Rybářský naviják Mivardi Active 2000 FD

Úvod Diskuze Vybavení a technika lovu Pruty a navijáky Rybářský naviják Mivardi Active 2000 FD

• Toto téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (3 diskutující) se naposledy zapojil uživatel Qvíč a poslední změna proběhla před 14 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (celkem z 5)
  • Autor
    Zápisy
    Qvíč
    Účastník

http://www.rybina.cz/rybarsky-navijak-mivardi-active-2000-fd/
      Nemáte někdo zkušenosti ?! Chtěl bych ho koupit přítelkyni .. Aby jí nebylo líto, že nemůže taky chytat … Případně bych nasadil chytání na dva pruty 😛

CT Sazan
      Účastník

Nebuď škrt a kup jí něco pořádnýho 😀 😀 Já vim, že sám chytáš aspoň na daiwu co ?? 😀 😀

Fit
        Správce

No za ty peníze to rozhodně nebude žádnej zázrak 🙂 . Většinou tyhle navijáky nemají moc dobrou brzdu a může se tam pokazit skoro všechno. Ale tak neříkám, že by se na to chvilku nedalo chytat. Na trofejní ryby to ale asi nebude.

CT Sazan
          Účastník

Já mam doma něco podobnýho už 8 let a ještě to docela funguje . . . Nikdy nevíš no

Qvíč
            Účastník

Já používám tenhle, je už starší … Slouží mi možná 5 let a nemůžu si stěžovat, na to moje pocmrndávání 😀 Jen občas máznout a toť vše … 
              No, ještě to promyslim, kolik do ní (něj) vrazit 😆

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (celkem z 5)
            • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.