rada ohledně shimano ultegra 140000

Úvod Diskuze Vybavení a technika lovu Pruty a navijáky rada ohledně shimano ultegra 140000

  • Toto téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (2 diskutující) se naposledy zapojil uživatel Fit a poslední změna proběhla před 8 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (celkem z 6)
  • Autor
    Zápisy
  • #262955
    vevik
    Účastník

      Minulý týden jsem si pořídil naviják Shimano ultegra 140000 XSC . a trošku mě znervoznuje část 15150 E lock. plastová část pod cívkou . Chtěl jsem se zeptat zda se tahle část dává pryč nebo či zustává .

      #262956
      Fit
      Správce

        Ahoj, už dlouho jsem se pod cívku svých Ulteger nedíval, nějak si nevybavuji, co máš přesně na mysli. Nemyslíš takové ty distanční podložky pod cívku? Kdyžtak sem dej foto. Stačí kliknout na Příloha při psaní příspěvku, najdeš dole pod tlačítkem odeslat a tam můžeš nahrát fotku.

        #262957
        vevik
        Účastník

          Omlouvam se za kvalitu fotky. Nemam zrovna kdyspozici fotoaparat. Na druhe fotce je to cerny pruh pod napisem 14000 a na prvni fotce je to uz vice zretelne , prijde mi to jako zvlastni soucastka z mekkeho plastu . Neradbych neco odelaval a uspechal to aby potom nebyl problem u pripadne reklamace .

          Přílohy:
          #262958
          Fit
          Správce

            Aha, jasně, to tam určitě nechej, je to tam kvůli tomu, aby nemohl zapadnout vlasec pod cívku. Taková ochrana, mají to i jiné navijáky. 😉

            #262959
            vevik
            Účastník

              Super moc dĕkuji 🙂 musim řici , že se o web staraš poctivě, s kazdym z mych dotazu si mi poradil, nebo alespon navedl na nekoho kdo poradil. Velka pochvala a diky za tento web….🙂

              #262960
              Fit
              Správce

                Nemáš zač a díky za pochvalu 😉

              Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (celkem z 6)
              • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.