Shimano technium 0.35

Úvod Diskuze Vybavení a technika lovu Montáže a návazce Shimano technium 0.35

• Toto téma obsahuje celkem 8 odpovědí. Do diskuze (7 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel voda.p a poslední změna proběhla před 12 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (celkem z 9)
  • Autor
    Zápisy
    W4c
    Účastník

Jak moc se technium protahuje, Da se s tim chytat na vzdalenosti 200-300 metru nebo i vice? Diky za radu.

dasty carp
      Účastník

Technium, je jeden z nejméně průtažných vlasců 😉 😉 😉 😉 😉

Fit
        Správce

[quote=”dasty carp”]Technium, je jeden z nejméně průtažných vlasců 😉 😉 😉 😉 😉

Přesně tak, pokud vím, tak Technium je velice málo průtažný, takže určitě vhodný je 😉 . Samozřejmě pletená šňůra bude vždy lepší, ale pokud se jedná o vzdálenost, kterou uvádíš, tak bych se toho snad nebál. Vyzkoušej a uvidíš, znám lidi, kteří z vlascem na takové vzdálenosti chytaj 😉 .

dasty carp
          Účastník

Osobně tento vlasec vlastním,,mám ho na vyvážku a na Labe..Vůbec se toho neboj co se týče vyvážky,,Co se týče šnůr,,je jasné že jsou neprůtažné,,ale pozor,Jsou lehké a plavou,,musíš vědět,kterou použít..Osobně se šnůrama,nemám zkušenost..Měl jsem jí na navijáku jen jednou.. 😉 😉 😉

mojza
            Účastník

co se tyce odolnosti a oderu ,nejlepsi co jsem kdy mel,opravdu spickovy vlasec

W4c
              Účastník

Diky moc za vsechy odpovedi. Jeste nikdy jsem na takovou vzdalenost nechytal a chtel jsem si byt jisty. Aspon nebudu muset utracet za pletenku.

carbox3x
                Účastník

Jj. Shimano technium je fakt super vlasec. Hlavne je super odolnej a pevnej.
                  Ovsem nejlepsi vlasec jaky jsem kdy vlastnil je
                  od Parallelium- dluorohybrid pro-fhp. 0,335mm.
                  Tak to je opravdova pecka. Dovezl ho vloni sportcarp a letos uz ho vyprodavali.
                  Asi neudelali takovej kseft jak doufali.
                  Skoda. Jeste ze mam novou spulku v zasobe. Je to velmi tezky vlasec,
                  jako kdyby jste meli na celem navinu fluokarbon. A je jeste mnohem mene prutazny nez technium.
                  Snad by se vyplatilo je obednat i z francie

kirbis
                  Účastník

Jeden z nejlepšich vlasců na našem trhu malá průtažnost výborný na vyvážku

voda.p
                    Účastník

Na Shimano Technium 0.35 mm chytám asi 8 let a jsem moc spokojený,používal jsem je na zavážku přes 200 m a v pohodě,nahradil jsem s nima pletenky,protože když se trochu odřely,začaly plavat(připouštím,že to nebyly žádné speciály na položenou).Jinak na Balatonu jsem s vlascema zavážel i na 350 m a mám pocit,že když jsem hodně zvednul pruty a dopnul vlasce až se ohnuly špičky prutů,tak jak kapr nasál nástrahu a při natažení návazce trochu nadlehčil olůvko,tak hodně předepjatý vlasec pomohl k lepšímu zaseknutí.Neprůtažná šnůra nešla pořádně napnout a myslím,že s ní bylo i méně záběrů.Pro mne je to prostě na zavážku lepší varianta než pletenka a díky malé průtažnosti a dobré pevnosti jeden z nejlepších vlasců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (celkem z 9)
                    • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.