Set hlásičů Prologic Polyphonic WUSB VTSW 4+1

Úvod Diskuze Kaprařský bazar Nabídka Set hlásičů Prologic Polyphonic WUSB VTSW 4+1

• Toto téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (3 diskutující) se naposledy zapojil uživatel zadar a poslední změna proběhla před 10 roky a 11 měsíci.
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (celkem z 4)
  • Autor
    Zápisy
    RASL32
    Účastník
      Luba
      Účastník

Četl jsem na MRKu diskuzi o sadě 3+1, kde je těžce „sepsuli“. Špatná výdrž baterií v příposlechu (10hod), dobíjení vestavěné baterie pouze přes USB, po dešti začly znovu fungovat až po mnoho hodinách, pípáky nešly zesílit, špatná viditelnost na slunci (asi příposlech), zbytečně nabušená elektronika věcmi nepotřebnými a vůbec těžké zklamání u firmy PROLOGIC nečekané…. Máš lepší zkušenost? Docela se mi líbí hlavně pro svou velikost.

RASL32
        Účastník

Tak jako já mrk vůbec nesleduji,i kdyby flajzar vyrobil ten nej srá…,tak podle mrku budou ty nej,myslím,že na mrku jsou trochu zaujatý..Příposlech je dodáván pouze s usb kabelem,ale má vstup pro adapter,takže nebude problém si ho dokoupit,baterie po prvním zapnutí vydržela asi den,po dalším plném nabití už vydržela dní pět,myslím,že po tak třetím nabití nebude problém deseti dnů,samozřejmě že podle počtu záběrů nebo podle toho,jak často s ním člověk bude hrát.Jinak dobijení na usb je podle mě ideální,těžko sebou vozíme na ryby centrálu,ale autem jede každý,takže dobijecí adapter by byl stejně k prdu.Co se týká signalizátorů,tak mě teda zesílit jdou,jediné co mi vadí je,že asi nejde změnit tón,mají jen jeden.U vody jsem je neměl,takže ve vlkosti nevím jak fungujou,ale vzhledem k tomu,že jsou vodotěsné,tak jim vlhkost nebo déšť vadit nemůže..Jak říkám,myslím že test na mrku je spíše zaujatost..

zadar
          Účastník

Kámoš si je za dlouhej peníz koupil a postupně mu jeden po druhém odcházely. Má na prodej sadu 3+1 kdyby někdo chtěl. Příposlech nějak moc dlouho nevydrží, ale na druhou stranu, má to hodně funkcí a je to vymakaný.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (celkem z 4)
          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.