Pozvánka na 1. CARP CAMP CARP-B

Úvod Diskuze Ostatní fóra Akce, závody a výstavy Pozvánka na 1. CARP CAMP CARP-B

• Toto téma obsahuje celkem 10 odpovědí. Do diskuze (3 diskutující) se naposledy zapojil uživatel Fit a poslední změna proběhla před 11 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 11 příspěvků - 1. až 11. (celkem z 11)
  • Autor
    Zápisy
    Fit
    Správce

CARP-B pořádá na nádrži DEŠNÁ (u Jemnice) od 2.5. do 5.5.2013 setkání přátel a příznivců SPORTOVNÍHO LOVU KAPRŮ spojené s představením značky CARP-B a ANACONDA.

DALŠÍ INFORMACE:
      – cena starovného k lovu o nejtěžšího kapra je 1.100,- Kč
      – v ceně je rybolov od 12:00 hod 2.5. až do 5.5.2013 10:00 hod
      – sobotní grilované sele a pivo (DLE POČTU SOUTĚŽÍCÍCH BUDE I SELE A POČET SUDŮ)

REGISTRACI JEDNOTLIVCŮ POSÍLAT NA email obchod@carp-b.cz nebo telefonicky na +420 773 539 525.

Platbu provádět na 196097456/0600 vždy se jménem nebo námi určeným var. symbol.

Více info na http://www.carp-b.cz/d166-pozvanka-na-1–carp-camp-carp-b.html

Fit
      Správce

Tak zítra tam jedu taky, kdyby náhodou někdo chtěl pokecat, tak tam budu pátek + sobota. Doufám, že nebude nějaký šílený počasí, zatím to moc dobře nevypadá 🙂 .

Fosgen
        Účastník

škoda měl jsem jet taky ale nakonec mě odradila ta dálka 😉 😉 mohli jsme se konečně taky poznat osobně 😀

Fit
          Správce

Fosgen: Tak to je škoda, to bychom určitě pokecali. Já to mám právě cca 60 km od baráku, tak tam vyrazím. Udělám menší reportáž a přes noc smočím při té příležitosti pruty. Hlavně doufám, že nebude celou dobu pršet, nebaví mě pak vždycky všechno sušit doma 🙂 .

supinna
            Účastník

TO Fit: Tak smočils Poreferuj 😉

Fit
              Správce

supinna: Jo jo, smočil jsem a zachytal jsem myslím pěkně, za 24h cca 30 kaprů, měl jsem zrovna dobrý místo u hráze, v noci jsem se nezastavil. Všechno skoro ryba nad 70 cm, několik kousků bylo i lehce nad 80cm a cca 11-12 kg, ale bohužel nic většího. Chtěl jsem chytit něco pořádnýho, ale ani 2x 23 mm boilies nezastavilo menší kapry, několikrát i cejn 🙂 . Vůbec jsem se nevyspal.

Jinak budu teď z celé akce psát reportáž, kterou zveřejním na hlavní stránce, tak se pak můžeš podívat i na fotky 😉 . Už brzy to vyjde, jen to musím dát dohromady, přes víkend jsem vůbec nestíhal.

supinna
                Účastník

Jo, to byla tedy pěkná rybačka 😉

Fit
                  Správce

Zachytal jsem si fakt pořádně, až mě z toho bolelo zápěstí 🙂 . Vítr foukal mým směrem, tak to bylo ideální. Ani jsem nekrmil, pouze chytačka s PVA. Jednou jsem nahodil a když jsem věšel swinger, tak mi vlasec začal řezat ruce a byl tam, to se mi ještě nestalo, byli kapříci u mě evidentně najetý 🙂 . Škoda jen, že se mi nepovedl nějaký ještě větší na pěknou fotku 😉 . Reportáž zveřejním asi zítra dopoledne, musím to dát dohromady, mám moc fotek.

supinna
                    Účastník

Někdy je zkrátka klika a člověk se trefí do místa, kde to jde samo. Sám jsem to párkrát zažil a to jak vpřípadě, že to šlo mně 😉 , ale i v opačném gardu- jen jsem seděl a koukal o kus dál na vodu, jak tam někdo řádí a já ani ťuk 🙁

Fit
                      Správce

Jo, to je jasné. Já seděl u hráze na hloubce a navíc ke mě celou dobu foukal vítr, takže to tam ty ryby táhlo. Na druhé straně rybníka (na mělčině) neměli přes noc ani ťuk.

Fit
                        Správce

Tak reportáž jsem právě zveřejnil zde: http://www.lovkapra.com/reportaz-z-1-carp-campu-carp-b/

Aktuálně je na stránce zobrazeno 11 příspěvků - 1. až 11. (celkem z 11)
                        • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.