Ron Thompson CUSTOM CARP 3,60m 3lbs

Úvod Diskuze Vybavení a technika lovu Pruty a navijáky Ron Thompson CUSTOM CARP 3,60m 3lbs

• Toto téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 diskutující) se naposledy zapojil uživatel Fit a poslední změna proběhla před 11 roky a 11 měsíci.
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (celkem z 2)
  • Autor
    Zápisy
    Worrn
    Účastník

Zdravím ….rád bych znal Váš názor na prut Ron Thompson CUSTOM CARP 3,60m 3lbs. Chytá s ním někdo? Chystám se pořídit dvoudílné děličky a opravdu po prolezení všech možných a nemožných diskuzí netuším…chci prut do 2000Kč/nelakovaný + naviják do 2000Kč. Prosím o radu, předem děkuji. Honza , Kroměříž

Fit
      Správce

Ahoj,
        co se týče mě, tak jsem bohužel tenhle prut neměl nikdy ani v ruce. Třeba někdo jiný zkušenosti mít bude a napíše Ti 😉 .

Kdybych měl za sebe doporučit prut kolem 2.000,- Kč, tak bych asi řekl Daiwa Black Widow nebo teď vypadají dobře i nové Mivardi Vector Carp, ale ještě jsem si je nestihl osahat…

Co se týče navijáku, tak bych za sebe doporučil v této cenové relaci jednoznačně Tica Scepter, témat je tady o nich na fóru taky několik 😉 .

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (celkem z 2)
      • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.