Olova

• Toto téma obsahuje celkem 6 odpovědí. Do diskuze (5 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Macin a poslední změna proběhla před 12 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (celkem z 7)
  • Autor
    Zápisy
    Weider
    Účastník

Čaute, našel jsem na aukru člověka, co dělá sám olova, který vypadají dost kvalitně a jsou za dobrou cenu. Zajíma mě váš názor na ně. Mám o ně celkem zájem. Díky 🙂

http://www.aukro.cz/show_item.php?item=1168479713

Fit
      Správce

Ahoj,
        nevypadají špatně. Otázka je, jak bude držet ta barva, jestli se to nebude loupat a opadávat. Nekupoval jsem je, tak samozřejmě nevím. Ale myslím si, že proč ne za ty peníze…

Weider
        Účastník

Psal jsem mu, ohledně kvality a napsal mi toto:

“Obratlíky nakupuji od Semi.U barvy se občas stane,že při nárazu na kámen se kousek barvy odloupne.Ještě se mi nestalo,že by si někdo stěžoval.Jestli máte pocit,že cena je vysoká,tak se podívejte co stojí olova u konkurence a nebo co zaplatíte v kamených obchodech (Fox).”

nevim co myslíte ?mě ta cena vyhovuje, ale bude mě štvát jestli bude furt praskat barva

CT Sazan
          Účastník

Když s tim házíš někde, kde jsou kameny tak ta se ta barva odloupává u všech olov, podle mě jsou dobrá a cena taky neni špatná . . .

basnak
            Účastník

weider: Cena je hodně slušná, takže proč ne. S barvou si nedělej starosti, než se ti to všechno oloupe tak to bez tak utopíš. Hola 😎

Weider
              Účastník

no nejspis objednam, jen me stve to postovny, pak se cena olova dost prodrazi 😀. jestli nekdo objednate dejte vedet 😀. az je budu mit doma hodim hodnoceni 🙂

Macin
                Účastník

Chytal jsem v průzračné vodě (viditelnost 2m), na závěsku jsem dal olova, které jsem den před tím odlil, nepoužil jsem na ně žádnou barvu, leskli se jak psovi k..e a kaprům to vůbec nevadilo, jezdilo to parádně.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (celkem z 7)
                • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.