Sada hlásičů 2+1

Úvod Diskuze Vybavení a technika lovu Ostatní vybavení Sada hlásičů 2+1

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (celkem z 6)
  • Autor
    Zápisy
    stormandnature
    Účastník

Ahojte. Jelikož začínám s kaprařinou, sháním nějaké hlásiče. A jelikož moje peněženka není bezedná, hledám něco levnýho, ale aby to vydrželo. Teď mají na jednom e-shopu akci na sady 2+1 a to Sellior Booster a Harton H2. Takže otázka zní: máte s nima někdo nějaké zkušenosti? Který z nich vzít?
      Dík za odpovědi.

Fit
      Správce

Ahoj, ono je to v téhle cenové relaci všechno dost podobné. Je to taky o štěstí, na jaký narazíš kus. Každopádně všude máš záruku 2 roky, tak se dá vyreklamovat. Za sebe můžu doporučit třeba Delphin Optimo sadu, je tam i 3 roky záruka.

stormandnature
        Účastník

Ale to už je cenově trochu víc, než chci. Samozřejmě nechci jít do úplně levnýho braku, kterej po pár kapkách deště přestane fungovat nebo se mi po pár docházkách rozsype. Kaprařinu chci zkusit, ale zas do toho nehodlám investovat majlant, kdyby mě to nějak extra nechytlo. Navíc ženská na mateřský, takže ten financ taky nějak extra nepřebejvá.
          Subjektivně mám lepší dojem z těch hartonů. Vypadají líp. Tak asi půjdu do nich.

Fit
          Správce

Jasný, ten Harton vypadá i podle mě líp… Dneska už většinou bez problémů vydrží déšť i levné signalizátory. Otázka je spíš ve výdrži baterií, dosahu příposlechu a tak dále. Každopádně funkci asi splní a když bude problém, tak budeš reklamovat 😉.

stormandnature
            Účastník

Tak zrovna z dosahu si hlavu nedělám. Od prutů se vzdálím jen na pár metrů, když si potřebuju odskočit. 😄

Ahoj, pokud hledas nejaky zakladni, ale funkcni hlasice 2+1 a za rozumny peniz – sahl bych po techto od DAMu. Videl jsem je letos na vystave v Praze a za ty penize parada. Nevidim moc duvodu, proc kupovat drazsi 🙂
              https://www.ifish.cz/dam-sada-signalizatoru-s-priposlechem-tf-bite-alarm-set-2-1/

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (celkem z 6)
            • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.