Přístřešek

• Toto téma obsahuje celkem 13 odpovědí. Do diskuze (3 diskutující) se naposledy zapojil uživatel supinna a poslední změna proběhla před 11 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 14 příspěvků - 1. až 14. (celkem z 14)
  • Autor
    Zápisy
    supinna
    Účastník

Chci nějakou ochranu před deštěm na půldenní chytání,kdy stavět bivak nemá cenu. Myslíte, že toto je vhodnější, než deštník s bočnicí. Dík za zkušenosti, nebo názory.
      http://www.ukaprika.cz/bivaky-a-destniky/7141-jaf-capture-pristresek-enjoy-shelter.html

Fit
      Správce

Ahoj,
        těžko říct, nemám s tímhle zkušenosti. Osobně používám na takovéhle chytání deštník s bočnicemi. Jsem s tím spokojen, ale je problém, když přijde velký vítr, protože ty bočnice začnou lítat. U toho přístřešku co odkazuješ, tak by to nemuselo být tak hrozný v tom větru. Ale jak říkám, osobní zkušenost s tím nemám.

Jinak docela mě u nich zaujal taky tenhle hranatý deštník: http://www.ukaprika.cz/bivaky-stany-destniky/7984-mivardi-destnik-square-pvc.html Dneska už bych si vzal průměr přes 2m, protože to lépe chrání proti dešti (já mám tuším jen 1,8m).

supinna
        Účastník

Čau, těžko soudit takto od klávesnice, to je jasný. Snad se najde někdo se zkušeností přímo od vody 😉 Jinak ten deštník vypadá zajímavě, ten rozměr je samozřejmě ok – pod dva metry je taková nouzovka 😐

Fit
          Správce

Ten přístřešek, jak se na něj ptáš, tak jsem ho ještě právě neviděl v rozloženým stavu, takhle z fotky nemám představu. Ale podle mě to bude určitě držet více než bočnice u deštníku, tam jakmile začne víc foukat, tak je krize 🙂.

supinna
            Účastník

Tak kdybys měl cestu do Pejřimova, tak se pokus vyzvědět něco víc 😉 Třeba se ještě někdo se zkušeností ozve…

Fit
              Správce

Do Pelhřimova jezdím každý týden, ale na prodejnu nechodím zase tak často, bývám tam spíš o víkendu. Zkusím se Ti zeptat i třeba po mailu, jsem s prodejnou v pravidelném kontaktu.

supinna
                Účastník

Dík 😉

Mick
                  Účastník

Na krátký chytačky používám raděj tento shelter od Carp Systemu, je skladný, lehký, stabilní i v silných bouřkách, rozložený během pár minut a vlezou se tam klidně dva s křesílkama i bágly. Drží taky fest a dá se sehnat kolem 1.800,-

http://www.pene.cz/store/goods-ShelterI-rybarsky-pristresek-carp-system-bivak-shelter-i-cs–zdarma-dopr.html

supinna
                    Účastník

TO Mick: Dík za info. Za cenu kolem těch 1800kč to je už hodně zajímavý. Já jsem to asi přímo na stránkách Carp system viděl, ale oni mají cenu přes dva tisíce, což už se mi zdá zase hodně. Takto o tom budu silně uvažovat 😉

Mick
                      Účastník

Mrkni se ještě po netu možná bude někde ještě levnější já už ho mám cca 5 rok a je úplně v pohodě, tenkrát jsem za něj taky dával přes 2 tisíce. Oni mají už myslím od letoška ještě jeden model toho sheltru s označením 2 je to to stejný akorát má navíc přední uzavíratelnou stěnu a myslím navíc podlážku.

Mick
                        Účastník
                          supinna
                          Účastník

Super. Dík za snahu 😉 Já jsem se na netu díval, ale zrovna toto jsem nenašel. Nejlevnější byl ten na Tvým prvním odkazu.

Mick
                            Účastník

Navíc při registraci u nich dostaneš ještě 5% slevu což by ti mohlo pokrýt aspoň poštovný 😉

supinna
                              Účastník

Jj, skoro to opravdu pokryje poštovný. Půjdu do toho 😉

Aktuálně je na stránce zobrazeno 14 příspěvků - 1. až 14. (celkem z 14)
                              • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.