 trpí na špatné kontakty,ty drátky občas nevidrží,,Dle mého je to na prd,Co je platné že to svítí když se to posere většinou kvůli kabílkům,,já už bych to nechtěl 😉

Black pepe
                    Účastník

[quote=“dasty carp“]Ono,H7 trpí na špatné kontakty,ty drátky občas nevidrží,,Dle mého je to na prd,Co je platné že to svítí když se to posere většinou kvůli kabílkům,,já už bych to nechtěl 😉

To je práve ono,,svietivost super a povedal by som že nemá na trhu konkurenciu ale to ostatné presne ako hovoríš.. 😉 máš recht Dasty 😉 😉 Určite u mňa je H7 uzavretá kapitola…

Radim Houška
                      Účastník

H7 mám už sedmou sezonu, nicméně letos si už asi budu kupovat novou čelovku a to Led Lenser SEO 7R černou. Moje H7 už mele z posledního. Jednou jsem reklamoval rozbité tlačítko nastavování intenzity světla. A kvůli praskání drátků vedoucích od baterek do přední části jsem musel tento kabel úplně vyměnit, protože jinak bych musel pomalu každou sezonu vše nově přepájet. 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 1. až 10. (celkem z 10)
                      • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.