MODERNÍ RYBÁŘ 2012 – Kontraktačně prodejní veletrh rybářských potřeb a cest za rybolovem
Zdravím všechny kamarády, příznivce „Petrova“ cechu. Dnes jsem navštívil výstavu v Praze – Holešovicích. Pro prvních 7000 návštěvníků jsou připravené Rapaly. Byl jsem tam tedka po obědě a woblerů měli ještě hromady. Jsou tam i tací, co peodávají vrácenky za 50kč a nebo vstupenky za 100,-
Běžná cena vstupenky je 150kč + rapala. Tak to bych si raději koupil vstupenku v pokladně.
K samotné výstavě. Je to můj osobní názor a nemusí ho každý sdílet.
Jelikož jsem byl i v Lednu na výstavě, tak se to s tím nedá vůbec srovnat. Také jsem s tím počítal a nečekal jsem o toho vůbec nic. Ale co jsem chtěl, bylo zkusit sehnat navijáky Tica Scepter 9000GT nebo Shimano Ultegra 10000 XSB.
Tento druh zboží jsem na výstavě opravdu našel. Jenže s cenou, kterou tam měli prodejci jako akční „1895“, mi nepřijde něco extra. A shimano mi prodejce nabízel za 3190,- jako ABSOLUT BOMBA. Jediné co mi přišlo pěkné Tak byla cena některých kapřáků, které tam byly za cenu 50% ale nebylo jich moc. I jiný sortiment tam byl za hezké ceny, ale hodně zboží bylo za ceny, o dost vyšší něž v krámu běžně seženeme.
Plno vystavovatelů se mi ani nevěnovalo, když jsem projevil zájem o zboží.
Musím vychválit stánek “ KRMIVA HULÍN“ – tito vystavovatelé u kterých jsem se zastavil, tak se mi věnovali. Poradili mi s výběrem boilie směsy a pohovořili jsme o věcech, kteréí zkusit tedka v chladné vodě. Příjemná paní a dva pánové a bylo vidět, že vědí o čem mluví a co prodávají. Zakoupil jsem u nich boilie směs CALIPSO a jsem zvědav jak to půjde.
Závěrem bych chtěl dodat a shrnout dojem svůj osobní názor a dojem. Výstava nic moc a vystavovatelé se zbavují starého zboží za ceny, které tomu neodpovídají. Ale třeba se to jinému z nás bude líbit.
Příjemnou zábavu a nákup.