Novinky – Tica Scepter GF 6000 B – Tica Sportera SR4507R B

Úvod Diskuze Vybavení a technika lovu Pruty a navijáky Novinky – Tica Scepter GF 6000 B – Tica Sportera SR4507R B

• Toto téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (3 diskutující) se naposledy zapojil uživatel stredo a poslední změna proběhla před 12 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (celkem z 5)
  • Autor
    Zápisy
    stredo
    Účastník

Novinky – Tica Scepter GF BTica Sportera SR4507R B

Dobrý deň dnes som mal možnosť vidieť tieto novinky. Mám rád toto fórum nakoľko sa tu nachádza skutočne dosť kaprárov, ktorí už majú svoje odchytané. Podľa toho čo viem tieto nové verzie ešte v SR nikto neskúšal, tak som si to chcel overiť. Prípadne sa spýtať na Váš názor na zmenu dizajnu a priponmienky k nemu. Respektíve, či si nevšimnete aj nieco ine okrem zmeny farby na matnu ciernu.

Dopredu dakujem.

Tica Scepter GF6000 B http://www.slaviaryby.sk/kategoria/navijaky-tica/navijak-tica-scepter-gf-6000-b/

Tica Sportera SR4507R B – http://www.slaviaryby.sk/kategoria/navijaky-tica/navijak-tica-sportera-sr4507r-b/

marduk
      Účastník

Cavo,tuto verziu vidim prvykrat 😯 Mam Sceptery GF 9000 po jednej sezone spokojnost,brzda je fajn.A novy cierno-chromovy dizajn sa mi celkom paci,skoda ze uz mam sive 😀DD

Fit
        Správce

Jo, vzhledově vypadají pěkně. Já mám Tica Dolphin a jsem za ty peníze taky moc spokojen. Tady u těch nových navijáků to chce počkat, až to někdo otestuje u vody, aspoň tenhle rok a pak se uvidí, jaké budou zkušenosti 😉. Asi to ale bude hodně podobné jako staré modely (myslím si to).

stredo
          Účastník

Ďakujem za vaše postrehy, keď sa mi podarí získať nejaké zaujímavé info, čo robia tieto kaprárske navijaky pri vode určite napíšem aj sem. Ešte raz vďaka

stredo
            Účastník

Dobry den nechcel som kvoli tejto otazke zakladat novu temu tak sa Vas spytam v tomto vlakne. Asi pred mesiacom k nam na Slovensko dorazili nove rybarske navijaky Okuma na rok 2012. Z modelov na kaprarinu sice len nova okuma distance V2 a okuma Axeon. Chcel by som sa Vas spytat ci ste tieto stroje nemali v Cechach uz skor a ci ste ich uz neskusali?

dakujem za odpoveď a postrehy.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (celkem z 5)
            • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.