Prut Starbaits

• Toto téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (2 diskutující) se naposledy zapojil uživatel Fit a poslední změna proběhla před 11 roky a 7 měsíci.
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (celkem z 4)
  • Autor
    Zápisy
    maxmen
    Účastník

zdravím. nemate nekdo skušenosti tady stim prutem? Prut Starbaits FreeWay Margin 3lbs 2,7m

Fit
      Správce

Ahoj,
        zkušenosti s tímto prutem nemám, jsem ale spokojeným majitelem 2,7 m dlouhých Chub Outcast 9ft Stalker.

U toho Tvého prutu od Starbaits mě zaráží docela ta libráž 3 lbs, na takhle malý prut mi to přijde moc tvrdý… Ovšem neviděl jsem ten prut v akci, třeba se chová dobře. Osobně bych ale měl strach a volil nižší libráž, případně to pořádně vyzkoušel někde v prodejně 😉 .

maxmen
        Účastník

[quote=”Fit”]Ahoj,
          zkušenosti s tímto prutem nemám, jsem ale spokojeným majitelem 2,7 m dlouhých Chub Outcast 9ft Stalker.

U toho Tvého prutu od Starbaits mě zaráží docela ta libráž 3 lbs, na takhle malý prut mi to přijde moc tvrdý… Ovšem neviděl jsem ten prut v akci, třeba se chová dobře. Osobně bych ale měl strach a volil nižší libráž, případně to pořádně vyzkoušel někde v prodejně 😉 .
          ahoj. ten tvuj prut vypada dobře, ale mnel bych strach jestli neni moc mneky? do ted sem chytal na 3m. teleskopy (spro) s gramaži od50 do100gramu. a docela mi vyhovovaly. aji par ulovku od 80+ se mi nane podařilo ulovit. ale chce to zmnenu tak shanim nove proutky.

Fit
          Správce

Ahoj, ty Chub Ooutcast Stalker mají docela tuhou páteř a při zdolávání mají dostatečnou rezervu. Nejsou to vyloženě měkké pruty. V pohodě s nimi nahazuji tahem i 70-80g olovo. Používám je pro lov do 50m od břehu, většinou i blíž. Mám na ně zdoláno několik kaprů přes 70cm a taky jesetera 90 cm. Naprosto OK.

Možná bych Ti ale doporučoval spíše 3 m verzi (je taky k dostání u těchto prutů). Já mám 2,7m, a to proto, abych s tím mohl jezdit i na kole a taky protože chytám na jedné malinké řece a potřebuji se vejít pod stromy atd… Mně naprosto vyhovují. Na velké vody beru klasické 3,6 m a 2,75 lb pruty.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (celkem z 4)
          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.