Ahoj všem,
rád bych se Vás zeptal na Váš názor ohledně výběru kaprařského navijáku k děličkám
Ultimate Bionic. Jsem limitován (jak jinak) částkou kolem 4.000 za 2 ks 😥 . Samozřejmě jsem se díval všude možně, četl jsem články, navštívil několik prodejen a poslechl si návrhy prodejců a tak, ale nabídka je poměrně široká a jeden říká to a druhý zase ono… ❓
Z mého pohledu by byl optimální
SHIMANO LC, ovšem to bych měl vzhledem k limitu jen jeden 😕 a to asi není úplně ono… Takže jak to vidím, budu muset jednak oželet Shimano a druhak asi i baitrunner, co jsem se díval..
❓ Otázka pro Vás: Co říkáte navijáku
MIVARDI Maximus 1 ?
http://www.nikl.cz/p1037-navijak-front-drag-maximus-1-metal.php
Měl jsem možnost si jej prohlédnout, je to pěkný kousek, celokov, takže trochu váží, ale jinak brzda, klička a vůbec celkově vypadá moc pěkně a bitelně, jen možná co mi vadí, že nemá baita…jsem na něj celkem zvyklý…a nevím jestli právě díky své robustnosti nebude při delším zdolávání ryby těžký. 🙄 Prodejce mi jej rovněž v této cenové relaci doporučoval, ikdyž mi mohl nabídnout jiné modely, ale tento skutečně vyzdvihl. Samozřejmě jeho názor respektuji, ale zároveň bych rád slyšel názor někoho dalšího, neutrálního..
❓ Otázka 2: Pokud se Vám tento model nelíbí nebo jej prostě neznáte, můžete mi doporučit jiný model s nímž máte vlastní dobré zkušenosti a doporučili by jste jej ke koupi?
Předem děkuji za Vaši ochotu pomoci, pěkný den a „ohnutý klacky“ ❗
T.