okuma oryx 90

• Toto téma obsahuje celkem 6 odpovědí. Do diskuze (3 diskutující) se naposledy zapojil uživatel Fit a poslední změna proběhla před 14 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (celkem z 7)
  • Autor
    Zápisy
    Gaza
    Účastník

čau chlapy neviděli jste někde prodávat tenhle naviják? Mám jeden a scháním druhý, na netu jsem ho nesehnal, Korda už ho bohužel taky nemá 🙁

basnak
      Účastník
        Gaza
        Účastník

zkusim zkusim, a není to náhodou korda?

Gaza
          Účastník

popřípadě by jste mohli poradit, jaký naviják bych si měl pořídit, cena okolo 1500-2000 za kus. Přemýšlel jsem o tica scepter 9000, co vy na to. Chtěl bych to na své nové děličky 3,6 m 3lbs. Využití boilies, na řeky a velké dálky na piskovnách.

Fit
            Správce

[quote=“Gaza“]popřípadě by jste mohli poradit, jaký naviják bych si měl pořídit, cena okolo 1500-2000 za kus. Přemýšlel jsem o tica scepter 9000, co vy na to. Chtěl bych to na své nové děličky 3,6 m 3lbs. Využití boilies, na řeky a velké dálky na piskovnách.

Ahoj,
              no jenom připomínám, že tu basnak udělal docela solidní přehled baitrunnerů, viz. téma: Baitrunnery – přehled. Tak třeba ti to trochu pomůže při výběru (pokud tedy chceš baitrunner). Já bych osobně šel asi do nějaké baitu…

Pokud chceš spolehlivý naviják bez baitu, tak hodně lidí chválí např. Naviják Tica Scepter.

Myslím si, že do 2 tis Kč se dá sehnat už solidní návijáček 😉 .

Gaza
              Účastník

jo jo, už jsem začal přemýšlet i nad baitem, asi půjdu do tica sportera 6007 jen nevím jestli GR nebo SR, nevím jaký v tom je rozdíl. Vsiml jsem si že je rozdíl v ložiskách, ale opravdu nevím který je pro mé účely lepší…

Fit
                Správce

Taky nevím jaký je tom rozdíl. Ale asi to nebude nic zásadního (pouze moje domněnka 😉 ).

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (celkem z 7)
                • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.